- 23 Ağustos 2012
- 50.101
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.760
- 898
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Bisey istememek de marifet degil. Benim ailem tek kurusun lafini etmez cok sukur ailemde her seyi gordum benim de gozum yok. Hic calismasak sirf babamin bana birakacagi mirasla omur boyu yasariz ben oglum esim. Hem de bir elim yagda bir elim balda yasariz.
Sozlendik. Kayinvalidem ertesi hafta "baban da ne merakliymis seni bedava verdi" dedi. Satilik bir mal olmadigimi belirttim. Ama madem bundan anliyorsunuz diye 4 milyonluk ev aldirdim suadiyeden. Ustune bir de kayinvalidemle konusmuyorum.
Emin olun hepinizden daha cok deger goruyorumdur. Bazi insanlar gercekten bundan anliyor. Kredisini ne yapip oduyorlar bilmem. Kendilerinin her seyini kisiyorlar sanirim ama beni insan yerine koymalari icin inanin bu gerekiyordu. Simdi el ustunde tutuyorlar. Hala biseye ihtiyac var mi diye surekli nakit para vs yollama derdindeler. Esime ogluma annemlere abimin cocuklarina her ay kiyafet alir dururlar.
Canim sen ask mesk nisanlim beni sevsin diye sefalet icinde yasa tamam mimesajını görünce eski konularına baktımda çocuklugunuzda zenginlik içinde olmanıza rağmen pek rahat büyümemişsiniz demek ki paranın açamadıgı kapılar var huzur gibi . Bende nişanlandm ailemin hiç böyle uçarı istekleri olmadı uçarıyı bırak hiç istekleri olmadı siz ne yaparsanız o dediler . Nişanlımın durumunun kötü olmamasına rağmen ne altın istediler ne ev aile mi bırak ben böyle bir istekte bulunsam ailem onu bile hoş karşılamazdı. Ailem hoş karşılasaydı bile bilezik ev vs konularından diretseydim severek nişanlanmama rağmen eminin nişanlımın güveni sarsılıp beni istemezdi.
Süpersiniz yaKonudan çıkarılacak sonuç kardeşinin salak olması,artık ateşli hastalık mı üç kere atıp iki kere tutmak mı bilemem ama normal olmadığı kesin
İsteyenin bir yüzü kara demişler sen ne bakıyorsun onlar ister, kardeşin ne demeye bu ilişkinin içinde hadi kızın beklentisi ev ve bilezik kardeşininki ne düzenli seks mi, kusura bakmasın daha mantıklı yolları var tatmin olmanın
canım öncelikle bu mesaja cevap veremeyeceksin galiba çünkü kendi çapında kurduğun hayaller yüzünden ban yemişsin . ama illaki okursun girdiginde. Allah'a çok şükür bir eksiğim yok yani sefalet içinde yaşıyacak bi durumum yok hı yaşarsamda Allah'ın yazdığı kaderdir yaşarım en azından aşklı meşkli . Ama senin durum vahim be kuzum pirince giderken evdeki bulgurdan olma emiCanim sen ask mesk nisanlim beni sevsin diye sefalet icinde yasa tamam mi
Kiz tarafi direk acti konuyu biz sok olduk.Kizin kendiside oyle soyledi sartmis bunlar .Baskakarini da evi yok diye reddetmis bilezigi kabul ettikleri halde .
Kiz tarafi direk acti konuyu biz sok olduk.Kizin kendiside oyle soyledi sartmis bunlar .Baskakarini da evi yok diye reddetmis bilezigi kabul ettikleri halde .
Eşinizin ne kabahati var o kısmı anlamadımMal mülk para o kadar boş ki, önemli olan insanlık her zaman. Bu ailenin erkek tarafı versiyonu da bende vardı. Babam evlenirken bana daire verdi olurda ileride zorluk çekersiniz bi güvenceniz olsun diye. ( bunu niye soyluyorum , yazinin devaminda anlasilir umarim) Erkek tarafından hicbir şey istenmedigi gibi nişanlıyken nisanlimla ev kredisi ile ev almak istedik krediyi o cekti, 10 yıllık kredi borcuna hiç düşünmeden kefil oldum ; nisanliyken cok kisi bunu yapmaz sanirim evlendikten sonra neyse de..tum bunlara ragmen mukafatımı anlatayım; kv ve gorumce nikahımda gelin odasını basarak bir de takılara tenezzül etmeye kalktılar. Bu cocuklar yuklu bir kredi borcuna girdi demeden hem de.oğulları da takılar bizim deyince üstüste bayılarak ambulanslarla hastanelere kaldırıldılar..esim benle tanismadan once borc harc bir araba almis dugun sonrasi ilk is arabasina el koydular.oturdugumuz ev merkeze uzak arabasiz gidip gelinecek bir yer degil diye sonrasında benim cektigim kredi ile araba aldik yine ses cikarmadim. Esim ev kredisini anca oduyor diye evin gecimini ben ustlendim hic sorun degil dedim. Tatiller ozel sigortalar, araba kredisi vs. Tum bunlari neden anlatıyorum ; birgün esimin o gorgusuz ablasindan bir sms ; diyor ki; "babanin bit pazarindan aldigi iki caputla gelin oldun:)) sen ve ailen kadar karaktersiz insanlar görmedim !!" beni gectim ne hırs ne kıskançlıksa babacığımın bizim icin yaptiklarina ragmen ona bile ne hakaretler ne iftiralar atmış..velev ki su an o ailenin soyadini 1 dk fazla tasimamak icin bu pasif esi bosuyorum insallah temmuzda tek celsede bitecek. Hic bir talebim olmadı kefillik ustume kaldığı halde başımın gözümün sadakası olsun yeter ki kurtulayım dedim. Yani uzun lafın kısası insanlarda once gorgu olacak, insanlık olacak... Kardesiniz insallah zamaninda gorur bunlari ve gorgu anlaminda kendi dengini bulur...
O kısmı konuyu dağıtmamak için ozellikle yazmadım zamanında bi konu açmıştım ama kısaca soyleyeyim tum bunlar olurken esim hic yanimda durmadigi gibi nikahımın mahvolmasına ,ablasının gonderdigi o hakaret dolu ucuz smslere ,ailesinin tum dışardan mudahalelerine vs rağmen ben ses etmezken meğer evde ne yaşanıyorsa bire bin katarak ailesine yetiştiriyormuş sonradan ablası bunlari itiraf etti.hep onlarla bir olup dedikodumuzu yapiyor bir de ailemi kotuleyip duruyormus. Ailemle arkadaslarimla cevremde kimseyle gorusmeme karari almis ailesi oyle istiyormus .. Sen heryere tek git ben gelmem diyordu.Akrabalarindan kimseyle beni gorusturmeme karari almis cunku annesi ablasiyla konusmuyordum,eger akrabalari ile gorusursem ailesini ezip gecmis olurmus. Kendi akrabalarina gece gezmekerine cenazelere bayram kutlamalarina vs gider bana sen de gel biz evliyiz diyemez evde tek birakirdi..gelmek istedigimde ailem duyarsa ayip olur derdi:) Bu tur sacma seyler iste...Yani bana koca olabilecek hic bir vasfının kalmadığını gordugumde kalbimde ve kafamda bitirip yol verdim...Eşinizin ne kabahati var o kısmı anlamadım
iyi bir avukat tutup donuna kadar ne varsa elinden alın, sakın başınızın gözünüzün sadakası diye düşünmeyin böyleleri bundan anlar. çok paragöz insanlar parayı kaybettiklerinde mahvolurlar. o kadar çalışıp etmişsiniz bence mahvedin onuO kısmı konuyu dağıtmamak için ozellikle yazmadım zamanında bi konu açmıştım ama kısaca soyleyeyim tum bunlar olurken esim hic yanimda durmadigi gibi nikahımın mahvolmasına ,ablasının gonderdigi o hakaret dolu ucuz smslere ,ailesinin tum dışardan mudahalelerine vs rağmen ben ses etmezken meğer evde ne yaşanıyorsa bire bin katarak ailesine yetiştiriyormuş sonradan ablası bunlari itiraf etti.hep onlarla bir olup dedikodumuzu yapiyor bir de ailemi kotuleyip duruyormus. Ailemle arkadaslarimla cevremde kimseyle gorusmeme karari almis ailesi oyle istiyormus .. Sen heryere tek git ben gelmem diyordu.Akrabalarindan kimseyle beni gorusturmeme karari almis cunku annesi ablasiyla konusmuyordum,eger akrabalari ile gorusursem ailesini ezip gecmis olurmus. Kendi akrabalarina gece gezmekerine cenazelere bayram kutlamalarina vs gider bana sen de gel biz evliyiz diyemez evde tek birakirdi..gelmek istedigimde ailem duyarsa ayip olur derdi:) Bu tur sacma seyler iste...Yani bana koca olabilecek hic bir vasfının kalmadığını gordugumde kalbimde ve kafamda bitirip yol verdim...
Hakettiklerini benden bulmasınlar istedim ilahi adalete cok inanırım en keyif alacağım senaryo hazırlanıyordur onlar için eminim , bekleyip görmek bile istemem ben o sırada kendi yolumda , vicdanımın rahat oldugu dunyamda, yeni sayfamı yasiyor olacagim...iyi bir avukat tutup donuna kadar ne varsa elinden alın, sakın başınızın gözünüzün sadakası diye düşünmeyin böyleleri bundan anlar. çok paragöz insanlar parayı kaybettiklerinde mahvolurlar. o kadar çalışıp etmişsiniz bence mahvedin onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?