- Konu Sahibi Princess Caroline
-
Kendin yapma durumun varsa özelden bir iki basit ama etkili tarif verebilirimÖncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Süsleme olayını ben de hiç istemiyorum, duvarın önünde fotoğraf çekilirsiniz falan dedi ama ev zaten çok küçük hani öyle fotoğraf çekilmelik bir manzara olmayacakÜstteki sorulara cevap olarak ikramlık konusunda yardım edecek büyüğüm yok maalesef babam ve ben olacağız, yetişebilirse erkek kardeşim. İkramı hazır alıp almayacağım sorulmuştu ,babam kuru pasta vs almak istiyor, ben de yanına kek, kurabiye bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Kayınvalidem de bir şeyler getireceğini söylemişti.
anneniz aynı ortama girmek istemiyor sanırım ama hiç mi görüşmüyorsunuz en azından ikramlık konusunda yardımcı olurdu.Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Süsleme olayını ben de hiç istemiyorum, duvarın önünde fotoğraf çekilirsiniz falan dedi ama ev zaten çok küçük hani öyle fotoğraf çekilmelik bir manzara olmayacakÜstteki sorulara cevap olarak ikramlık konusunda yardım edecek büyüğüm yok maalesef babam ve ben olacağız, yetişebilirse erkek kardeşim. İkramı hazır alıp almayacağım sorulmuştu ,babam kuru pasta vs almak istiyor, ben de yanına kek, kurabiye bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Kayınvalidem de bir şeyler getireceğini söylemişti.
Bu sembolik bir şey..Katılıyorum ankacigim ben de bu şekilde düşündüm benzerini yazdim. Pastayı bile çeşitlendirmeye gerek yok değil mi çok fazla. Kuru pasta yaş pasta yetmez mi? Benim istememde oğlan evinden baya hediye ikram gelmişti baklava su böreği yaş pasta kuru pasta çikolata gibi gibi onlardan da verilmişti belki konu sahibine de gelir.
Pasta, tatlıyi vb erkek tarafı getiriyor bizde de. İkramların yanına konuyor.Katılıyorum ankacigim ben de bu şekilde düşündüm benzerini yazdim. Pastayı bile çeşitlendirmeye gerek yok değil mi çok fazla. Kuru pasta yaş pasta yetmez mi? Benim istememde oğlan evinden baya hediye ikram gelmişti baklava su böreği yaş pasta kuru pasta çikolata gibi gibi onlardan da verilmişti belki konu sahibine de gelir.
Çok güzel olur valla :)Kendin yapma durumun varsa özelden bir iki basit ama etkili tarif verebilirim
Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Süsleme olayını ben de hiç istemiyorum, duvarın önünde fotoğraf çekilirsiniz falan dedi ama ev zaten çok küçük hani öyle fotoğraf çekilmelik bir manzara olmayacakÜstteki sorulara cevap olarak ikramlık konusunda yardım edecek büyüğüm yok maalesef babam ve ben olacağız, yetişebilirse erkek kardeşim. İkramı hazır alıp almayacağım sorulmuştu ,babam kuru pasta vs almak istiyor, ben de yanına kek, kurabiye bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Kayınvalidem de bir şeyler getireceğini söylemişti.
Kız istemede kahve sona bırakılmaz. Ilk önce kahve ve hediye gelen çikolata verilir. Isteme olunca çay ve ikramlar verilir. Muhabbet o zaman yapılır.
Evet ben zaten süs konusuna hiç girmedim bence de istemede gereksiz. Ev de çok küçük. Bana göre de en sade haliyle olmalı. Zaten konu sahibi yalnız başınaymış. Kardeşi de olmazsa daha zor olacak.Bu sembolik bir şey..
Fazla abartildigi vakit 2 tarafında geriyor bence.
Sade ve şık bir hazırlik olsa kafi.
Okuma bayramıisali sus işleri yersiz olur.
İlk kez tanisiyorsa bir yerde zorlama olur.
İkram düzeni takım yoksa birbirine uygun tabak çanak..
Tamam işte.
İkramlarda yardım edecek kimseniz yoksa evlerde börek, sarma yapan birine sipariş verinÖncelikle cevaplarınız için teşekkürler. Süsleme olayını ben de hiç istemiyorum, duvarın önünde fotoğraf çekilirsiniz falan dedi ama ev zaten çok küçük hani öyle fotoğraf çekilmelik bir manzara olmayacakÜstteki sorulara cevap olarak ikramlık konusunda yardım edecek büyüğüm yok maalesef babam ve ben olacağız, yetişebilirse erkek kardeşim. İkramı hazır alıp almayacağım sorulmuştu ,babam kuru pasta vs almak istiyor, ben de yanına kek, kurabiye bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Kayınvalidem de bir şeyler getireceğini söylemişti.
Bence bu durumda sıralama hatası olabilir. Çünkü aileler henüz tanışmıyormuş. Direk bismillah da kız istemezler, önden muhabbet döner diye düşünüyorum.
Konu sahibi yalnızya. Sarma salata servisi zor olur mutfaktan çıkamaz ki. Anne abla kuzen hala vs olsa onlar hepsini halleder konu sahibine de heyecanını yaşamak kalır.Pasta, tatlıyi vb erkek tarafı getiriyor bizde de. İkramların yanına konuyor.
Bizde de börek, 1-2 çeşit salata/ kısır tarzı, sarma, kurabiye vb birşeyler yapılır
Çok abartı olmadan, kimseyide aç göndermeden ikramlıklar hazırlanır.
Bana söylediğinde siz zahmete girmeyin ben hazırlarım vs dedim ama yine de getirecek galiba :) Bu arada üstte de sorulmuş arkadaşlarımın gelme ihtimali var, şans bu ya çoğu şuan şehir dışında ama gelme ihtimalleri var. Kahveleri hazırlarken falan elim ayağım birbirine girecek diye korkuyorum ben deİkramlarda yardım edecek kimseniz yoksa evlerde börek, sarma yapan birine sipariş verin
Çok kalabalık olmayacakmış, sizi maddi anlamada çok yormaz. Sizde 1-2 çeşit ekleyin
Kv denizden birşey istemeyin.
Daha söz gününden karıştırmayın
Kendisi tatlısını alıp gelsin yeter
Sonra 2 dilim böreğin lafını eder
Şimdiden okadar muhatap olmayın
İkramlarda yardım edecek kimseniz yoksa evlerde börek, sarma yapan birine sipariş verin
Çok kalabalık olmayacakmış, sizi maddi anlamada çok yormaz. Sizde 1-2 çeşit ekleyin
Kv denizden birşey istemeyin.
Daha söz gününden karıştırmayın
Kendisi tatlısını alıp gelsin yeter
Sonra 2 dilim böreğin lafını eder
Şimdiden okadar muhatap olmayın
Keşke olsa ama yokmuş anlatığına göre.Konu sahibi yalnızya. Sarma salata servisi zor olur mutfaktan çıkamaz ki. Anne abla kuzen hala vs olsa onlar hepsini halleder konu sahibine de heyecanını yaşamak kalır.
Dolansın birşey olmaz, ilerisi için hatıra kalırBana söylediğinde siz zahmete girmeyin ben hazırlarım vs dedim ama yine de getirecek galiba :) Bu arada üstte de sorulmuş arkadaşlarımın gelme ihtimali var, şans bu ya çoğu şuan şehir dışında ama gelme ihtimalleri var. Kahveleri hazırlarken falan elim ayağım birbirine girecek diye korkuyorum ben de
Bana söylediğinde siz zahmete girmeyin ben hazırlarım vs dedim ama yine de getirecek galiba :) Bu arada üstte de sorulmuş arkadaşlarımın gelme ihtimali var, şans bu ya çoğu şuan şehir dışında ama gelme ihtimalleri var. Kahveleri hazırlarken falan elim ayağım birbirine girecek diye korkuyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?