Bebek İkinci El Kız çocuk 2-2,5 yas yazliklar 1,5-2 yas kıslıklar/satılmıştır

canim kusu
bekliyorum cnmm...
ra bakma cocuklari yatirdim da anca gelebildim..istediklerinden sadece carter's yesil elbise duruyor..diger elbiseleri ve cicekli ayakkabiyi BANDAG arkadas istiyordu tam cevabini alinca tekrar sana donerim..

canim kusu

ra bakma cocuklari yatirdim da anca gelebildim..istediklerinden sadece carter's yesil elbise duruyor..diger elbiseleri ve cicekli ayakkabiyi BANDAG arkadas istiyordu tam cevabini alinca tekrar sana donerim..
puuuff ok o zaman cevap alana kadar elbisemi verme kimseleree:)) ayakkabıları özellikle istiyorum aklında olsun cnmm..

son yuklediklerim
pembe ikili elbise 1,5-2 yas 7 tl
beyaz ikili cicekli elbise 1-1,5 yas 7 tl
sort 5 tl
ustler 3 tl
beyaz atlet kilot takim 5 tl hepsi 2-2,5 yasa uyar..

canim
kalanları söyleyebilirmisiniz
su an onlari soyleyebilmem cok zor..aklimda kaldigi kadariyla ilk elbiseler gri tayt takim kotlu kapri takim ilk ekledigim sortlar hellokitty tulum kolsuz gomlek ilk ayakkabi etiketli olan satilanlar..

Pembe takımı ayırabilir misiniz bana.. Bi de yarın ki güncellemeden kızlara olan olursa beraber alayım.. Teşekkürler..

badyler 4 tane ip askili 7 tl
3 tane kisa kollu 5 tl
sort 5 tl
kot ve takimlar 7 ser tl
3'lu takim 10 tl

ayakkabilardan sadece ilk etiketli olan ve pembe pullu babet satildi..digerleri 5 er tl.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…