- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
ben kıyamıyorum yaa o yüzden bal şeker koycam kahvesine
ben de kıyamadım hele bir de lütfen deyince.. ama kıymak lazımmış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kıyamıyorum yaa o yüzden bal şeker koycam kahvesine
hahaa ha ayy çok güldm ya kıymak lazm :)ben de kıyamadım hele bir de lütfen deyince.. ama kıymak lazımmış :)
canım ben aynı kahve fincanları aldm bizdeki ve annanemdeki aynıymış zaten annanemden ödünç aldm yani dün de kahve yanı bardakları aldım. annemde pasta yap dedi yanına bi kaç ikramlık daha düşünelim dedi pek bisey yok yani nişan hazirlığı daha çok geldi bana :)Benim de cumartesi günü istemem var? Hazırlıklar konusunda neler yapmalıyım? Veya sizler neler yaptınız?
benimkide oluverir heraldeBende çok düşünüyordum bu konuyu ama o an oluveriyor.
Sanırım baba,eniştesi,kayınvalide,babam,annem öyle gitti sanırım
ben istememde ikramlıklar hazırladım bu kurabiyeliklerle kahvelerden sonra çay eşliğinde ikram etmiştik çok kalabalıklardı isteme de bile sözümde takıldı tabi ayrı ayrı tepsim falan gene hazırdaydı .Benim de cumartesi günü istemem var? Hazırlıklar konusunda neler yapmalıyım? Veya sizler neler yaptınız?
En büyükten başlanır sonra karşı tarafın babası sonra kendi baban sonra anneler en son eş adayına :)pazar günü beni istemeye geliyorlar herseyi düşundüm ama şu kahve dagıtma sırasıyla nasıl olur heycandan karıştırırmıyım diye korkuyorum :)) bilenleriniz söylermi acaba nasıl sırayla ikram edicem ??:)
teşekkür ederim oldu bi şekilde benimde buyüklerden başladm en son damada verdim nişanımıda dün atlattım rahatladmmEn büyükten başlanır sonra karşı tarafın babası sonra kendi baban sonra anneler en son eş adayına :)
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin :)teşekkür ederim oldu bi şekilde benimde buyüklerden başladm en son damada verdim nişanımıda dün atlattım rahatladmm
teşekkür ederiiimHayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin :)