- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kusura bakmayın benim aklim mantığım almiyor gelip kocanizla sevişip gidip sonra gidip namazmi kiliyor ya allahin huzuruna çıkıyor hicmi allahtan utanmaz ( dur bi namaz kiliyim sonra z..n yapiyim ) tövbe tövbe kapanması anlarimda belki aileden dolayı kapanmış belki eşi istemişsadece başını kapatıp g..t açan kadınlar görüyoruz bunada kapalı denmez tam kapanan bi insan allah rızası için kapanir ama namaz bu allahla aranda olan bişey kimse zorla namaz kildiramaz siz yalan yada doğru soyluyorsunuz demiyorum sadece kapalı biri olarak kurduğunuz cümle hoşuma gitmediKapalı olduğunu faceedeki resimlerinden gördüm.namaz kıldığınida
eşimle konusmasindan tedaviden geldim diyor kadın.
bizimkisi allah kabul etsin diyor.tövbe yarabbim
Sormak istediğim soru şu? Kadın açık biri olduğunda anlatırken açık saçık abdestsiz namazsız denmiyor da. Karşıdaki kadın kapalı olunca yaygara çıkarılıyor?... Konunun amacı belli sanırım.
valla kusura bakmayın benim aklim mantığım almiyor gelip kocanizla sevişip gidip sonra gidip namazmi kiliyor ya allahin huzuruna çıkıyor hicmi allahtan utanmaz ( dur bi namaz kiliyim sonra z..n yapiyim ) tövbe tövbe kapanması anlarimda belki aileden dolayı kapanmış belki eşi istemişsadece başını kapatıp g..t açan kadınlar görüyoruz bunada kapalı denmez tam kapanan bi insan allah rızası için kapanir ama namaz bu allahla aranda olan bişey kimse zorla namaz kildiramaz siz yalan yada doğru soyluyorsunuz demiyorum sadece kapalı biri olarak kurduğunuz cümle hoşuma gitmedi
allah yardımcın olsun arkadaşım eğer çocuğun kız ise mutlaka meslek sahibi yap ezilmesin .çocukların büyümüş maddi olarak ayaklarının üstünde duruyorsun eşim beni aldattı mı bilmiyorum ama kv yüzünden çok çektirdi çekiyorum çocugum küçük maddi imkanım da yok nereye kadar dayanırım bilmiyorum sabrediyorum ama sen benim gibi degilsin boşa gitsin
amacım kapalı bayanları küçümsemek değil tarif ettim sadece kadını .açık biri olsaydı onuda tarif edecektim sonuçtaSormak istediğim soru şu? Kadın açık biri olduğunda anlatırken açık saçık abdestsiz namazsız denmiyor da. Karşıdaki kadın kapalı olunca yaygara çıkarılıyor?... Konunun amacı belli sanırım.
parkta sanal yapmamışlar çay içmişler öyle dedilerBenim de aklımın almadığı 2 yer var
Birisi herkesin takıldığı gibi tableti sakladım, işe götürdüm dedikten sonra karşısında tabletten yazılanları okumanız
İkincisi de parkta buluşup sanal seks yapmaları.
Parkta buluşup sanal seks nasıl yapacaklar yaw?? Sanal dediğin bilgisayarla ,telefonla falan olur adı üstünde sanal..
allah yardımcın olsun arkadaşım eğer çocuğun kız ise mutlaka meslek sahibi yap ezilmesin .
aynı sorulara tekrar tekrar cevap veremem cevaplarımı okursanız sizin soru cevaplarınızıda kapsadığını görürsünüz.Sorularıma neden cevap vermiyorsunuz?? Neden sadece işinize gelen mesajlara cewap yazıyorsunuz????
Sizinle aynı şeyi yaşadım.. Telefonunda mesajlaşmalar sanal sex. Üstelik ben 25 yaşındaydım konuştuğu kadın 45 lerinde 2 çocuk annesi... Üstelik ben çok alımlı ve güzel alakalı bir kadındım o ise çok çirkindi.. Ama yaptı.. kalbimi yerinden sökse canım ancak o kadar acırdı.. Sonrasında aynı ağlamalar zırlamalar .. Hiç buluşmamıştı kadınla ama yazıştığı şeyleri yıllar geçti hala unutamadım... Affettimm.. Seviyordum çünkü. Ölmüş babasının mezarının üzerine yeminler etti .. Asla yapmaz artık dedim... Çok sürmedi 15 gün sonra aynı kadınla yazışmalara devam ettiğini öğrendim.. Tesadüfen o da. Velhasıl kelam bu adamla boşandım.. Sadece bu sebepten değil. On evliliği bitirecek kadar sebebim vardı bu da bir tanesiydi.. Siz onu affetseniz bile o yine yapacak sakın inanmayın.. Ben affettim kendime olan saygımı yitirmeme de sebep olsa affettim katlanmaya çalıştım ama bi baktım adam aynen devam.. Ve kadın ona aynen şunu söylemişti " dikkat et çekirge bir sıçrar iki sıçrar koyar seni kapının önüne sonra" die dalaga geçmişti ... Şükür ki boşandım.. zor mu ?? Dünyanın belki de en zor şeyi.. ama bunları yaşamakta çok zordu...Eşimle severek evlendik .Çok sevmiştik birbirimizi ben çalışıyorum o emekli oldu .Örnek aile babasıydı dürüsttü merhametliydi.evde her yerde yardımcı olur beni üzmezdi 23 yıldır evliyiz.3 çocuğumuz var biri üniversitede okuyor ikisi lisede .
Geçen sene işten erken döndüm eşim rahatsız diye işim bitince tableti aldın ne göreyim bir kadınla mesajları neler neler .kadın banyoda yaptıklarımızdan zevk aldınmı demiş .bizimki çok güzeldi yazmış. Sanal seks yapmışlar yani sonra iyice araştırıp öğrendim. Faceyi kapatmamak için tableti evde sakladım bi yere bizimki pc ye yazıyor bende tabletten okuyorum şaka gibi içim nasıl kan ağlıyor. İnanamıyorum neden nasıl bide bana.bunu hak etmek için ne yaptım o kadar seviyordumki .3 gün sonra dayanamadım o kadını biliyorum dedim bilindik inkarlar sen kafayı yemişsin dedi hayal görmüşsün psikoloğa git dedi .sonra
Mecburen tableti koydum önüne .
Bu arada inkar ederken odadan çıktım ben hemen kadına yazmış eşim öğrendi çok üzgünüm diye .inkar edemedi artık .evet yaptım çünkü sen beni ihmal ettin dedi akşama evde oturan o ben çalışıyorum onu ihmal etmişim deseydi emekli ol ben sıkılıyorum beni ihmal ediyorsun diye .ama yok parada gelsin bende eğleneyim .
Hayatımda bu kadar ağladığımı acı çektiğimi hatırmaıyorum .Düşünsenize ben salonda karşı karşıya oturuyoruz o yazıyor ben okuyorım şaka gibi bide yazmış
Benimki karşımda oturuyor diye yazmış sonuna gülücük koymuş .
yandım yandım günlerce yemek yemedim bu kadarmı çokmuş gözyaşım bitmedi bitmedi .
Pişmanım dedi ağladı sızladı bir anlamı yoktu eğlendim dedi çok şaşkındım bir süre ayrı kalıp tekrar bir araya geldik barıştık yani psikiyatriye gittim ada bi defa geldi .sonra kadını buldum 3 çocuklu namazında niyazında başı kapalı bir f....e(kapalı sözünü kapalı bayanlara hakaret için yazmadım)bu işten para kazanıyormu bilmiyom fakat benim eşim tek değildi.görseniz temiz yüzlü bir kadın hayatta inanmazsınız iftira dersiniz
mesaj attım f....eye Allah korkundamı yok çocuklarından utan diye .kocana selam söyle dedim korktu
sorularıma doğru cevap verceksin yoksa evini başına yıkarım dedim 1 defa parkta buluşmuşlar.sanal seks yapmışlar . bu .kocam olacak ş....... skypi açtık görüntü yoktu demişti bende kadına mahsustan bizim beceriksiz cam açmayı nerden öğrenmiş dedim burada her şey öğreniliyor dedi .o sizi seviyor sanaldı fanteziydi dedi .yani soyunup dökünmüşler .
bundan önce eşimin facesinden ona yazmıştım.eşim gibi yani eşim zannediyordu beni
eşim senle yattım zannediyor dedim .yalandı demedinmi fanteziydi demedinm dedi .
yaktık yoktan yere eşinle çocuklarını dedi .
sen eşini seviyorsun biliyom dedi .
bi daha yazma eşin boşamadıysa şükret çok sevdiğinden kıyamamıştır sana dedi .
neyse ben kaybetme korkusu yalnız kalma korkusu yaşadım o dönem devam ettim evliliğe .
ama ben bastırdıkça isyanım kinim nefretim büyüdü.o evde gezdikçe yanımda yattıkça sinir oldum. Yaptı etti bi şey kaybetmedi ben hala ağlıyorum içim yanıyor . bu arada aileme ailesinede söyledim rezil oldu ş....... Düşünsenize ben işte erkeklerin içinde namusumla çalışırken o kadınla buluşmuş eğlenmiş..
yatmamış diyorum ama aldatma beyinde niyette diyorum yakalamasam yatacaktı büyük ihtimalle
bir f....eye değişmiyeyim onu diyorum o beni değişti diyorum . 10 çocuğum olsa boşanırım derdim böyle bir şey olursa.kendime olan saygımı güvenimi kaybettim .onu affetmeye çalıştım sanki kendimi affedebilecekmiş gibi .10 gün önce büyük kavga ettik evden gitti eşyalarını alıp sen beni ararsın gel diye dedi alıştı ya yap et affet yuvam yıkılmasın diye .yuvayı yıkan o asıl .affedeyim diyorum yüreğim affetmiyor affetmezde. Kendimi tanıyorum bir ömür boyu bu acıyla nasıl yaşarım bilmiyorum ilk deyip affetmeyi tekrar denemelimiyim
her erkek aldatır kimi yakalanır kimi yakalanmaz kimi cesaret edemez dedi bende sen erkek değil benim eşimsin dedim.
evim arabam param var muhtaç değilim çok şükür akıl verin kızlar bana
en azından onun bi çıkarı vardır insanların gözünü boyatmak için şimdi bu kadın evinde namaz kılmış kilmamis kimin ne haberi olcak bilmiyorum bana göre yapmaz çünkü namaz kiliyirsa allahtan korktuğu için kılar allahtan korkan bi insan böyle bişey aklından bile geçirmeye korkar böyle bişey yapıyorsa zaten namaz aklına gelmez ya allahın huzuruna çıkmaya yüzü olmazki ya bilmiyorum bana göre ikisi biarada olmazzzzzz olamazzz dediğim gibi benim şahsen aklım almıyor namaz insanı kötülukten ahlaksizliktan alıkoyar tabi sadece bedenen kilmiyorsa ruhen kalben kılıp o huzuru tatmissa yapmaz bide kızdığım konu kapalı namazında kelimesini kullanmasıyani öyle bi yazıyorsunuz ki sanki böyle şeyler hiç olmuyo hüseyin Üzmez de yıllarca islami yazar diye gezdi bu ülkede sonrası malum, insanları diri diri yakanlar da sofu cinsinden insanlardı, o ayrı o ayrı diyip pekala yapmış olabilir
teziniz nedir yani kapalı namazlı insan asla sanal seks yapamaz mı
aynı sorulara tekrar tekrar cevap veremem cevaplarımı okursanız sizin soru cevaplarınızıda kapsadığını görürsünüz.
tabletten belli bir zaman sonra face açık kalsada zaman aşımına uğrar ve şifre ister yanlışmı biliyorum