3 yaş çocuk için mobil-eğitici oyun öneriniz var mı?

Doktor baktı gelişimi çok güzel 15.dk ekran verebilirsin mi dedi direkt?
Hayır.
Siz sordunuz verebilir miyim? Diye. Var yani vereseniz.
Ha ama televizyon farklı hmm peki.
Evet doktordan çok bildiğini sanan çok bilmiş.telefjn ve televizyon aynj şey değil eline telefon ve tablet verip gece 1 e kadar oynayan çocuğun gözleri kanliydi okuldaki öğrencimin yazık günah işte sizin gibi zihniyetler yüzünden çocuklar böyle yürüyen ölülere dönüşüyor hala konuşuyorsun 15 dakika televizyon asla zararlı değil telefon ve tablet zararlı ve telefon tablet veren anne babalar kötüsünüz bunu o kafanıza sokun.iki dakika çay kahve içeceksiniz sohbet edeceğiz diye ortamlarda da eline veriyorlar görüyorum iğrenerek bakıyorum hepsine bu anne baba görünümlü insanlara işte siz uremeyin telefon tableti savunmayın siz urememeliydiniz

Evet doktordan çok bildiğini sanan çok bilmiş.telefjn ve televizyon aynj şey değil eline telefon ve tablet verip gece 1 e kadar oynayan çocuğun gözleri kanliydi okuldaki öğrencimin yazık günah işte sizin gibi zihniyetler yüzünden çocuklar böyle yürüyen ölülere dönüşüyor hala konuşuyorsun 15 dakika televizyon asla zararlı değil telefon ve tablet zararlı ve telefon tablet veren anne babalar kötüsünüz bunu o kafanıza sokun.iki dakika çay kahve içeceksiniz sohbet edeceğiz diye ortamlarda da eline veriyorlar görüyorum iğrenerek bakıyorum hepsine bu anne baba görünümlü insanlara işte siz uremeyin telefon tableti savunmayın siz urememeliydiniz
Tableti savunduğum tek bir cümle gösterir misiniz rica etsem?

Oyun olmaz. Her türlüsü bağımlılık yapar. Asla ekran vermiyorum değil. Ama sıkıcı şeyler olsun hep aynı şeyler olsun diye çabalıyorum. Yani içerik zenginliğini farkedemesin diye. Niloya filan hep aynı şeyleri izletiyorum çok gerekirse.
Aynı şekilde oğlum 3 yaşına girecek telefon tablet vs vermedim vermiyorum aklına o kadar yer etmiş kiartık telefonla oynayan çocuk görünce gidip çocuğa çocuklar telefonla oynamaz arkadaş diyor 🤭 0 destekle büyütüyorum ve zaman zaman ekran veriyorum bazı günler hiç izlemez yada 30 dk vs izler gün içinde de hep aynı şeyleri açıyorum bende zaten bir süre sonra aynı şeyi izlemekten sıkılıp kalkıyor TV nin başından.

Asıl senin gibi nefret kusan, mükemmel annecilik oynayan zorbalar üremesin ve YOK OLSUN. Sizin gibiler yüzünden her şeye yetişmeye çalışan, koşturan anneler bir telefon vs verdi diye kendini kötü hissediyor, yetersiz hissediyor. En mükemmel anne sizsiniz. Umarım kınadığınızın beterini yaşarsınız!!!

Gösteremez, beyni akmış, okuduğunu anlama yok.
Sen kendi beynine bak tablet telefon kullanmaktan beyni yanmış çocuklara da bunu aşılayan tiplersiniz işte.sizin yetiştirdiğiniz çocuklar daha okul öncesinde psikopati belirtileri gösteriyor

Merhaba arkadaşlar,

3 yaş çocuk için telefonda oyananabilecek eğitici ama aynı zamanda çocuğun sevebileceği oyun önerileri istiyorum. Çocuk oyun oynamamalı diyecekler için: haftada 2 gün yarım saat oynayabiliyor ve boyama tarzı şeyler oluyor genelde. Sizin direkt deneyimlediğiniz ya da duyduğunuz ücretli-ücretsiz oyunları yazabilirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler:KK200:
merhaba 3 yaş için hiçbir tablet telefonda eğitici seyler olmaz yani bu bağımlılık yapar haftada 2 gün yarım saat dediğiniz süre uzar gider o yüzden tablet telefon yerine boyama kitapları alın onları boyasın keçeli boya sulu boya kuru boya parmak boyası vb.bu gibi seylerle vakit geçirmesi onunda yararına olacaktır.Haftada 2 gün tv açıp yarım saat egitici seyler izlemesine izin verebilirsiniz tamamen kısıtlama yok :)

merhaba 3 yaş için hiçbir tablet telefonda eğitici seyler olmaz yani bu bağımlılık yapar haftada 2 gün yarım saat dediğiniz süre uzar gider o yüzden tablet telefon yerine boyama kitapları alın onları boyasın keçeli boya sulu boya kuru boya parmak boyası vb.bu gibi seylerle vakit geçirmesi onunda yararına olacaktır.Haftada 2 gün tv açıp yarım saat egitici seyler izlemesine izin verebilirsiniz tamamen kısıtlama yok :)
Aynen işte bu ya ama bazı beyinsizler telefon ile televizyonu bir tutuyor beyni erimiş gerizekalilar sen ebeveyn misin ? Herkes doğurabilir kendini bir sorgula.

bu kezbanlarin reel videosu izlemekten beyni yanmış.cocugu kenara atmış, kıçını devirip kendi gibi leş kargasi Kezban arkadaşıyla dedikodu yapcam diye cocugun eline telefon tablet veriyor.Ya yaziktir günahtır hiç mi acimazsiniz.birde.cocugu okula.atiyor öğretmenler sorunu ona söyleyince.vay benim evladım diye saha kalkıyor lan dangalak leş kavgası, çocuk sabah 8.aksam 6 okulda.eve geliyor 1 e kadar tablet oynatmış anne bozuntusu bunun gibi veliler var ya çocuk gözleri kizarmis,beyni erimiş söylediğimiz yönergeleri algilayamiyor neden ?Bu kokuşmuş kezbanlar yüzünden çocukları mahvediyorsunuz siz birde bunu kısıtlı süre ile açılan televizyon ile bir tutuyor dangalak evladı kezban.
ilgilenmeyeceksen cocuk yapmayacaksın o çocukla boya etkinlik kitap bir sürü etkinlik var işine böyle kolay geliyor tabi kokuşmuş kezbanlarin.birde gerçekleri söyleyince zoruna gidiyor.

Kızım bak. Cocuguna tablet telefon verip beynini kendisi gibi eriten tum ebeveyn bozuntulari size soyluyorum .siz tablete bakicilık yaptiriyosunuz o çocuklara kötülük yapıyorsunuz sizin gibi ureyen ama anne olamayanlar yuzunden cocuklar neler yasiyor hergun sahit oluyorum oluyoruz butun herkes anladın mı burayı okuyan dangalak kafasız Kezban umarım aklini basina alirsin ama sanmiyorum.
kendi leş dünyanda elinden telefonu düşürme ama o çocukları rahat bırak.

Son düzenleme:
X