Kız kardeş...

Öyle kardeşin ağzına çarpıveririm bi tane

Yaptığı tek kelime ile AYIP
Kardeş diye hertürlü şeyi yapma hakkını vermiyor kendine.
YANİ yurtdışından gelmiş olsa bile ablacım diye etrafında dolanıp hamilesin yorma kendini demesi gerekli.
Hadi hamile olmasanız bile şu hasret ile 2 nizin ortak haraket yapıp güle oynaya yemekleri yapabilirdi.

Ben buraya konuyu kardeşime saydırılsın diye açmadım. Nasıl bir düşüncedir bu? konuşurken sorun yaşıyoruz dedim. Anlamak istemiyorsanız bu sizin sorununuz veya ne anlamak istiyorsanız yine sizin sorununuz.

Ondan yemek beklemiyorum zaten :) öyle birşey yapsa içim rahat etmez. Sadece sarmalar konusunda yardım edebilirdi hepsi bu. Aman neyse önemi de yok artık geçti gitti :)

Acaba kizkardesiniz turkiye'ye dondugunde tatil moduna giriyor olabilir mi? Cunku ablasina, ustelik de hamile bir kadina bu kadar yuklenmek istemez kendi de. Konusmak faydali olur, ben de turkiye'ye gidince boyle bir tatil havasina giriyorum bir sey yapasim olmuyor. Hos bir sey degil ama yine de

Bizdede var ole bir tip 30 yasini gecti ne bir meslek ne bir calisma ne bir ev isi yok hicbisi sabaha kadar oturur aksama kadar uyur annem hizmet eder yanliz degilsiniz yani nasil olsa gidecek fazla stres yapmayin ..

Tatil moduna girsin girmesine de mesele o değil ki,ben ona hiç bir iş yaptırmıyorum zaten. Mesele ben orda sarmayla 5 den sonra uğraşırken onun duşa giriyorum ben demesi. Bitek ona bızuldum. Masa kıymama bile yardımcı olmuyor tatilde de insanlar yemek yiyor :))
Yani beni bunaltan düşüncesizlikleri. Ben onu sabahtan akşama kadar gezdirmeye uğraşıyorum hamile halimle,5 den sonra canı istiyor diye o çorbadan ve sarmadan yapıyorum,üstelik eve de gelmek istemiyor. Kalkalım dedikçe bi kahve içelim,ki saatlerce içtik yedik doyduk bla bla bla.. acele edelim daha yemek yapıcaz dedikçe üst ğste kıyafet deniyor ve üstelik bir kıyafette de 10 dk durup bakınıyor.. birikmişlik var aslında ilk geldiği günden beri olan biteni anlatmadım ben ama birikti hepsi. Bunaldım bende yazmak istedim patlamamak için :))

Ondan yemek beklemiyorum zaten :) öyle birşey yapsa içim rahat etmez. Sadece sarmalar konusunda yardım edebilirdi hepsi bu. Aman neyse önemi de yok artık geçti gitti :)
Evine gidince kim yapıyor işini-yemeğini ordada mı aynı sürekli gezip alışveriş mi yapıyor.

Bizdede var ole bir tip 30 yasini gecti ne bir meslek ne bir calisma ne bir ev isi yok hicbisi sabaha kadar oturur aksama kadar uyur annem hizmet eder yanliz degilsiniz yani nasil olsa gidecek fazla stres yapmayin ..

Evin haline de bunaldım. Onca şey yaparken bitek mutfağa süpürge tutmaya fırsatım oluyor diğer kalan yerler berbat halde fırsat bulup yapamıyorum. Yapsam artık hastanelik olurum heralde :))

Zır insanlarla uğraşmak kardeş de olsa,can ciğer de olsa gerçekten zor. Heleki hamilelikten sonra gerçekten böyle şeylere tahammülüm kalmıyor.
Sizin de zormuş aynı evde mı yaşıyorsunuz?

Evine gidince kim yapıyor işini-yemeğini ordada mı aynı sürekli gezip alışveriş mi yapıyor.

Orda teyzem yapıyor işten gelip,acıkırsa işte basit hazır çorbaydı,makarnaydı emek arası filan yor. Yada parası varsa dışarıdan söylüyor.

Canim hamilelikten degil tabi ki, bal gibi haklisin cok bencilmis kardesin benim kardesim de yanima geldi ve saolsun bana bir poset bile tasitmadi. Size sabir diliyorum iyi ki 1 hafta kaliyor

Canim hamilelikten degil tabi ki, bal gibi haklisin cok bencilmis kardesin benim kardesim de yanima geldi ve saolsun bana bir poset bile tasitmadi. Size sabir diliyorum iyi ki 1 hafta kaliyor

Bencil zaten hep böyleydi mesele şu ki hepimiz o huyunu kabullendik. yapacak birşey yok yani değişmez bu saatten sonra..
pazar günü gidiyor. Ama ben de çok bunaldım sanırım

Siz sonuna kadar haklısınız ve iyi sabrınız var. Ben çekinmeden lafımı söylerdim , üstelik hamilesiniz ve siz mutfakta iş yaparken yanınızda sigara içiyor...! Fazla iyi niyetli olmayın yoksa olan size olur hayatta...pes doğrusu kardeşe bak, ben hamileyken abim bana yemeğe gelmişti, sofrayı eşimle beraber kurmuşlardı ben ayakta kalmayayım diye , aradaki farka bak ne kardeşler var...size üzüldüm cidden ve tanımasam da kıyamadım sarmada yardım edesim geldi kardeşinize o kadar sinir oldum ki !

İlk günler çekinmeden lafımı söyledim ama karşılaştıklarımı kaldıramadım sinirden titrediğim bile oldu.
Hamile kaldığımdan beri eşim bile beni o denli sinirlendirmedi,eşimle bile tartışmadık.
Yemek yapmak değil zaten yapıyorum ne olacak ki mevzu düşüncesizlikleri. Hepsi bu yoksa zaten ondan yemek temizlik bişey bekleyen yok.
O an geç olmuştu ve biran önce bitsin diye acele ediyordum. Ben banyoya giriyorum demesine gerçekten bozuldum yani resmen enayi yerine konulduğumu hissettim. Sarmanın yanında çorba da istedi. Yani söyleme tarzı ve yaptığı o hareketler gerçekten canıma tak etti o an. Yine de birşey demedim tartışmamak için. Banyodan çıkıp kalan bulaşıklara el atılabilirdi ama o yine sanki hiç içmemiş gibi eline teleofnu alıp nette dolaşıp sigara içmeye devam etti. Sanki ben yokmuşum gibi. İşte böyle hareketler gördükçe evet yapmak uğraşmak zoruma gidiyor gerçekten.

Zır insanlarla uğraşmak kardeş de olsa,can ciğer de olsa gerçekten zor. Heleki hamilelikten sonra gerçekten böyle şeylere tahammülüm kalmıyor.
Sizin de zormuş aynı evde mı yaşıyorsunuz?
Yok allahtan ayni evde degiliz kendisi bekar bende bekar olsaydim calisip hanımefendi ye kraliceler gibi bakmak zorunda kalirdim evlenmeden once oyleydi çünkü dediginiz gibi kardeste olsa bir yere kadar hasta da degiller maşallah cok kötü huylar

Allahtan ayrı evler :)

Ne ugrasma hamileyken farkinda degildim ama dogumdan sonra uykusuzluk yorgunluk kv nin dengesiz laflari birsey yapmamasi gercekten cok kotuydu...o yuzden bi onceki lohusaligim berbat gecti.. neyseki bi tane daha dogurdum ve kendimce sakin sakin gecirmeye calisiyorum. Bide birsey oluyodu sesimizi cikaramiyoduk esimle birbirimize patliyoduk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…