- 22 Aralık 2021
- 1.721
- 2.318
Tanışmaya gittiğinizde; tüm gece sizinle sohbet eden, hatirinizi soran, tatlı tatlı gülümseyen, sizi tanımaya çalışan biriyle bağ kurmayı hakediyorsunuz. Lütfen önce kendi değerinizi düşünün..ona göre bir yol çizin..Merhaba arkadaşlar ben erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Babası vefat etmiş evde annesi ablası ve ablasının iki tane küçük çocuğu vardı.
Erkek arkadaşımla beraber gittik kapıyı ablası açtı onunla daha önce tanışmıştık onlar mutfağa gitti ben annesinin yanına salona girdim oturuyordu 60 yaşında falan kadın yerinden hiç kalkmadı ben gittim elini öptüm nasılsın teyze dedim tek konuşmamız bu oldu sonra yemeğe geçtik ben evde yaptığım börekten getirmiştim çocuklara boyama kitabı annesine de kase takımı aldım elim boş gitmek istemedim normalde tatlı falan alırdım orda bir plan değişikliği oldu neyse . Kalktık çay bulaşık falan derken ben de yardım ettim tatlı çay içtik oturduk ben çocuklarla oynuyorum çocuklar beni sevdi oynayalım deyip durdular. ama annesi hiç bir şekilde ne bir soru sordu ne konuştu nesin kimsin ne iş yaparsın hiç bir şey konuşmadı erkek arkadaşım da aynı şekilde gidip uzağa oturuyor benimle konuşmuyor sebebini sorunca ben ailemin yanında utanırım diyor ama ortak tanıdığımız sensin ve senin ailen diyorum hiç utanacak bir insan da değil her neyse saat 22.30 oldu herkesin uykusu geldi birazdan kalkalım diye mesaj attım benimkine oturuyorken annesi kalktı benim çok uykum geldi valla yatcam iyi geceler deyip gitti. Ben orda oturup dururken kalkması mı tuhaf hadi kalktın kızım kusura bakma ayağına sağlık yine gel buyur falan hiç bir şey demedi ben çok şaşırdım belli etmedim bir kaç gün sustum sonra erkek arkadaşıma sordum bana hiç bişey sormaması konuşmaması ben kalkmadan gidip yatması bana özel bişey mi hep mi böyle normal mi bu diye bana göre normal senin dersin ne ailemle sen bişey bulmak için uğraşıyorsun hadi bakalım gibi şeyler söyledi zaten varsa yoksa ailesini düşünen biri bunu kendi de dile getiriri sürekli önce annem ve ablalarım diye ona da tamam dedim ailesi herkesin değerlidir ama arkadaşlar bunlar normal mi ben mi abartıyorum ya?