Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yukledigim foto sirasina goremi soruyorsun canim?2.7.8 numaralar ve 15 deki kotlu takım.25 deki ayakkabı ve 28 deki ayakkabı duruyormu canım..
3 lu yelekli takim etekli puantiyeli takim lcw sandalet bu ucu duruyor digerleri satildi..Birde puantiyeli siyah etek ve beyaz bluz .
rica ederim canim..Tamam canım sağol.hepsini birlikte almak istemiştim.
cnm merhaba nasılsınn:) o yeşil çiçekli elbise benim geçen yaz alamadığım gymboree elbisemi yoksaaaa:)) satılmıştı oooo:)) duruyo dimi şimdiiii:)) kaç yaştı almam lazım artık bu seferr:)))kot pantolon 5 tl badyler 3lu kisakollular hepsi 5 tl askili 4lu olanlar hepsi 7 tl
digerleri 3 tl
evet canim gecen sene aldigim :) valla canim benim kizim gecen sene 2,5 yasindaydi oluyordu..12 kilo 87-90 cm civari giydi..tam cuk diye oluyordu :) satilmadi henuz..cnm merhaba nasılsınn:) o yeşil çiçekli elbise benim geçen yaz alamadığım gymboree elbisemi yoksaaaa:)) satılmıştı oooo:)) duruyo dimi şimdiiii:)) kaç yaştı almam lazım artık bu seferr:)))
gymboree dimi cnmm yanlışım yok...hıımm hatırladımm sen satmıyodun sen benden kapmıştınnn:))) etiketinde kaç yaş yazıyo?? benim kız şuan ddiğin ölçülerde de yaza olmazmı o zaman:)) ne kadara satıyosun cnm? bide neler kaldı? yanına bişey bulabilcekmiyimkii??evet canim gecen sene aldigim :) valla canim benim kizim gecen sene 2,5 yasindaydi oluyordu..12 kilo 87-90 cm civari giydi..tam cuk diye oluyordu :) satilmadi henuz..
valla enine gitmezse yani kilo almazsa olabilir sanirim boyu dizdeydi bizim cunku..dizustu falan olur..carter's canim gymboree degil..sen bi bak begendiklerin varsa satilip satilmadigini soylerim..gymboree dimi cnmm yanlışım yok...hıımm hatırladımm sen satmıyodun sen benden kapmıştınnn:))) etiketinde kaç yaş yazıyo?? benim kız şuan ddiğin ölçülerde de yaza olmazmı o zaman:)) ne kadara satıyosun cnm? bide neler kaldı? yanına bişey bulabilcekmiyimkii??
bekliyorum cnmm...5 tl elbise canim..