- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Sezgilerimde yanılmadığımı birkez daha anladım :))) profiline baktım eski konuların gözüme çarptı.... bu adam seni yılbaşında bile sallamamış.... sen bi de onun ailesiyle aynı şehirde mı kalcaksın... yaşında daha küçük 25 ysşındasın ne bu acele? Eski konun da bu paragrafı okuduktan sonra gerçekten acele etme derım karar senın tabi... Son dakika haber verdi ve "Babam hindi almış yieeaa şimdi beni de yanlarında istiyorlar ben gelemeyeceğim" dedi. "E benim yaptığım hazırlık ne olacak" deyince, "Hıı doğru sana uğrarım önce o zaman sonra bizimkilere giderim" dedi. Sırf yeni yıl değil, yurtdışına gidiyorum, ne olur ne olmaz ölüm var kalım var. İnsan bir vedalaşmak istemez mi en azından, bozulduğum bu oldu daha çok. Zaten her sene ailesiyle kutluyor, bir gününü de bana ayırabilir. Neymiş babası çok bozulurmuş, yaşlılarmış onlar bik bik.
Hanımefendiciğim iyi niyetlisiniz muhakkak da eski konularımı buraya copy paste etmenize gerek yoktu. Çözüldü o sorun da yine de açıklamasını yapayım, hata yaptığını anladı ben de epey sert çıkıştım. Yapması gerekeni yaptı o gün, yılbaşını da birlikte geçirdik. Kimse hatasız kul değil, sevgililik evresinde böyle şeyler olabiliyor, kavgadır anlaşmazlıktır yaşanıyor sonuçta. O kadar da ciddi problemler yaşadığımı düşünmüyorum. Girdik bir yola artık, Allah pişman etmesin. 25 yaş da bence küçük bir yaş değil, evlendim ettim diyene kadar 26-27 olurum -ki işim gücüm de var. 18 yaşında evleniyorum konusu açmadım ki.