Bebek İkinci El Kız çocuk 2-2,5 yas yazliklar 1,5-2 yas kıslıklar/satılmıştır

[QUOTsortlu ole78, post: 39517838, member: 96959"]sirayla cevapliyorum :)
tayt takimlari ve sortlar kapriler hello kitty dimi? baska varsa ayrintili belirtirseniz sevinirim alintiladiginiz zaman goremiyorum..[/QUOTE]

Tmm sortlulardan 1 kalin olan 3 krem olan 4 kot kapri lekeli olan kot tkm gri taytli tkm numara verdim aslında

[QUOTsortlu ole78, post: 39517838, member: 96959"]sirayla cevapliyorum :)
tayt takimlari ve sortlar kapriler hello kitty dimi? baska varsa ayrintili belirtirseniz sevinirim alintiladiginiz zaman goremiyorum..

Tmm sortlulardan 1 kalin olan 3 krem olan 4 kot kapri lekeli olan kot tkm gri taytli tkm numara verdim aslında[/QUOTE]
canim 1 no sort haki yesil gibi ama kalin degil kumasi onu belirteyim..takimlar 7 tl sortlar 5 hellokitty 3 toplamda 32 tl dogrumudur..3 sort iki takim bir tulum...30 tl duz yapalim :)

kullanilmadi o ayakkabi ama durmaktan sanirim bi leke olusmus cektim fotosunu..5 tl

elbiselerde 2-3-4 sıradakileri
şortlarda 2 beyaz olan 4 kot olan eğer krem ve lekeli olanı arkadaş almazsa onlarıda almak istiyorum
sevenhıll gömlek

birde 23 no ayakkabı

Tmm sortlulardan 1 kalin olan 3 krem olan 4 kot kapri lekeli olan kot tkm gri taytli tkm numara verdim aslında
canim 1 no sort haki yesil gibi ama kalin degil kumasi onu belirteyim..takimlar 7 tl sortlar 5 hellokitty 3 toplamda 32 tl dogrumudur..3 sort iki takim bir tulum...30 tl duz yapalim :)[/QUOTE]

Evet doğru sanirim devamini bekliyorum canim yelekli tkm var mesela oda olacak bittimi resimler...

Evet dogru

BANDAG .!.:
şortlarda 2 beyaz olan 4 kot olan eğer krem ve lekeli olanı arkadaş almazsa onlarıda almak istiyorum
sevenhıll gömlek

birde 23 no ayakkabı

Canim ben kot olanida aliyorum

canim elbis
sevenhıll gömlek

birde 23 no ayakkabı
eler senin gomlek beyaz sort ayakkabi..arkadas almazsa onlari da eklerim..

canim 1 no sort haki yesil gibi ama kalin degil kumasi onu belirteyim..takimlar 7 tl sortlar 5 hellokitty 3 toplamda 32 tl dogrumudur..3 sort iki takim bir tulum...30 tl duz yapalim :)

Evet doğru sanirim devamini bekliyorum canim yelekli tkm var mesela oda olacak bittimi resimler...

Evet dogru[/QUOTE]
evet yazlik yukleyeceklerim simdilik bitti..yelekli takim 10 yanliz belirttimmi bilmiyorum..toplam 40 tl..

sevenhıll gömlek

birde 23 no ayakkabı
canim pembe pantolonlu takimi da belirtmissin galiba yada ben yanlis anladim..tam olarak bana tekrardan son durumu yazarmisin?

Evet dogru
evet yazlik yukleyeceklerim simdilik bitti..yelekli takim 10 yanliz belirttimmi bilmiyorum..toplam 40 tl..[/QUOTE]

Canim simdi yukluyorsun dimi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…