ayakkabilar 22-23 no 5 tl
sirayla cevapliyorum :)Sortlari ben istedim ilk önce bekliyorum devamini
sevenhill 2 yas canim..3tl3 DEKİ GÖMLEK CANIM
kullanilmadi o ayakkabi ama durmaktan sanirim bi leke olusmus cektim fotosunu..5 tlilk sıradaki 23 no olan canım
canim ikiside 22 no ama beyaz babet kalibi azcik buyuk 23 gibiBeyaz sandalet ve beyaz çiçekli ayakkabi 22 nomu
asliginda belirttim 2-2,5 yas icin :)Kaç yaş grubuna göre acaba bu kıyafetler ???
[QUOTsortlu ole78, post: 39517838, member: 96959"]sirayla cevapliyorum :)
tayt takimlari ve sortlar kapriler hello kitty dimi? baska varsa ayrintili belirtirseniz sevinirim alintiladiginiz zaman goremiyorum..
kullanilmadi o ayakkabi ama durmaktan sanirim bi leke olusmus cektim fotosunu..5 tl
canim 1 no sort haki yesil gibi ama kalin degil kumasi onu belirteyim..takimlar 7 tl sortlar 5 hellokitty 3 toplamda 32 tl dogrumudur..3 sort iki takim bir tulum...30 tl duz yapalim :)[/QUOTE]Tmm sortlulardan 1 kalin olan 3 krem olan 4 kot kapri lekeli olan kot tkm gri taytli tkm numara verdim aslında
BANDAG .!.:elbiselerde 2-3-4 sıradakileri
şortlarda 2 beyaz olan 4 kot olan eğer krem ve lekeli olanı arkadaş almazsa onlarıda almak istiyorum
sevenhıll gömlek
birde 23 no ayakkabı
eler senin gomlek beyaz sort ayakkabi..arkadas almazsa onlari da eklerim..elbiselerde 2-3-4 sıradakileri
şortlarda 2 beyaz olan 4 kot olan eğer krem ve lekeli olanı arkadaş almazsa onlarıda almak istiyorum
sevenhıll gömlek
birde 23 no ayakkabı
canim 1 no sort haki yesil gibi ama kalin degil kumasi onu belirteyim..takimlar 7 tl sortlar 5 hellokitty 3 toplamda 32 tl dogrumudur..3 sort iki takim bir tulum...30 tl duz yapalim :)
canim pembe pantolonlu takimi da belirtmissin galiba yada ben yanlis anladim..tam olarak bana tekrardan son durumu yazarmisin?elbiselerde 2-3-4 sıradakileri
sevenhıll gömlek
birde 23 no ayakkabı
evet yazlik yukleyeceklerim simdilik bitti..yelekli takim 10 yanliz belirttimmi bilmiyorum..toplam 40 tl..[/QUOTE]Evet doğru sanirim devamini bekliyorum canim yelekli tkm var mesela oda olacak bittimi resimler...
Evet dogru
tamam canim eklicem ama simdi oglumu okuldan almaya cikicam..aksam vaktim olursa yuklerim..bu istediklerini ayirdim..Tmm canim biz kisliklarida bekliyoruz 18 ayligiz