• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kız isteme

Önce erkeklere dağıtılır yazilmista nezaket kuralı ikramlar ilk kadına sonra erkeğe yapılır
Kendi ailemde de dışarı çıktığımızda da hep bunu gördüm

Önce babane kayınvalide anne abla teyze sonra erkeklere..

Gelenler genellikle yan yana oturacagindan sozlunuzu atlayarak ilk baştan gelene dagitin sonra sizinkiler en son damada ... Karışık oturuluyorsa hiç kasma... gözünü kestirdigin yerden basla :)
hahaa :) teşekkur ederim yureklendirdiğin için kendim evham yapıyorum zaten 6 yıldır herkesle tanıştım ettim ilk 10 dk sonrası alışırım heralde :)

hmm mesela onlar dünürcü başı gibi falanlarsa önce onların aile büyüklerine sonra kendi dedenize sonra kv kp babanız anneniz olabilir
inşallah yanyana otururlarsa öyle düşünüyorum ama oturmazlarsa buyüklere dagıtrm kim gelirse siraya teyzem ikinci tepsiyle beni bekler koridorda ondan alır geri kalanada hemen dağıtrm diye düşündm şuan hizlıca herkesin kahvesi dağıtılmış olur sorun olmaz heralde :-)

yani dediğin gibi yanyana oturan insanları nasıl atlıyım damadın ficanı zaten ayrı kahvesini de ballı yapıcam :) tek damadı atlar nasıl oturulduysa bütün büyüklere ikram ederim artık
Gerçekten ballı mı yapacaksın kahveyi?
Ne hoş! :dondurma:

Benim isteme torenimde 60 kişiydik ! Ona ayıp buna ayıp diye kayınvalidem herkesi çağırmıştı
Ben kahve bile dagitamadim dağıtmak için mutfağa girdiğimde ne işin var senin burda sen gelinsin artık git içeri eşinin yanına otur çayını kahveni iç dedi kuzenlerim geri gönderdi
Halbuki çikolatalı kahve yapicaktim herifcanima
Hayaller... Hayatlar
Planlarsin tam tersi olur bı bakmışsın ilk damatdan baslaman gerekmiş :)

Geçtimiz pazar günüde benim isteme söz nişan hepsi bir arada oldu. Ben ortamda kim en büyükse ona verdim ilk sonra misafire verdim yani erkeğin babası yoktu eniştesi eni isteyecekti ona verdim sonra babama verdim en son enişteme verdim sonra içeri geçtim arkamdan baskaları dagıttı yani hepsini ben dagıtmadım. En son kahveyide damada verdim zaten :)
Bizde kahveyi bol bol şekerli yaptık tuzlu yapmadık :))) Nişanlımın cok hosuna gitti. :)))

Geçtimiz pazar günüde benim isteme söz nişan hepsi bir arada oldu. Ben ortamda kim en büyükse ona verdim ilk sonra misafire verdim yani erkeğin babası yoktu eniştesi eni isteyecekti ona verdim sonra babama verdim en son enişteme verdim sonra içeri geçtim arkamdan baskaları dagıttı yani hepsini ben dagıtmadım. En son kahveyide damada verdim zaten :)
Bizde kahveyi bol bol şekerli yaptık tuzlu yapmadık :))) Nişanlımın cok hosuna gitti. :)))
hmm hepsi bir olmuş benim avantajım çok kalabalık olmaması nişanım 15 temmuzda o baya kalabalık olcak kayınvalidem kimseyi dinlemeyip herkesi çagırdığı için :) sende bendensin tuz konusuna hep karşıydım zaten televizyonda ballı görünce değişik olsun dedim :)

Benim isteme torenimde 60 kişiydik ! Ona ayıp buna ayıp diye kayınvalidem herkesi çağırmıştı
Ben kahve bile dagitamadim dağıtmak için mutfağa girdiğimde ne işin var senin burda sen gelinsin artık git içeri eşinin yanına otur çayını kahveni iç dedi kuzenlerim geri gönderdi
Halbuki çikolatalı kahve yapicaktim herifcanima
Hayaller... Hayatlar
Planlarsin tam tersi olur bı bakmışsın ilk damatdan baslaman gerekmiş :)
ayy sorma bizde aylar öncesi konustuk insanımız yok dedi 3 4 aile geliriz nişana dediler son 10 günde 3 aile ekledi kayınvalidem sığmıcaz eve diyorum ayrı oturma odamız yok diyorum erkek arkadaşıma 1 tane çocuğu var merakı vardır diye beni karıstrmiyo bende napıyım herkes buldugu yere oturcak takmıcam artık :)

hmm hepsi bir olmuş benim avantajım çok kalabalık olmaması nişanım 15 temmuzda o baya kalabalık olcak kayınvalidem kimseyi dinlemeyip herkesi çagırdığı için :) sende bendensin tuz konusuna hep karşıydım zaten televizyonda ballı görünce değişik olsun dedim :)
bosver canım sürüye uyma istediğini yap :))))
kimseyide karıştırtma :)
ay cok heveslendim nişan resmimi koyasım geldi suan :D

inşallah yanyana otururlarsa öyle düşünüyorum ama oturmazlarsa buyüklere dagıtrm kim gelirse siraya teyzem ikinci tepsiyle beni bekler koridorda ondan alır geri kalanada hemen dağıtrm diye düşündm şuan hizlıca herkesin kahvesi dağıtılmış olur sorun olmaz heralde :-)

hayırlısı :) alınganlık yapan olmasın da :) büyükleri ezmemekte fayda var bence. benim kız istemede büyükler yoktu ama ablamda dedem falan vardı mesela önce büyüklere dağıtılmıştı

hayırlısı :) alınganlık yapan olmasın da :) büyükleri ezmemekte fayda var bence. benim kız istemede büyükler yoktu ama ablamda dedem falan vardı mesela önce büyüklere dağıtılmıştı
aynen zaten dağıticam herkes buyük teyzemin eşiyle erkek arkadaşımı sona bırakırım bi ikisi genç :-)

erkek tarafı 5 kişi geliyor bizde 8 kişi olucaz :) ben kayinpeder kayınvalide onlardan gelen aile büyügü sonra damat en son kendi annem babam diye düşünmüstüm çok teşeķkür ederim bilgilendirdiğin için :-))

rica ederim :) damadı misafir gibi kabul etmeyeceksin her şeyi en son ona vereceksin o öylece bekleyecek o gün :D
bir de ben tuz koymamıştım lütfen koyma demişti. pişmanım kahvesine değil de suyuna tuz koyup karıştırsaydım keşke diye.. :D

rica ederim :) damadı misafir gibi kabul etmeyeceksin her şeyi en son ona vereceksin o öylece bekleyecek o gün :KK70:
bir de ben tuz koymamıştım lütfen koyma demişti. pişmanım kahvesine değil de suyuna tuz koyup karıştırsaydım keşke diye.. :KK70:
ben kıyamıyorum yaa :-) o yüzden bal şeker koycam kahvesine :-)

Back