ra bakma cocuklari yatirdim da anca gelebildim..istediklerinden sadece carter's yesil elbise duruyor..diger elbiseleri ve cicekli ayakkabiyi BANDAG arkadas istiyordu tam cevabini alinca tekrar sana donerim..bekliyorum cnmm...
evet canim kalanlar var..siz begendiklerinizi belirrtin ven satilip satilmadigini soylerim..ilk yüklediğiniz yazlıklardan kalan var mı acaba
puuuff ok o zaman cevap alana kadar elbisemi verme kimseleree:)) ayakkabıları özellikle istiyorum aklında olsun cnmm..canim kusu
ra bakma cocuklari yatirdim da anca gelebildim..istediklerinden sadece carter's yesil elbise duruyor..diger elbiseleri ve cicekli ayakkabiyi BANDAG arkadas istiyordu tam cevabini alinca tekrar sana donerim..
tamam canim elbiseyi ayirdim.yarin gun icinde donus yaparim sana..iyigeceler..puuuff ok o zaman cevap alana kadar elbisemi verme kimseleree:)) ayakkabıları özellikle istiyorum aklında olsun cnmm..
ok canım grszz..tamam canim elbiseyi ayirdim.yarin gun icinde donus yaparim sana..iyigeceler..
su an onlari soyleyebilmem cok zor..aklimda kaldigi kadariyla ilk elbiseler gri tayt takim kotlu kapri takim ilk ekledigim sortlar hellokitty tulum kolsuz gomlek ilk ayakkabi etiketli olan satilanlar..kalanları söyleyebilirmisiniz
tabi ayiriyorum canim..yarin gorusuruz..Pembe takımı ayırabilir misiniz bana.. Bi de yarın ki güncellemeden kızlara olan olursa beraber alayım.. Teşekkürler..
yarin guncelleme yapicam tekrar takip edebilirsiniz..ayrica tesekkurler guzel yorumunuz icin..Urunleriniz cok guzel cok uygun.. Tam aradigim bedenlermis..
Uzgunum.. Gec kalmisim...