slm arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim vajınusmus tedavısını yendıkten hemen sonra hamıle kaldım bebeğiminin kızımın doğmasına 1.5 ay kaldı hayırlısyla ama isim bulamadım anlamlı ve guzel ısım arıyorum yardımcı olursanız sevınırım
meraba canım öncelikle Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin prensesini azıcık zaman kalmış ben kızım olursa azra koymayı düşünüyorum ama ceylin ecrin sare zeynep de aklıma gelen güzel isimler ,,
hepsi benim de düşündüğüm isimlerdendi.ben de önce buğlem düşündüm ama anlamı güzel değil dediler şimdi eslem düşünüyorum haziran ortasında bekliyoruz kızımızı.
hepsi benim de düşündüğüm isimlerdendi.ben de önce buğlem düşündüm ama anlamı güzel değil dediler şimdi eslem düşünüyorum haziran ortasında bekliyoruz kızımızı.
tatlım buğlem cenneti mujdeleyen melek amlamına geliyor bulem de ay parcası demek ben sorusturdum buglem ismini anlamı dogru eslemde allaha teslim olmak ben kızlarıma nasipse bu ismi koyucam
birincisi nette her yazan doğru değil. buğlemin gerçk anlamı bilinmemektedir. ayrıca eslem erkek ismidr. herkes kıza koysada eslem sahabelerden bedr şehitlerindendir manası güçlü selametli sağlam dr asıl manası islam savaşcısı Allaha teslim olan kişidir. ama ebrar erkeğede kızada konabilir Allahın iyi kullar zümresi cennetlik kulları... tabi ama ebrarıda erkeğe pek güzel olmuo....
Kizlar ceylin isminin anlamini bi arastirin bakalim ben biyerde okudum anlami hic iyi degil bnce bende hamileyim daha cinsiyetimiz belli degil ama kiz olursa berra koyucam erkek olursada yağız koyucam berranin anlami bereketli cok hayirli comert kimse anlamina geliyo tabi karar sna ait balim hayirli dogumlar sna bu arada :-*