• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kız isteme

marsmalov

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2017
92
38
3
30
pazar günü beni istemeye geliyorlar herseyi düşundüm ama şu kahve dagıtma sırasıyla nasıl olur heycandan karıştırırmıyım diye korkuyorum :)) bilenleriniz söylermi acaba nasıl sırayla ikram edicem ??:)

kaç kişi gelecekler bilmiyorum ama önce babalar, anneler sonra kardeşler en son damat :)
tabi baba anne yan yana oturuyorsa önce kayınbaba-kayınvalide..

bizde babalar yan yana, anneler yan yana oturmuştu da..

kaç kişi gelecekler bilmiyorum ama önce babalar, anneler sonra kardeşler en son damat :)
tabi baba anne yan yana oturuyorsa önce kayınbaba-kayınvalide..

bizde babalar yan yana, anneler yan yana oturmuştu da..
erkek tarafı 5 kişi geliyor bizde 8 kişi olucaz :) ben kayinpeder kayınvalide onlardan gelen aile büyügü sonra damat en son kendi annem babam diye düşünmüstüm çok teşeķkür ederim bilgilendirdiğin için :-))

Önce kayınvalide kayınbaba
Sonra annen baban
En son sevdicegine :)
Ogün akışına bırak kasma hiç hayırlı olsun
teşekkür ederiimm :-) 6 yıldır birlikteyiz zaten heyecan yapmiyordum hiç biseyde bugün heyecan bastı :)

önce onlara ver. sonra kendi ailene. en sona da damada.

ailelerde de büyüklerden başla. kadın erkek farketmemesi lazım ama ataerkil bi toplum olduğumuz için önce erkeklere vermen gerekebilir.

Ben kendi annemden başlamıştım,ne yalan söyleyeyim.:olamaz:
Anneciğim zaten salonun tam girişinde oturuyordu,ondan başlayıp sırayla verdim,hiç atlamadım; babaydı,ablaydı,abiydi diye.:sampiyon:

önce onlara ver. sonra kendi ailene. en sona da damada.

ailelerde de büyüklerden başla. kadın erkek farketmemesi lazım ama ataerkil bi toplum olduğumuz için önce erkeklere vermen gerekebilir.
olabilir daha anneme bile sormadm işte olduğu için aklıma gelir gelmez sizlere sormak istedim ama dediğin doğru annem önce bütün erkeklere dağıt diyebilir

Ben kendi annemden başlamıştım,ne yalan söyleyeyim.:olamaz:
Anneciğim zaten salonun tam girişinde oturuyordu,ondan başlayıp sırayla verdim,hiç atlamadım; babaydı,ablaydı,abiydi diye.:sampiyon:
en güzelini yapmışşın kendini kasmadan :-) çok doğal yapmışsın :)

Zaten erkeklerin hepsi birarada oturmuyor ki.
Nasıl insanları atlayıp atlayıp erkeklere ulaşılacak?
Heyecanlıyımdır ben çok.
Takılır düşerim Allahım korusun.

Heyecanlıyımdır ben çok.

Önce erkeklere dağıtılır yazilmista nezaket kuralı ikramlar ilk kadına sonra erkeğe yapılır
Kendi ailemde de dışarı çıktığımızda da hep bunu gördüm

Önce babane kayınvalide anne abla teyze sonra erkeklere..

Gelenler genellikle yan yana oturacagindan sozlunuzu atlayarak ilk baştan gelene dagitin sonra sizinkiler en son damada ... Karışık oturuluyorsa hiç kasma... gözünü kestirdigin yerden basla :)

Önce kayınpeder olmalı
Sonrasında ise yanındaki karşı tarafın büyükleri ( anne - hala- amca dayı)
Bana çok yardımcı olmuşlardı, kayınpeder ve dayı dan sırayla gittim onların yönlendirmesi ile verdim, elle işaret ettiler.
Bizde kalabalık dolayısı ile kadın erkek ayrı oturdu.
Akışına bırak çok keyifli anlar.
Damat tabiki en son.

Heyecanlıyımdır ben çok.
yani dediğin gibi yanyana oturan insanları nasıl atlıyım damadın ficanı zaten ayrı kahvesini de ballı yapıcam :) tek damadı atlar nasıl oturulduysa bütün büyüklere ikram ederim artık

Önce kayınpeder olmalı
Sonrasında ise yanındaki karşı tarafın büyükleri ( anne - hala- amca dayı)
Bana çok yardımcı olmuşlardı, kayınpeder ve dayı dan sırayla gittim onların yönlendirmesi ile verdim, elle işaret ettiler.
Bizde kalabalık dolayısı ile kadın erkek ayrı oturdu.
Akışına bırak çok keyifli anlar.
Damat tabiki en son.
zaten kalabalık degiliz inşallah bana da yardımcı olurlar :):)

Back