Bebek İkinci El Kız çocuk 2-2,5 yas yazliklar 1,5-2 yas kıslıklar/satılmıştır

Pembe takımı ayırabilir misiniz bana.. Bi de yarın ki güncellemeden kızlara olan olursa beraber alayım.. Teşekkürler..
canim yazlik kalanlari guncelledim..
kisliklarda henuz satilan yok..
pembe pantolonlu takimi da ayirdim sana canim..

kalanlar bunlardir arkadaslar..
hepsini alana 40 tl den veriyorum..ayakkabilar 22-23 no kiyafetler 1,5-2 yasa uygundur..

kahverengi ici astarli pantolonun ic astari biraz asagi dogru saldi kendini..ama paca boyunda evde falan giyilir beli ayarlamali..yun olan elbise de hafif tulerme var ama kullanima engel değil..digerlerinde sorun yok..

son guncellemeden ayakkabilar satildi..kiyafetler duruyor..hepsi 30 tl alana..

Kendisinden toplu bir alisveris ysptim ve çok memnun kaldim ürünler tertemiz ve sorunsuz gönül rahatligiyla tekrar alisveris yaparim...
TSK ederim canim ilgin alakan ve hediyelerin için...
Sevgiler....

Kendisinden toplu bir alisveris ysptim ve çok memnun kaldim ürünler tertemiz ve sorunsuz gönül rahatligiyla tekrar alisveris yaparim...
TSK ederim canim ilgin alakan ve hediyelerin için...
Sevgiler....
canim benim :) tesekkur ederim guzel sozlerin icin..benim icin de sorunsuz ve guzel bir alisveristi..guzel kizin saglikli mutlu gunlerde guysin insallah..bizden de sevgiler :)))

kalanlar bunlar arkadaslar..
3 kisa kollu 4 askili bady
kadife pantolon
esofman

hepsi 15 tl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…