Kiz bende gerginlik yaratiyor

Eşine güvenmeye devam et tatlım

Insan guvenmedigi biriyle ayni evi paylasamaz ki. Esimin benim icin yaptiklarini biliyorum. Bana olan davranisini biliyorum. Esime gozum kapali guvensem takipte olmazdim zaten.fakat dile getirmemek lazim herseyi. Erkek soucta evet. Fakat ben hergun kavga etsem onla o kizi Yüceltmis olacam kesin bir dille konustum eger bana saygisi varsa bir daha boyle bir durumla karsilastirmaz. Karsilastirirsa da baska davrancam.

Eşiniz neden eve onu cağırmayalım dedi anlamadım? Asıl onu çağırması gerekiyor ki sizde görürsünüz nasıl biri olduğunu oda sizi görür ayağını denk alır. Kaçak göçek muhabbetler dönüyor sanki.
Ayrıca neden sizden gizliyor,açıkça soruyorsunuz kimler bindi arabaya diye diyebilir biz x le gidecektik ama kızda yüzsüzlük yaptı geldi diye. Yalanın mantıklı bir açıklaması olamaz.
Bende evliyim,eşimin iş yerinde arkadaş grubu var arada yemek yer takılırlar,işyerinden kızlarda gitmek istemiş,geldi söyledi bana eşim,bizim kızlarda gelecek diye,sorun etmedim yani. Gizleseydi altında birşeyler arardım.
Bilemedim,aldatiyor diyemem eşiniz için ama bu kızla uygun mesafede duramadığı aşikar.

Haklisiniz. Ben yorum yapmadan gözlemfe kalacagim. Esime de ded
Sizin muhatabiniz esiniz.bayanla konuşmak son is olmali Konuyu esiniz halletmeli gerçekten tepkisi sert olursa size gerek bile kalmaz karsinizda Boyle basit davranan kadina selam vermemize bile degmez eşinizle bir kere konuşun ve geri cekilin ne yapması gerektiğine o karar versin bence yine üzülerek soyluyorum bu durumu esiniz yüzünden yasiyorsunuz ayrica bu kadar basit bir kadin emin olun esiniz bekar olsaydı belki yuzune bile bakmazdi cunku başkalarinin huzursuzlugundan haz duyan tipler. oyuzden ona istedigini vermeyin huzursuz panik Oldugunuzu dusunmesin sicak ama acinasi bir tavırla yaklaşin.

Evet ismini gundumde tutarak pirim vermeyin olay esinizin gozunde basite inmesin. Yani farzedin o sizin abarttiginizI dusunuyor kendisi rahatsiz olmuyor esini anlattiginiz kadar cok seven biri sirf siz huzursuz oldugunuz icin bile durumu netleştirmeli ama esiniz gerçekten bunu istiyormu alistigi ilgiden vazgeçmek istermi

Siz beni cok iyi anladiniz tam olarakta oyle yapiyorum suan. Konusacagimi konustum kenara cekildim hayirlisi olsun

Konustugumuzdan beri yani 2 gundur konusmalari olmamis. Esim ozur diledi bakalim bir daha birsey gorursem ozaman asla sakin kalmam zaten esime karsi

Siz beni cok iyi anladiniz tam olarakta oyle yapiyorum suan. Konusacagimi konustum kenara cekildim hayirlisi olsun
Amin insallah Ben yine diyorum makul biriyimdir siz cok cirkef davransaydiniz size asla yorum yapmazdım cunku bildiğinizi okuycaktiniz muhtemelen ama hislerim sizin hanımefendi biri oldugunuzu soyluyor o yuzden karsinizda sizin denginiz muhatap olacaginiz bir karakter yok simdi bazi arkadaslar oylece otursun beklesinmi diycekler kesinlikle hayir size bilincli olarak farkindalik yaratmaya calisiyor istedigini ver me yin

Kesinlikle cok haklisiniz. Cok sagolun. Ben herzaman hayatimda sabirliyimdir fevri biri degilimdir. Bana soyledigi gibi saygisi varsa zaten bir daha boyle birseyle karsilastirmaz beni. Cok sagolun desteginiz icin :)

Kesinlikle cok haklisiniz. Cok sagolun. Ben herzaman hayatimda sabirliyimdir fevri biri degilimdir. Bana soyledigi gibi saygisi varsa zaten bir daha boyle birseyle karsilastirmaz beni. Cok sagolun desteginiz icin :)
Rica ederim umarim hakkinizda hayirlisi ne ise o olur siz yapmaniz gerekeni yaptiniz gerisini zaman gösterecek

Eşiniz iş icabı bu kizla sürekli iletişim halinde olmak zorunda mı peki ?
Eger öyle değilse engellesin watsaptan en kolay yolu bu.

Burada dolduruşa gelmeyin,eşinizi en iyi siz tanırsınız. Mantıklı davranıyorsunuz gayette...

Burada dolduruşa gelmeyin,eşinizi en iyi siz tanırsınız. Mantıklı davranıyorsunuz gayette...

Tes

Teşekkür ederim. Kesinlikle. Dün surpriz hazirlamis bana kiyamam esim anladi bence bir daha böyle birseyle karsilasmayacagim inşallah

Tes

Teşekkür ederim. Kesinlikle. Dün surpriz hazirlamis bana kiyamam esim anladi bence bir daha böyle birseyle karsilasmayacagim inşallah
Bazen erkekler bizim kadar gözü açık olamıyor veya gururlarının okşanması hoşlarına gidiyor aman ne olacak ya modunda oluyorlar. Hatasını anlaması ve gönül almaya çalışması size değer verdiğini gösteriyor inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsınız.

Aynen masallah cok iyiyiz ve artik is disinda kizda birsey yazmamis. Esimde ok hayir evet seklind cevap vermis sadece.

şu etkinliğe git bakalım kızı merak ettim. hayatta en nefret ettiğim insan tipi. eşinin niyeti kötü olmasa da davranışları hatalı. düzelirsiniz umarım ama etkinlikten sonra buraya yaz muhakkak:)

Erkek bi kadını sürekli bozacak da o da gece kadeh resmi gönderebilecek! kadın ne kadar yılışık da olsa erkek mesafeyi koyarsa yaklaşamaz. Eşim kendinden büyük küçük bütün iş arkadaşlarına abla ya da bacım der. Kimisine göre kıroca hitaplar olabilir iş yeri için ama hiç öyle cıvıtan iş arkadaşı olmadı.

şu etkinliğe git bakalım kızı merak ettim. hayatta en nefret ettiğim insan tipi. eşinin niyeti kötü olmasa da davranışları hatalı. düzelirsiniz umarım ama etkinlikten sonra buraya yaz muhakkak:)

Yazcam yazcam. Bende bekliyorum. Salak esime beraber gidelim demis birde. Neyse esim anladi beni. Durumun kıskançlık olmadığını kendime saygisizlik olarak gördüğumu ve hic öyle dusunmedigini hakli oldugumu söyledi. 3 gundur de o 1 senedir sacma sapan her gun yapilan konusmalardan cok sukur eser yok. Beni bir daha boyle seylerle karsilastirmayacagindan eminim ama cok uzulmedim mi evet cok uzuldum. Ama en azindan bir daha boyle birseyle karsilasmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…