• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız çeyiz almaya ne başalamalı:)

inş. karşımıza biri çıkmadan şu çeyiz olayının büyük bir ksımını atlatırız bayada bir para koyarız kenara bak ne güzel dualar ediyorum:1: benimkilerin arkamdan borç ödeme gibi bi durumuda yok o yüzden habire bir şeyler alıyorum. annemde alma para biriktir diyor ama duramıyorum:52:

amiiin :) bende bi durgunluk var çok istediğim tencere takımı vs. şu an istesem kartla alabilirim ama almıyorum onlara ödeyeceğim parayı kenara koymaya başladım canım darısı başına ve diğer tüm arkadaşlara tabiki :) tabi istediklerim cazip bir fiyatla çıkarsa karşıma o zaman alırım :34:

amiiin :) bende bi durgunluk var çok istediğim tencere takımı vs. şu an istesem kartla alabilirim ama almıyorum onlara ödeyeceğim parayı kenara koymaya başladım canım darısı başına ve diğer tüm arkadaşlara tabiki :) tabi istediklerim cazip bir fiyatla çıkarsa karşıma o zaman alırım :34:

içinden gelmiyorsa alma valla acelesi de yokmuş nasıl olsa dediğin gibi daha ucuza bulursun belki. bende azar azar biriktirmeye çalışıyorum bir yandan. benim tencerelerim çelik olanlar ta fi tarihinden kalma ilk çeyizlerim den sayılır misafir yemek takımı, kahvaltı tk, çkb takımı, tencere takımı ve günlük yemek takımımı 1200 tl ye 5 sene önce almıştım içlerinden günlük yemek takımını beğenmiyorum onu anneme bırakıcam çkb takımınıda günlük kullanıcam inş.

içinden gelmiyorsa alma valla acelesi de yokmuş nasıl olsa dediğin gibi daha ucuza bulursun belki. bende azar azar biriktirmeye çalışıyorum bir yandan. benim tencerelerim çelik olanlar ta fi tarihinden kalma ilk çeyizlerim den sayılır misafir yemek takımı, kahvaltı tk, çkb takımı, tencere takımı ve günlük yemek takımımı 1200 tl ye 5 sene önce almıştım içlerinden günlük yemek takımını beğenmiyorum onu anneme bırakıcam çkb takımınıda günlük kullanıcam inş.

benimde ortaokul zamanı aldığımız yemek takımı var bana seçtirmişlerdi tabide :) günlük kullanırım onuda artık günlükk aldığı çkb. takımını bırakıcam ama ben hisardan milenyum almıştım misafirlik diye şimdi floridaya taktım onu misafirlik milenyum u günlük yaparım artık :16:

düğünüme yaklasık 9.5 ay kaldı canım ama ben ilk ceyizimi gecen yıl almıstım... gecen yıl ufak ufak basladım şimdi biraz daha hızlandı tabi

tamamen son zamana da elektronikleri bırakıcam

gecen sene aldıgım hiçbişey suan bana mdası gecmiş gibi gelmio acıkcası... hiç modası gecmicek tarzları secebilirsin

benim arkadasımın da suan ufukta evlilik gorunmuyo bi adayı yok ama benle beraber o da begendiklerini alıyo... en azından bir anda asık falan olup da evlenme kararı alırsa eli ayagına girmicek bnm gibi

ama tabi en önemlisi nakit paranın olması... yerinde olsam elimden geldigi nakit atarım arada da begendigim ufak tefekleri alırım

düğünüme yaklasık 9.5 ay kaldı canım ama ben ilk ceyizimi gecen yıl almıstım... gecen yıl ufak ufak basladım şimdi biraz daha hızlandı tabi

tamamen son zamana da elektronikleri bırakıcam

gecen sene aldıgım hiçbişey suan bana mdası gecmiş gibi gelmio acıkcası... hiç modası gecmicek tarzları secebilirsin

benim arkadasımın da suan ufukta evlilik gorunmuyo bi adayı yok ama benle beraber o da begendiklerini alıyo... en azından bir anda asık falan olup da evlenme kararı alırsa eli ayagına girmicek bnm gibi

ama tabi en önemlisi nakit paranın olması... yerinde olsam elimden geldigi nakit atarım arada da begendigim ufak tefekleri alırım

Ama sen bir konuda şanslııymışsın ki gün belirlemişsiniz sanırım..

yemek takımı çatal buçak ,tencere takımını nişan döneminde almayı düşünüyorum onun için kenara para atayım diyorum.. öbür türlü ıbvır zıvır alayım diyorum..

çok zevkli bir şey ama ya gidip almak ,haftasonu eminönüne gidip kek kalıpları alacam:32:

Benim dantelli havlu salon Takımı lif vs onceden vardi fakat esya namina hic birsey almamistim kendim öğrenci olduğum icin ailem de orta da bisey yokken ceyiz falan lafi etmezdi. Nisandan bir gun sonra bir iki ufak tefek derken 3 ayda baya bisi aldik daha da dugune 9 ay var elektonikler kaldi geriye onlari iki ay kala alacagiz.

Ben ilk olarak ceyiz seti olarak da bilinen tencere seti yemek takimi kahvalti takimi ve catal bicak setini almistim.

Son düzenleme:
Back
X