Bebek İkinci El Kız çocuk 2-2,5 yas yazliklar 1,5-2 yas kıslıklar/satılmıştır

[QUOT8, post: 39518330, member: 96959"]tamam canim eklicem ama simdi oglumu okuldan almaya cikicam..aksam vaktim olursa yuklerim..bu istediklerini ayirdim..[/QUOTE]

Tmm canim ozel msj attim cvp karsan sevinirim...

Canim ben karisiklik olmasin diye tekrar istediklerimi belirtiyorum...
1 numaralı haki sort 5 TL
3 numaralı krem bej kapri 5 TL
4 numaralı kot kapri 5 TL
5 numaralı lekeli tkm 7 TL
Taytli resim grubundan ilk resim
Gri taytli tkm 7 TL
Hello kitty tulum 3 TL
Yelekli tkm simdilik kalsin boyle 30 TL dedik....

2.7.8 numaralar ve 15 deki kotlu takım.25 deki ayakkabı ve 28 deki ayakkabı duruyormu canım..

Evet canım yüklediğin ürünlere göre sordum.2.sıradaki kot elbise,3 lü takım.kotlu pembe takım.mavi pulku ayakkabı.beyaz lcw sandalet.bitane daha vardı unuttum bakayım bi.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

kot pantolon 5 tl badyler 3lu kisakollular hepsi 5 tl askili 4lu olanlar hepsi 7 tl
digerleri 3 tl

kot pantolon 5 tl badyler 3lu kisakollular hepsi 5 tl askili 4lu olanlar hepsi 7 tl
digerleri 3 tl
cnm merhaba nasılsınn:) o yeşil çiçekli elbise benim geçen yaz alamadığım gymboree elbisemi yoksaaaa:)) satılmıştı oooo:)) duruyo dimi şimdiiii:)) kaç yaştı almam lazım artık bu seferr:)))

cnm merhaba nasılsınn:) o yeşil çiçekli elbise benim geçen yaz alamadığım gymboree elbisemi yoksaaaa:)) satılmıştı oooo:)) duruyo dimi şimdiiii:)) kaç yaştı almam lazım artık bu seferr:)))
evet canim gecen sene aldigim :) valla canim benim kizim gecen sene 2,5 yasindaydi oluyordu..12 kilo 87-90 cm civari giydi..tam cuk diye oluyordu :) satilmadi henuz..

evet canim gecen sene aldigim :) valla canim benim kizim gecen sene 2,5 yasindaydi oluyordu..12 kilo 87-90 cm civari giydi..tam cuk diye oluyordu :) satilmadi henuz..
gymboree dimi cnmm yanlışım yok...hıımm hatırladımm sen satmıyodun sen benden kapmıştınnn:))) etiketinde kaç yaş yazıyo?? benim kız şuan ddiğin ölçülerde de yaza olmazmı o zaman:)) ne kadara satıyosun cnm? bide neler kaldı? yanına bişey bulabilcekmiyimkii??

gymboree dimi cnmm yanlışım yok...hıımm hatırladımm sen satmıyodun sen benden kapmıştınnn:))) etiketinde kaç yaş yazıyo?? benim kız şuan ddiğin ölçülerde de yaza olmazmı o zaman:)) ne kadara satıyosun cnm? bide neler kaldı? yanına bişey bulabilcekmiyimkii??
valla enine gitmezse yani kilo almazsa olabilir sanirim boyu dizdeydi bizim cunku..dizustu falan olur..carter's canim gymboree degil..sen bi bak begendiklerin varsa satilip satilmadigini soylerim..

yanlış hatırladım demekki... kot elbise,mavi çiçekli elbise,hello kitty tulum,çiçekli etiketli ayakkabılar, bu kadar cnm...duran varmı?? ayakkabıları çok istiyorummmm:)))

X