Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek tarafı 5 kişi geliyor bizde 8 kişi olucaz :) ben kayinpeder kayınvalide onlardan gelen aile büyügü sonra damat en son kendi annem babam diye düşünmüstüm çok teşeķkür ederim bilgilendirdiğin için )kaç kişi gelecekler bilmiyorum ama önce babalar, anneler sonra kardeşler en son damat :)
tabi baba anne yan yana oturuyorsa önce kayınbaba-kayınvalide..
bizde babalar yan yana, anneler yan yana oturmuştu da..
teşekkür ederiimm 6 yıldır birlikteyiz zaten heyecan yapmiyordum hiç biseyde bugün heyecan bastı :)Önce kayınvalide kayınbaba
Sonra annen baban
En son sevdicegine :)
Ogün akışına bırak kasma hiç hayırlı olsun
teşekkürler :)Önce babalar sonra anneler gelir. Diğerleri de büyüklük sırasına göre değişir. Benim fikrim bu yönde.
dedesi gelmicek sadece benim 1 dedem olcak ama benim babam ve onun babasından büyük 1 aile yakinları gelcek eşiyleonların taraftan dede falan varsa bence önce büyüklere verilmeli.
olabilir daha anneme bile sormadm işte olduğu için aklıma gelir gelmez sizlere sormak istedim ama dediğin doğru annem önce bütün erkeklere dağıt diyebilirönce onlara ver. sonra kendi ailene. en sona da damada.
ailelerde de büyüklerden başla. kadın erkek farketmemesi lazım ama ataerkil bi toplum olduğumuz için önce erkeklere vermen gerekebilir.
en güzelini yapmışşın kendini kasmadan çok doğal yapmışsın :)Ben kendi annemden başlamıştım,ne yalan söyleyeyim.
Anneciğim zaten salonun tam girişinde oturuyordu,ondan başlayıp sırayla verdim,hiç atlamadım; babaydı,ablaydı,abiydi diye.
Zaten erkeklerin hepsi birarada oturmuyor ki.en güzelini yapmışşın kendini kasmadan çok doğal yapmışsın :)
Zaten erkeklerin hepsi birarada oturmuyor ki.en güzelini yapmışşın kendini kasmadan çok doğal yapmışsın :)
yani dediğin gibi yanyana oturan insanları nasıl atlıyım damadın ficanı zaten ayrı kahvesini de ballı yapıcam :) tek damadı atlar nasıl oturulduysa bütün büyüklere ikram ederim artıkZaten erkeklerin hepsi birarada oturmuyor ki.
Nasıl insanları atlayıp atlayıp erkeklere ulaşılacak?
Heyecanlıyımdır ben çok.
Takılır düşerim Allahım korusun.
zaten kalabalık degiliz inşallah bana da yardımcı olurlar :):)Önce kayınpeder olmalı
Sonrasında ise yanındaki karşı tarafın büyükleri ( anne - hala- amca dayı)
Bana çok yardımcı olmuşlardı, kayınpeder ve dayı dan sırayla gittim onların yönlendirmesi ile verdim, elle işaret ettiler.
Bizde kalabalık dolayısı ile kadın erkek ayrı oturdu.
Akışına bırak çok keyifli anlar.
Damat tabiki en son.
zaten kalabalık degiliz inşallah bana da yardımcı olurlar :):)