Sezgilerimde yanılmadığımı birkez daha anladım :))) profiline baktım eski konuların gözüme çarptı.... bu adam seni yılbaşında bile sallamamış.... sen bi de onun ailesiyle aynı şehirde mı kalcaksın... yaşında daha küçük 25 ysşındasın ne bu acele? Eski konun da bu paragrafı okuduktan sonra gerçekten acele etme derım karar senın tabi... Son dakika haber verdi ve "Babam hindi almış yieeaa şimdi beni de yanlarında istiyorlar ben gelemeyeceğim" dedi. "E benim yaptığım hazırlık ne olacak" deyince, "Hıı doğru sana uğrarım önce o zaman sonra bizimkilere giderim" dedi. Sırf yeni yıl değil, yurtdışına gidiyorum, ne olur ne olmaz ölüm var kalım var. İnsan bir vedalaşmak istemez mi en azından, bozulduğum bu oldu daha çok. Zaten her sene ailesiyle kutluyor, bir gününü de bana ayırabilir. Neymiş babası çok bozulurmuş, yaşlılarmış onlar bik bik.
Ee iyi de onlar İstanbula'a kadar gelmesinler de senin ailen Ankara'ya kadar mı gelsin? Tamam evin var ama ailen orda kalmıyor sonuçta. Ne saçma.
Hepimiz babaanne çıktık ya iyi miEvet, ben de aynı fikirdeyim canım. O da muhtemelen düz mantık baktı olaya ev var burada acaba buraya mı gelseler diye de ben acaba çok mu büyütüyorum gelseler ne olurdu diye düşünüp buraya da bir danışayım dedim. Zira çevremde babaannem dışında danışabileceğim kimse yok, o da çok katı fikirli. Ama bu konuda haklıymış, anlamış oldum. :)
Tabiki istanbul uygun olur. Baba evinden istenir kız. Hem onlar gelmeye üşeniyolar babanen nolucak? O kadın onca yolu mu gitsin. Amcan dayın teyzen fln yok olmucak mı?
Garip geldi bana damat beyin isteği. Kolaya kaçmak istiyor sanki
Canım sen beni çok yanlış anladın sanırım.. tamamen iyi niyetımle yazdım... özürdilerim... tekrar hayırlı olsunHanımefendiciğim iyi niyetlisiniz muhakkak da eski konularımı buraya copy paste etmenize gerek yoktu. Çözüldü o sorun da yine de açıklamasını yapayım, hata yaptığını anladı ben de epey sert çıkıştım. Yapması gerekeni yaptı o gün, yılbaşını da birlikte geçirdik. Kimse hatasız kul değil, sevgililik evresinde böyle şeyler olabiliyor, kavgadır anlaşmazlıktır yaşanıyor sonuçta. O kadar da ciddi problemler yaşadığımı düşünmüyorum. Girdik bir yola artık, Allah pişman etmesin. 25 yaş da bence küçük bir yaş değil, evlendim ettim diyene kadar 26-27 olurum -ki işim gücüm de var. 18 yaşında evleniyorum konusu açmadım ki.
Hepimiz babaanne çıktık ya iyi miO kadar nazın olsun bence Astoriacım.
Tabi ki ailenin evinde istenir. Bir zahmet o yolu gelsinler istemeye. Babaannen haklı.Merhaba kızlar, başlık biraz garip farkındayım ama ne yapılır bilemedim (daha doğrusu hangisi doğru olur bilemedim) o yüzden burada bilenlere sormak istedim.
Bir aksilik çıkmazsa Haziran-Temmuz gibi 4 senelik bir birliktelik yaşadığım erkek arkadaşım beni istemeye geliyor (bu kelimeyi de pek sevmiyorum açıkçası ama böyle gelmiş böyle gidiyor kullanıyoruz artık). Ben onun ailesiyle tanışmıştım, bir süre önce de o benim ailemle tanıştı etti. "Bunun adı konulsun artık" dendi (erkek arkadaşımın biraz ısrarcı olmasının da payı var), erkek arkadaşım mezun olduktan sonra istemeye gelinecek belki bir söz yüzüğü de takılır.
Şimdi sorum şu aslında, bilmeyenler için normalde İstanbulluyum. Ama üniversiteyi Ankara'da okudum, burada da iş buldum, bekar evim var, burada yaşıyorum yıllardır. Hatta kız kardeşim de burada üniversite kazanınca o da benimle kalmaya başladı. Burada bir düzenimiz var yani. Erkek arkadaşım da ailesiyle birlikte Ankara'da yaşıyor. Ama benim ailem İstanbul'da komple, baba tarafım falan. Şimdi "İstemeye hangi eve gelinecek?" diye bir sorun çıktı ortaya. Erkek arkadaşım "Senin bekar evinde isteme töreni olsa garip mi kaçar, İstanbul'a kadar gelmemiz gerekir mi?" diyor. Ben de aileme sordum, bizimkiler sen nasıl istiyorsan öyle olsun dediler de babaannem "Olur mu öyle şey, burada senin ailen var, gelsinler burada istesinler, kız evine gelinir hepimiz sülalecek Ankara'ya mı gidelim onlar için?" diyor. Ben aşırı arada kaldım. Ankara'daki evimde istemeye gelseler küçük bir evim var 2+1, herkesi sığdıramayız. İstanbul'daki evimiz müstakil, geniş bir ev ama erkek arkadaşımın ailesinin bizde kalması mı gerekir, otel mi ayarlamak gerekir ne yapılır hiç bilmiyorum. Annemle babam "Sen daha iyisini bilirsin" diye topu bana attılar, erkek arkadaşım mırın kırın ediyor, babaannem ısrar kıyamet üzerime geliyor.
Ben ne yapayım hanımlar, bana bir yol gösterirseniz minnettar kalırım her birinize. Şimdiden sağ olun.
Canım sen beni çok yanlış anladın sanırım.. tamamen iyi niyetımle yazdım... özürdilerim... tekrar hayırlı olsun
ast seni çok severim hayırlı uğurlu olsun şimdidennnn:)Merhaba kızlar, başlık biraz garip farkındayım ama ne yapılır bilemedim (daha doğrusu hangisi doğru olur bilemedim) o yüzden burada bilenlere sormak istedim.
Bir aksilik çıkmazsa Haziran-Temmuz gibi 4 senelik bir birliktelik yaşadığım erkek arkadaşım beni istemeye geliyor (bu kelimeyi de pek sevmiyorum açıkçası ama böyle gelmiş böyle gidiyor kullanıyoruz artık). Ben onun ailesiyle tanışmıştım, bir süre önce de o benim ailemle tanıştı etti. "Bunun adı konulsun artık" dendi (erkek arkadaşımın biraz ısrarcı olmasının da payı var), erkek arkadaşım mezun olduktan sonra istemeye gelinecek belki bir söz yüzüğü de takılır.
Şimdi sorum şu aslında, bilmeyenler için normalde İstanbulluyum. Ama üniversiteyi Ankara'da okudum, burada da iş buldum, bekar evim var, burada yaşıyorum yıllardır. Hatta kız kardeşim de burada üniversite kazanınca o da benimle kalmaya başladı. Burada bir düzenimiz var yani. Erkek arkadaşım da ailesiyle birlikte Ankara'da yaşıyor. Ama benim ailem İstanbul'da komple, baba tarafım falan. Şimdi "İstemeye hangi eve gelinecek?" diye bir sorun çıktı ortaya. Erkek arkadaşım "Senin bekar evinde isteme töreni olsa garip mi kaçar, İstanbul'a kadar gelmemiz gerekir mi?" diyor. Ben de aileme sordum, bizimkiler sen nasıl istiyorsan öyle olsun dediler de babaannem "Olur mu öyle şey, burada senin ailen var, gelsinler burada istesinler, kız evine gelinir hepimiz sülalecek Ankara'ya mı gidelim onlar için?" diyor. Ben aşırı arada kaldım. Ankara'daki evimde istemeye gelseler küçük bir evim var 2+1, herkesi sığdıramayız. İstanbul'daki evimiz müstakil, geniş bir ev ama erkek arkadaşımın ailesinin bizde kalması mı gerekir, otel mi ayarlamak gerekir ne yapılır hiç bilmiyorum. Annemle babam "Sen daha iyisini bilirsin" diye topu bana attılar, erkek arkadaşım mırın kırın ediyor, babaannem ısrar kıyamet üzerime geliyor.
Ben ne yapayım hanımlar, bana bir yol gösterirseniz minnettar kalırım her birinize. Şimdiden sağ olun.
ast seni çok severim hayırlı uğurlu olsun şimdidennnn:)
ama damadın hem ısrarcı olup hem "istanbula KADAR gelmemize gerek var mı" demesine bozulurdum. onlar bir aile gelemiycek diye ben sülalemi mi taşıycam ayaklarına??
hamama giren terler, gelecekler.
yani ben olsamm böyle olurdu
çok mutlu oldum adına, mutluluklar dilerim:)
ast seni çok severim hayırlı uğurlu olsun şimdidennnn:)
ama damadın hem ısrarcı olup hem "istanbula KADAR gelmemize gerek var mı" demesine bozulurdum. onlar bir aile gelemiycek diye ben sülalemi mi taşıycam ayaklarına??
hamama giren terler, gelecekler.
yani ben olsamm böyle olurdu
çok mutlu oldum adına, mutluluklar dilerim:)
herkesi de sevmePP hem ben hem astroia ama olmaz ki:)))
Benide sevin araya sıkışırım bende sessiz sedasız hiç çıt çıkarmam sözSen de ne kıskanç çıktın ayol.Bence onun gönlünde ikimize de yer vardır, sığışırız.
Babaanne haklı. Eski toprak sonuçta.Merhaba kızlar, başlık biraz garip farkındayım ama ne yapılır bilemedim (daha doğrusu hangisi doğru olur bilemedim) o yüzden burada bilenlere sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?