Merhabalar, gelen yeni cevaplar için de teşekkür ediyorum. İsteme gerçekleşti. Tavsiyelerinize uyarak yaptım her şeyi, duvar süslemesi olmadı
Masaya beyaz bir örtü üzerine ikramları koydum, ortaya getirdikleri çiçeği yerleştirdim. Çay servisi olayı vs karıştı biraz, kayınvalide sanırım önce kahveyi bekliyordu, sonra ablası geldi önce çay gelsin muhabbeti oldu biraz asdasd tabii çok hızlı gerçekleşti bunlar. Önce çayı verdim, ikramlıkları çayla verecektim ama henüz erken dediler. Sonra kahve ve getirilen çikolatayı ikram ettim. Sonra ikramlıklar verildi ve söz takıldı. Arkadaşlarım gün içinde geldi temizliğe makyaja vs yardım ettiler, ama kalamadılar maalesef. Bütün yük bendeydi ve yıllar sonra misafir ağırladığım için(öğrenciyken yurtta çok ağırladım ama aynı şey değil tabii ki
) biraz elim ayağıma karıştı açıkçası. Kayınvalide ve görümce bana yardımcı oldu bulaşıklarda. Kazasız belasız ve sorunsuz geçti, üzerimden büyük bir yük kalkmış oldu en azından. Yardımlarız için tekrardan teşekkürler :)