Kız İsteme kız isteme

Bende çok düşünüyordum bu konuyu ama o an oluveriyor.
Sanırım baba,eniştesi,kayınvalide,babam,annem öyle gitti sanırım

Benim de cumartesi günü istemem var? Hazırlıklar konusunda neler yapmalıyım? Veya sizler neler yaptınız?

Benim de cumartesi günü istemem var? Hazırlıklar konusunda neler yapmalıyım? Veya sizler neler yaptınız?

canım ben aynı kahve fincanları aldm bizdeki ve annanemdeki aynıymış zaten annanemden ödünç aldm yani dün de kahve yanı bardakları aldım. annemde pasta yap dedi yanına bi kaç ikramlık daha düşünelim dedi pek bisey yok yani nişan hazirlığı daha çok geldi bana :)

ben istememde ikramlıklar hazırladım bu kurabiyeliklerle kahvelerden sonra çay eşliğinde ikram etmiştik çok kalabalıklardı isteme de bile sözümde takıldı tabi ayrı ayrı tepsim falan gene hazırdaydı .

En büyükten başlanır sonra karşı tarafın babası sonra kendi baban sonra anneler en son eş adayına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…