• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz bende gerginlik yaratiyor

Esinize beraber gidelimmi demis yok artik nasil bir yuzsuzluktur esiniz ne demis bu durumda kadin esinize bunu diyecek cesareti nerden bulmus sizinle gidecegini hic mi dusunememis benim esime bi kadin bunu dese hemen 2 gunde kendine ceki duzen verdi hop bitti gitti diye dusunmezdim bu adam bu kadina nasil davranmista onca adam arasinda kadin esimi gozune kestirmis diye dusunurdum

Esinize beraber gidelimmi demis yok artik nasil bir yuzsuzluktur esiniz ne demis bu durumda kadin esinize bunu diyecek cesareti nerden bulmus sizinle gidecegini hic mi dusunememis benim esime bi kadin bunu dese hemen 2 gunde kendine ceki duzen verdi hop bitti gitti diye dusunmezdim bu adam bu kadina nasil davranmista onca adam arasinda kadin esimi gozune kestirmis diye dusunurdum

Ben eşimi cok iyi taniyorum cok iyi niyetlidir. Kimseyi kirmaz yardımseverdir. 3 sene ayni is yerindeydik. Herkese iyi davranirdi ama asla laubali olmazdi. Ekstra birsey oldugunu düşünmüyorum. Ayrica bir kac arkadasi da kizdan rahatsiz. Herzaman bayanlari koruyan bir yapim vardir. Ama ne olursa olsun kadin hadsiz

Düşünceme bakarsanız eğer, ortamda sakin kalmanızı öneririm. Ne kıza laf sokun ne de uyarın. Hiç konusunu açmayın. Hiçbir şeyden haberiniz yokmuş gibi davranın eğer laf sokar ve birşeyler söylerseniz içten içe sevinecek "sorun olmuşum" diye. Sakın bu kozu vermeyin eline o bayanın.
Sakinlik, güler yüz her zaman iyidir. Eşinle mutlu olmaya bak yanından ayrılma kızlada tanış gözlemle.

Esine guveniyormusun gercekten? Bence kiza degil esine ayar vermen lazim ki yazdiklarini okuyunca esinle arasinda bisey var gibi geldi dikkat derim.

Düşünceme bakarsanız eğer, ortamda sakin kalmanızı öneririm. Ne kıza laf sokun ne de uyarın. Hiç konusunu açmayın. Hiçbir şeyden haberiniz yokmuş gibi davranın eğer laf sokar ve birşeyler söylerseniz içten içe sevinecek "sorun olmuşum" diye. Sakın bu kozu vermeyin eline o bayanın.
Sakinlik, güler yüz her zaman iyidir. Eşinle mutlu olmaya bak yanından ayrılma kızlada tanış gözlemle.

Ben zaten cevremde guler yuzli olarak anilirim orasi bende yeterince sinir bozucu olacagim inaniyorum ;)

takipte ol derim...Kesin öyledir demiyorum ama bu kadar yılışık kız nasıl olmuşta eşinizi siz uyarınca yılışıklığı bırak yazmamış bile ?...Kesinlike uyarılmış gibi geldi...

Esimin huzuri daha onemli dedi esim. Ben bir şekilde uyarcam onu dedi uyardi demekki bilmiyorum sormuyorum yarin bir etkinlik var iste

Kizlar fevrilere örnek olayim. Demin baktim esimin telefonuna bir firsat buldum. Toplanti odasina cagirmis esimi bir is icin esim birini gönder vereyim dosyayi yogunum yazmis. Tekrardan sacma sapam birsey sormus is icin esim evet hayir yazmis sadece. Ben fevri davransaydim eger esinden eminim birsey yok onda cunku neler yasadik biz esim cok caba sarfetti onjnla sevgili olayim sonradan evlenelim diye. Bu yuzden kendisine haksizlik yaptigimi dusunecek ve biz surekli kavga halinde olacaktik. Huzurlu olmayacaktik. Esim kendini hakli gordugu icin tartisacakti benimle. Ve o kiza prim verecektim. Esim abarttigimi dusunecek belkide bu sekilde buz gibi kesilmeyecekti konusmalari. Rahatsiz oldugumu kesin bir dille belli ettim ve izledim tekrardan herhangi bir sekilde konusunu acmadim. 1 kez tartistik sonrasinda gerekeni yapti demekki. En basindan boyle olmasi lazimdi kendisinin farkedip. Kiz belkide normal davranisini bildigim icin esimin belki onu yanlis anladi bilmiyorum ama bir kere gozu korktu esimin daha boyle birseyle karsilastirmayacak beni insallah. Sinek kucuk mide bulandirir hesabi Allah herkesin evinden uzak etsin inşallah. O erkek arkadasinin esiyle de konustum ya. Kizin manyak oldugunu dusundum.

Kizlar fevrilere örnek olayim. Demin baktim esimin telefonuna bir firsat buldum. Toplanti odasina cagirmis esimi bir is icin esim birini gönder vereyim dosyayi yogunum yazmis. Tekrardan sacma sapam birsey sormus is icin esim evet hayir yazmis sadece. Ben fevri davransaydim eger esinden eminim birsey yok onda cunku neler yasadik biz esim cok caba sarfetti onjnla sevgili olayim sonradan evlenelim diye. Bu yuzden kendisine haksizlik yaptigimi dusunecek ve biz surekli kavga halinde olacaktik. Huzurlu olmayacaktik. Esim kendini hakli gordugu icin tartisacakti benimle. Ve o kiza prim verecektim. Esim abarttigimi dusunecek belkide bu sekilde buz gibi kesilmeyecekti konusmalari. Rahatsiz oldugumu kesin bir dille belli ettim ve izledim tekrardan herhangi bir sekilde konusunu acmadim. 1 kez tartistik sonrasinda gerekeni yapti demekki. En basindan boyle olmasi lazimdi kendisinin farkedip. Kiz belkide normal davranisini bildigim icin esimin belki onu yanlis anladi bilmiyorum ama bir kere gozu korktu esimin daha boyle birseyle karsilastirmayacak beni insallah. Sinek kucuk mide bulandirir hesabi Allah herkesin evinden uzak etsin inşallah. O erkek arkadasinin esiyle de konustum ya. Kizin manyak oldugunu dusundum.

İnşallah öyledir. Mesaj silmek de zor birşey değil. Çok erken bunları söylemek için...

Erkek bi kadını sürekli bozacak da o da gece kadeh resmi gönderebilecek! kadın ne kadar yılışık da olsa erkek mesafeyi koyarsa yaklaşamaz. Eşim kendinden büyük küçük bütün iş arkadaşlarına abla ya da bacım der. Kimisine göre kıroca hitaplar olabilir iş yeri için ama hiç öyle cıvıtan iş arkadaşı olmadı.

Bey/hanım da aynı mesafeyi sağlıyor genelde. Ben mesafe koymek istediğim kadına bile hanım diye hitap ediyorum istediğim mesafe sağlanıyor. Abla/abi dediklerimle fazla samimiyet oluştu bidaha demicem. Ama eşiniz yeterince mesafeli demek ki, hitap şeklinden önce tarzı onları uzak tutuyor..

Aralarinda birsey var mi yok mu bilmem ama demekki esinizin onla ilgili farkli bir algisi var ki herkes gelsin o gelmesin falan diyor. Boyle kadinlar sizin en ufak kavganizda, adamin ilk bos aninda sozde dert dinlerler ,omuz verirler kafasini karistirirlar.Benim arabamda bluetootha isim vermek de nedir alttan alta ben burdayim demis insan 5 dk bindigi arabada boyle birsey yapmaz demekki rutin biniyor yani bence esiniz sizden birseyler sakliyor yanlis anlamayin gaz vermek gibi oluyor ama kadina cok sinirlendim ortada bir suru abuk durum varken surekli guveniyorum demenize hayret ettim.
bende diyorumki sadece yemege giderken bluetooth takılmaz arabaya ve de isim yzacak fırst olmaz. bunlar sürekli biryerlere gidip arabada kafa dagıtıyorlar benden söylemessi.

Back