Kız İsteme Kız isteme günü

delikafaduldenbeni de yaza istcekler sanırım şimdiden başladı bende heyecan ne olur nasıl olur gözümde canlandıramıyorum bileee.konuştugumuzda bile tepki veremedım beynim durdu:1shok:hala bu kadar buyudum mu dıorum . gün ne yapacm bakalım.yada yine beynm duracak hıcbırsey yapamıcamkaydirigubbakcemile3

benim isteme günüm nisandan bir gün önce olmustu söze gerek duymadik askimla hemen nisan olsun dedik
beni büyük amcamdan istediler babam vefat ettigi icin (Allah rahmet eylesin) hatta isteme olmadan önce ablamin akilli esi tutturdu hayir baldizimi benden isticeksiniz diye ne alakaysa :roflol: büyük amcam dururken ki bende amcamdan istenmesini talep etmistim keza öylede oldu zaten :asigim:
isteme gününde cok heycanliydim giyinme kuaför falan derken aksam oldu, misafirler geldi, hosgeldiniz fasli vs, askim o kadar heycanliydiki yerinde rahat oturamiyordu naniknanik ben ona kapinin esiginden bakip gülüyordum o ise kipkirmizi kiyamam ya :asigim: sonra mutfaga gittik gencler yengem ben yapayimmi kahveleri dedi yok yok ben yaparim dedim, sonra tutturdular tuz falan at icine diye yapmadim tabi kiyamam ben bitaneme asil komedi olan kahveleri yaptim tepsiye dizdim tam iceri götürcem dayim beni cagirdi dayicim sunlari dagitayim hemen gelcem dedim tutturdu gel illa dedi, iyi neyse dedim gittim bu bi basladi muhabbete 10 dakika gecmis farkinda bile degilim istemeyi tamamen unuttum ben sırnaşık şey sonra icerde bi hayirli olsun fasli basladi sesler gelmeye basladi megerse kahveler dagitilmis isteme olmus benim haberim yok a.s sonra el öpmeye gittim ama ertesi gün nisandan önce tüm detaylari aldim askimdan tabi aslinda üzülmedim degil istemeyi duymadigim icin ama dayicigimla muhabbette cok hostu ya :roflol:

offf ya benim kalbim dayanmaz bu heyecana..
2 sene önce ablamı istemeye geldiklerinde bile okadar heyecanlıydım ki snaki beni istemeye geliyorlardı..
bazen düşünüyorum onun ve ailesinin bizim evin kapısından içeri girdiklerini,
ellerinle çiçeklerle filan..
of ya keşke isteme olayı olmasa :))
ben heyecandan kesin saçmalarım ve bütün gece kıpkırmızı dolaşırım ortalıkta

bizim isteme ve söz birarada olmuştu.o yüzden kalabalıktık.eşimin ailesi türkiyede olmadığı için gündüz erken gelmişlerdi,anlatmıştık onlara nasıl olacak diye.hatta kayınpederimin söyleyememişti tam olarak Allah'ın emri,peygamberin kavliyle diyekaydirigubbakcemile3.akşam herkes gelmişti yaklaşık 50 kişi falan vardı.eşim benden daha çok heyecanlıydı valla.eğlenceli geçmişti.önce dedemden sonra babamdan istemişti kayınpederim,ikisi de verdikten sonra yüzükler takılmıştı.
40 gün sonrada evlenmiştik.zaten 6 yıllık sevgilimdi eşim,isteme kısmı formaliteydi.
9 aylık evliyiz şimdi ama güzel günlerdi bence söz,kına,düğün

bende çok heyecanlanırım diyodum canım o anın büyüsüne kapılıyosun zaten ağzın kulaklarında geziyosunkaydirigubbakcemile3
Allah tamamına erdirsin,mutluluklar versin güzelim:Saruboceq:

Allah kısmet ederse bizim de bu yaz olucak isteme olayı...Okuyunca burda yazılanları daha da heyecan bastı..Zaten düşündükçe mideme şimdiden kramplar giriyor-tatlicadiarzu-....Ne giycem,ne yapıcam diye...

bende çok heyecanlanırım diyodum canım o anın büyüsüne kapılıyosun zaten ağzın kulaklarında geziyosunkaydirigubbakcemile3
Allah tamamına erdirsin,mutluluklar versin güzelim:Saruboceq:

canım benim ya çok sağol güzel dileklerin için..Şeniz
Rabbim o günleri görmemi nasip eder inşallah..
okadar istiyorum ki ama sanki önümüzde henüz çok engeller var gibime geliyor.
bende o günü gelip burada bir bir saniyesi saniyesine sizlere yazıcam :1rolleyes:
aşkıma kavuşmak için maalesef böyle bir günü atlatmak zorundayım..
ama yeterki o gün gelsin :)
ama biraz daha zamanı var sanırım..
yaşım gelmiş olsa bile

Son düzenleme:

Allah'ın izniye gelir canım merak etme
bende 6 yıl bekledim,nihayet oldu:asigim:

benim istenmem 2009 sonu gibi gerçekleşecek allah nasip ederse ama ben şimdiden çook heyecanlıyım allah yardımcımız olsunnn

bende sennle aynı zmanlarda aynı duyguları paylasıcam inş istediğimiz gibi hersey böle normal giderse ALLAHım sen bizimle ol

kizkardesimi dün istediler ve süperdiiiiiiiiiiiii
cok heycanli cok güzeldi
resmen 8yil öncesine gitdim
istediler esim gitti mutfakda sordu seni istiyolar ne dersin diye bizimki hemen baliklama daldi olur diye :)
sonra babam hayirlisi olsun dedi el öpüldü ve damadimiz tek tas yüzük takdi derken kizkardesiminde dogum günü vardi dün pastasini yedik tatli yedik tatli konusduk :)
bende bol bol kameraya cekdim ve fotograflarini cekdim :)

Bizim elektrikler kesildi 3 saat kadar,mum ışığı ve ışıldaklarla istediler beni,şık bir beyaz kelepçeli bilezik taktılar,karanlıkta onu bile zor açmışlardı :))hem de bir fırtına kopmuştu nasıl,hatta karaköy'de iskele çökmüştü o sıralar,o derece soğuk ve karanlık bir gündü ama unutamayacağımız güzel bir anı oldu bizim için..Herşey çok güzeldi kısacası,tesadüf nişanımda da yağmurlu bir havaydı,düğünüm mayıs'ta umarım yağmur yağmaz :))

süperrrr:lepi:

Arkadaşlar öncelikle herkese mutluluklar dilliyorum.Benimde kısmetse martın 10 da gelicekler istemeye.Ama hala bende heycan yok normalde çok heycanlı bir yapıya sahibim.Yazın anneleri tanıştırdık erkek arkadaşım ablam ve anneler vardı ve ben inanılmaz rahattım ama erkek arkadaşım çok ter dökmüştü kafasını hiç kaldıramadı:)) hatta annem sonra sen neden bu kadar rahatsın yoksa daha önce kayınvalidenle tanıştınmı diye sormuştu ama tabi bende nlar gibi ilk defa görmüştüm ama çok rahhattım.inşallah istemede ve nişandada rahat olurum.Bu arada erkek arkadaşım benim anaokul arkadaşım ve biz minnacıkken birbirimizi seviyorduk seneler sonra 25 yaşına geldiğimizde birbirimizi bulduk ve evlenme kararı aldıkk....

bizim isteme söz nişan hepsi birden çıktı aradan..geçen ekim ayındaaa:asigim:
nişanlımın dedesi ve benim büyük eniştem çok kafa dengi ve matrak insanlar oldukları için acaip eğlenceli geçmiştihihoyyyt yalnız ben pastadan az kalsın boğuluyodum öyle de bi anım var:bbo:

zate heyecanlı bi yapım var okudum da korktum he :1shok: mideme kramplar girer kesin

kızlar çok heyecanlandım doğrusu benide temmuz gibi istemeye gelecekler eşimin ailesi çok hevesli fakat babam beni vermeyecek sanırım temmuza kadar nasıl ikna edicem bilmiyorum:çok üzgünüm:

ay çok güzel anılar bunlar..benimde 1 ay soora olucak isteme ve söz olayları..bnm annem vefat ettiği için napıcam bilmiyorum..sizlerden neler yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum..evde bi abim ve babam var iki erkeği nasıl ikna edicem bilmiorum..gerçi abimi tanıstırdım sevgilimle ama olsun yine de pek razı diil beni paylaşmaya

tebrik ederim mervebu, abine de takılma hiç, ablam evleneceği zaman abim de çok tavır yapmıştı :)
benim henüz isteme olaylarım olmadığı için birşey söyleyemeyeceğim ama burda tecrübeli arkadaş çok, birkaç gündür takılıyorum da, öğrenecek yapılacak ne çok şey varmış :))
teyze, hala, yenge falan varsa sen de, onlar da mutlaka yardımcı olacaklardır sana.
Allah tamamına erdirsin inşallah, hakkında da hayırlısını versin :Saruboceq:

teşekkür ederim Gasoline Allah hepimiz için herseyin hayırlısını versin :Saruboceq: ne teyze var ne yenge :çok üzgünüm: 4 tane babamın kuzeni var onun dısında hiç bayan yok bana yardım edicek..onlarda evleneli yıllar olmuş yardım edebilirler mi bilemiyorum senağlama sanırım erkek arkadaşımın ailesinin yol göstermesini beklicem :uhm: konunun yeri burası değil ama erkek arkadaşımın annesi söz bohçasından bahsetti sadece erkek tarafı kıza götürürmüş var mı böle bişe :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…