- 14 Haziran 2023
- 6.392
- 19.603
- 33
- Konu Sahibi bomboshayattayim
Ne affetmesi!? Deli misim divane misin kızı bahane etme, benim cesaretim yok de bari.İyi geceler. Eşim beni kız kardeşim ile aldattı. Bunu kabul edemiyorum. 6 yıldır evliyim çok güzel giden bir evliliğim vardı. Ta ki eşimin telefonunda mesaj yakalayana kadar. Kız kardeşimle cinsel konuşmalarını yakaladım. Tensel temas hiç olmadı bundan eminim. Ama gene de kabullenemiyorum 5 ysşında kızım var. Babasına çok düşkün bende eşimi çok seviyorum. Bu hayatta beni eşimden başka kimsenin sevdiğine inanmazdım.. Ne baba sevgisi gördüm ne anne ne kardeş… Eşim beni o kadar güzel sevmişti ki.. Şimdi yapayalnız kaldım kimsem yok hayatta.. Kız kardeşim de hep karşılık vermiş.. çok kötüyüm ne yapabilirm ne olır bana yardım edin. Affetsem çok mu aciz bi insan olurum. Ama kızım babasız çok üzgün
Adam seni kardeşinle aldatmış, o sexting sence sadece yazılı kalır mı? Hadi yapmadı diyelim bir gün yatağında kocanla kardeşini mi görmek yakalamak mı istiyorsun?
Ufacık bir gurur yok mu sende? Çocuğunu da alıp daha ahlaklı bir hayatı ve çevresinde insanların bulunacağı bir hayat kurmak bu kadar mı zor?
Gerekirse işe gir çalışmıyorsan. Sil aileni ve kocanı, yeniden kur sıfırdan hayat.
Affetsem mi nedir yani?
O zaman miden genişse, her halta göz yumacaksın. Kocan ve kardeşin ahlaksızken kızına nasıl sahip çıkacaksın çok merak ettim