Kız İsteme Kız isteme günü

bende bir kaç ay önce bu heyecanı yaşadım.
Gerçekten insanın en özel ve en heyecanlı günü diyebilirim.
Çok ama çok heyecanlıydım.Ben kapıda karşıladım gelenleri annemlerle beraber
Kahveleri ben yapmadım halama yaptırdım:)
Kahveleri veriş şeklim yanlış oldu elimle alıp koydum halbuki ikram etmem onların alması gerekirdi:)
Söz yüzüklerri takılması için beni çağırdılar ama heyecandan gidemedim kalakaldım resmen napcam diye:) ay çok güzeldii kırmızı eşarp atarlar bizim orada siyah bi elbise giymiştim çok güzel olmuştu uyumu.

mervebu, söz bohçası konusunda aşağıdaki link sana yardımcı olacaktır, arkadaşlar daha önce deneyimlerini paylaşmışlar söz bohçası konusunda.
Benim bildiğim de eğer söz nişan ayrı ayrı olacaksa, söz bohçası nişan bohçasına göre daha hafif olur. Bohçanın olup olmaması veya içeriği de yörelere göre değişir aslında.
Bence sen aşağıdaki başlığa da takıl biraz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/246964-soz-bohcasi.html

teşekkür ederim Gasoline..oraya da baktım..

sanırım ben o gün geldiğinde heyecandan düşer bayılırım bn sadece damat adayının kahvesini yapmayı planlıyorum şööle en tuzlusundan

beni 2015 de isteycekler am aşimdiden düşünüyorum yanikaydirigubbakcemile5

mervebu, o günler geldiğinde Allah yardım eder, sen merak etme :)
Ayrıca öncesinde veya sonrasında yardım edebileceğimiz herhangi birşey olursa haberimiz olsuna.s

Kızlllaarrrr benide martta istemeye geliyolar bu yazdıklarınızı okudum kalbim küt küt attı nasıl heycanlıyım ozaman ölürüm heralde :) 4 bucuk seneden beri beraberiz ve baya uzak yerden gelicekler farklı şehirlerde yaşıyoruz isteme ve söz birlikte olcak inşallah Allah kısmet nasip ederse :) mutluyum ve aşığım

Gasoline, umarım o güzel gün sorunsuz bir şekilde geçer hepimiz için..
çok teşekkür ederim canım..

arkadaşlar 1 ay sora geliyorlar istemeye.çok heycanlıyım.beynim durmuş gibi napılır nasıl olur bilmiom.akıl verin nelere dikkat edeyim.püf noktalar neler????

kizlar allah hepimize tez zamanda sevdiklerimize kavusmamizi nasip etsin
tatli telas bunlar bende yasicam bunlari ins. ama daha 1 sene var malesef
ama valla yazdiklarinizi okudukca dahada gözüm korktu
en cokta ne giyicem makyajim nasil olucak bunlari kafama takiyorum :)
allah hepimizin mutlulugunu daim etsin herseyi gönlümüze göre versin

hihoyyyt bu hafta sonu istemeye geliyorlarrrr :teytey:

napıcam ne giycem nasıl geçicek ufffff

zaten birde ayrı şehirlerdeyiz of ne telaşe olacak :asigim:

Merhabaalar aranıza yeni katıldım
Bnenim de perşembe gunu gelecekler ama ne yapılır hazırlık olsun davranıs olsun kıyafet olsun ne yapacagımm yardım edın nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Kapalı bayanlar istemeye geldiklerinde nasıl giyinmelidirler
nelere dikkat etmelidirler nasıl davranmalılardır
ne ikram edilir nasıl yapılır hiç birşey bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olunuz plz.

Uzak bir yerden geliniyorsa yemek yapılmalı bence, şehir dışı gibi mesela, onun dışındaklerde , çay yanına tatlı tuzlu ikramlılar olmalı, yaprak sarması, muffin, vb. kıyafete gelince bence sade ve şık olunmalı, çok abartı da olmamalı yani bence kuaföe falan gidilmemeli, ben kapalıyım, gömlk , etek giymiştim, kendimce evde makyaj yapmıştım, göz kalemi rimel falan,, onun dışında.. zaten herşey kendiliğinden gelişiyor, öyle heyecanlı oluyorsunuzki,, sonrasında hiç birşey hatırlamayabilirsiniz.. ben isteme anında orada bulunmak istemiştim.. insanın başına bir kez geliyor bu... tadını çıkarın...

ayy çok güzel ya hayatımda yaşayabilceğim en güzel heycan ve stressti bence ben ablalarını ve kardeşini tanıyodum ama anne babayı ilk defa ozaman gördüm Necla teyzeme napcam ben şimdi diye diye kadının başının etini yedim ellerini öpcen dedi ayy anlatırken bile heycan yaptım babam saolsun sözlümün babası konuyu açıyor babam lafı döndürüyor 7 de geldiler 11 de gittiler düşünün artık annem babama kaş göz yapıo ay ayyy kahve verirken okadar fenaydım ki ayağımda topuklu hiiç alışkın değilim dökecem diye içim gitti iiçim neyse dökmeden verdim son sözü babam söledi ve verdi çok şükür krizlere soktu bizi krizlere babam okadar komikti ki daha gelmeden bu akşam geliyorlar dimi kızım evet babacım geliyorlar isticekler belki 10 kere sordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…