bizim hem isteme, hem nişan evde birarada olmuştu. Tatlılar, kekler, börekler vs. falan hazırlandı. nişan pastamız çok güzeldi.
öğlen nişanlım beni kuaföre bıraktı, saçım makyajım yapıldı. sonra geldi aldı beni fotoğrafçıya gittik. bu işin en eğlenceli kısmıydı. çok güldük ve çok uzun sürdü. sonra beni eve bıraktı, gitti. ve erkek tarafının gelmesi büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı. ben heyecanlandığım zaman ağlarım. ağlıcam da makyajım akıcak diye korkmuştum.
neyse en sonunda kapı çaldı, ölcektim o an sanki. çiçek, çikolata ve nişan bohçalarıyla geldiler. böle süslü püslü bohçalar çok güzeldi. beni de babası olmadığı için görümcemin kayınpederi istedi.
kahveleri ablamla, kuzenim yaptı. bi hayli kalabalıktık çünkü. ben kahve işine girmedim bile. sadece hazır tepsiyi aldım tuttum. bi de topuklularla düşmekten çok korktum kahve tutarken. en son kahveyi nişanlıma verdim. TUZLU:lepi: o anları hep kameraya kaydettik. önce yüzü ekşidi, sonra elinden zehir bile içerim dedi ve içti:1hug:
ama bi türlü istemeye girmiyo adam yada bana uzadı da uzadı gibi geldi heyecandan. bi ara baktım gidişattan isticek anladım. etrafımda nişanlım, ablam, eniştem, arkadaşım, halam, yengem falan vardı. ve ben şöyle yaptım. susun, şşş, sessiz, bi susun ya istiyolar duymıcammm:roflol:
çünkü hiçbir anı kaçırmak istemiyordum. gerçi kameraya da kaydoldu ama olsun. canlı seyretmek varken.
söze, sebebi ziyaretimiz diyerek başladı ve babamın ilk sözü eyvah oldu:1shok: sonrası klasik gençler anlaşmış sevmiş falan filan...
sonra isteyen amca nişanlımla bana şöyle dedi. gelin bakiimm el öpün. gittik el öptük, çikolata tuttum. yüzükler, takılar falan takıldı. sonra o gün galatasaray şampiyon olmuştu ve gecenin sonunda nişanlımla tura çıktık:teytey: