- Konu Sahibi Kartanesi i
-
offf ya benim kalbim dayanmaz bu heyecana..
2 sene önce ablamı istemeye geldiklerinde bile okadar heyecanlıydım ki snaki beni istemeye geliyorlardı..
bazen düşünüyorum onun ve ailesinin bizim evin kapısından içeri girdiklerini,
ellerinle çiçeklerle filan..
of ya keşke isteme olayı olmasa :))
ben heyecandan kesin saçmalarım ve bütün gece kıpkırmızı dolaşırım ortalıkta
bende çok heyecanlanırım diyodum canım o anın büyüsüne kapılıyosun zaten ağzın kulaklarında geziyosunkaydirigubbakcemile3
Allah tamamına erdirsin,mutluluklar versin güzelim:Saruboceq:
canım benim ya çok sağol güzel dileklerin için..Şeniz
Rabbim o günleri görmemi nasip eder inşallah..
okadar istiyorum ki ama sanki önümüzde henüz çok engeller var gibime geliyor.
bende o günü gelip burada bir bir saniyesi saniyesine sizlere yazıcam :1rolleyes:
aşkıma kavuşmak için maalesef böyle bir günü atlatmak zorundayım..
ama yeterki o gün gelsin :)
ama biraz daha zamanı var sanırım..
yaşım gelmiş olsa bile
benim istenmem 2009 sonu gibi gerçekleşecek allah nasip ederse ama ben şimdiden çook heyecanlıyım allah yardımcımız olsunnn
Bizler, (annem, kaynanam ve ben) o kadar heycanliydik ki, hepimiz birer kafeh raki ictik mutfakta kafamçokkarıştı
Ha ha cok komikti, sonra ben ve teyzemlerim mutfakta takildik, bende sarki söyledim, "Bütün kizlar toplandik toplandik toplandik..." :lepi:
Sonra birden birisi yüzükleri takalim dedi, annemde "Kiz istemeden olmaz ki" dedi. Meger erkekler isteme olayini kendi hallerinde halletmisler, hic kimse birsey duymadi laelaelaelaelae
yüzükleri takarkende, (amcasi takmisti) amcasi dedi ki, birbirinizi ne kadar cok sevdiginizi söyleyin ve birbirinize güzel sözler edin. Nisanlim ve ben birbirimize baktik ve güldük. Nasil olabilirdi ki? sırnaşık şey Annem, Babam, annaannem, teyzemlerim... hepsi ordaydi.
Sonra amcasi "Bari istediginizi söyleyin dedi" Ha ha ha kopmustuk :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?