- 20 Temmuz 2020
- 294
- 364
- 53
- Konu Sahibi Princess Caroline
-
Hahahahah aslında isterdim kendisine tuzlu kahve içirmek ama o kahve başkasına denk gelir falan, ayıkla pirincin taşını. O yüzden hiç girmeyeceğim bu topaGirmez girmez tırsma yav alt tarafı kahve ahshs
Damadınkine tuz basacak mısın sen onu de hele. Bence tuzlama, kv -5 puanı yazar bak sana, oğlan anası olarak söylüyorum ahshs
(Tuzlu kahve geleneği bitmeli bence, sağlığı da riske ediyor)
Kuzum bir teyze hala birşey yok muMerhabalar. Konuya girmeden önce beni yargılamamanızı rica edeceğim. Yabani denilebilecek bir ailede, akraba ziyareti misafirlik vs görmeden büyüdüm. Bu pazar günü kız istemem var. Annem ve babam ayrı, ben babamlayım ve babama gelecekler kız isteme için. Annem benimle olamayacak. Ben yıllardır misafir ağırlamadığım için o kadar geriliyorum ki. Nasıl olmalı sade bir kız isteme? Aieleler ilk defa tanışacak. Bulunduğumuz eve geçici olarak taşındık ve salonumuz oldukça küçük, çok fazla süsleme imkanım vs yok maalesef zaten biraz öğrenci evi gibi salonu babam odası olarak kullanıyor vs seneye taşınacağız. Onlar gelince bazı şeyleri çıkarıp alanı genişleteceğiz tabii ki. Benim bu olayda yapmam gerekenler neler minimum olarak? Arkadaşım duvarı süslememi vs söyledi. Her şey gözümde o kadar büyüyor ki. Kafamda önce çay mı kahve mi verilecek bunu bile hesaplarken geriliyorum. Çok abartılı bir tören olmayacak, 5 kişi geliyorlar zaten. Kız istemenin ardından yüzük takma. Bana bir abla edasıyla yardımcı olup tecrübelerinizi paylaşır mısınız :)
Normalde damadın fincanı farklı oluyor satılıyor üstünde kalp falan oluyor tuzlu şekerli falan yazıyorHahahahah aslında isterdim kendisine tuzlu kahve içirmek ama o kahve başkasına denk gelir falan, ayıkla pirincin taşını. O yüzden hiç girmeyeceğim bu topa
Kız kvde dıcek marketten kek almıslar gkmlklgkglfklCup cake ler var browni tarzında yapıp üstüne suslerden dokebulirsin kolay
Pis kV hemen fitne fesatKız kvde dıcek marketten kek almıslar gkmlklgkglfkl
O ıse gırmesın bence
Sarma bır ısteme torenının olmazsa olmazıdır:)Saramıyorsak hazır alırız ama yuzuk tepsissinin yanında ıllakı olur o sarma tabagı hlhglkhlkhlkIstemeye gelene kısır yapıldığını ilk defa burda duyuyorum , Altın günü mü bu ayol
Isteme akşam olacaksa bırakın sarmayı kısırı.
Kuru pasta yanına börek 1 çeşitte tatlı zaten oğlan tarafı baklava falan getirir bitti gitti bu kadar stres yapmayın.
Hayırlı olsun bu arada
Bence de böyle, ikramlık (tartolet, kanepe, rus salatası, sarma, börek falan) alıp/hazırlayıp çay servisi yaparsın, zaten o ara sohbet muhabbet olur, isteme ve yüzük takma olayı olduktan sonra kahve yaparsın, getirdilerse o çikolatadan ikram edersin.İkramlık alacak ya da hazırlayacak mısınız? Çayla birlikte onları ikram edersiniz. Kahve ardından gelir.
Ben süsleme olayını pek sevmiyorum kendi isteme-nişanım da evde olmuştu hiç süsleme yapmamıştım o bakımdan süsleme konusunda yardımcı olamıyorum.
Millet açsa nasıl doyacak nasılIstemeye gelene kısır yapıldığını ilk defa burda duyuyorum , Altın günü mü bu ayol
Isteme akşam olacaksa bırakın sarmayı kısırı.
Kuru pasta yanına börek 1 çeşitte tatlı zaten oğlan tarafı baklava falan getirir bitti gitti bu kadar stres yapmayın.
Bi de önce kahve lütfen kız isteme kahve içildikten sonra oluyor genelde.
Hayırlı olsun bu arada
Hahahahah aslında isterdim kendisine tuzlu kahve içirmek ama o kahve başkasına denk gelir falan, ayıkla pirincin taşını. O yüzden hiç girmeyeceğim bu topa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?