Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşine güvenmeye devam et tatlım![]()
Haklisiniz. Ben yorum yapmadan gözlemfe kalacagim. Esime de ded
Sizin muhatabiniz esiniz.bayanla konuşmak son is olmali Konuyu esiniz halletmeli gerçekten tepkisi sert olursa size gerek bile kalmaz karsinizda Boyle basit davranan kadina selam vermemize bile degmez eşinizle bir kere konuşun ve geri cekilin ne yapması gerektiğine o karar versin bence yine üzülerek soyluyorum bu durumu esiniz yüzünden yasiyorsunuz ayrica bu kadar basit bir kadin emin olun esiniz bekar olsaydı belki yuzune bile bakmazdi cunku başkalarinin huzursuzlugundan haz duyan tipler. oyuzden ona istedigini vermeyin huzursuz panik Oldugunuzu dusunmesin sicak ama acinasi bir tavırla yaklaşin.Kizlar cumartesiyi bekliyorum. Sabredecem çünkü ben rahatsiz oldugumu soyledim. Gerisi ona kalmış. Bana saygısı varsa bir daha boyle birseyle karsilasmam. Musade etmez. Ben sürekli kavga edip o kizi konusursam ozaman aslinda sarpa sarar hersey. Yuz goz olmus oluruz esimle. Zaten dun baya bi kavga ettik. Optu kokladi surekli ariyor. Oglen aradi yemege gittim askim disari 5 erkek gittik sana cok hak verdim ozur dilerim dedi. Ona da yorum yapmadim izleyecegim sadece. Ama ctesi bakislarimdan anlayacak zaten guzel planlarim var.
Evet ismini gundumde tutarak pirim vermeyin olay esinizin gozunde basite inmesin. Yani farzedin o sizin abarttiginizI dusunuyor kendisi rahatsiz olmuyor esini anlattiginiz kadar cok seven biri sirf siz huzursuz oldugunuz icin bile durumu netleştirmeli ama esiniz gerçekten bunu istiyormu alistigi ilgiden vazgeçmek istermiInsan guvenmedigi biriyle ayni evi paylasamaz ki. Esimin benim icin yaptiklarini biliyorum. Bana olan davranisini biliyorum. Esime gozum kapali guvensem takipte olmazdim zaten.fakat dile getirmemek lazim herseyi. Erkek soucta evet. Fakat ben hergun kavga etsem onla o kizi Yüceltmis olacam kesin bir dille konustum eger bana saygisi varsa bir daha boyle bir durumla karsilastirmaz. Karsilastirirsa da baska davrancam.
Sizin muhatabiniz esiniz.bayanla konuşmak son is olmali Konuyu esiniz halletmeli gerçekten tepkisi sert olursa size gerek bile kalmaz karsinizda Boyle basit davranan kadina selam vermemize bile degmez eşinizle bir kere konuşun ve geri cekilin ne yapması gerektiğine o karar versin bence yine üzülerek soyluyorum bu durumu esiniz yüzünden yasiyorsunuz ayrica bu kadar basit bir kadin emin olun esiniz bekar olsaydı belki yuzune bile bakmazdi cunku başkalarinin huzursuzlugundan haz duyan tipler. oyuzden ona istedigini vermeyin huzursuz panik Oldugunuzu dusunmesin sicak ama acinasi bir tavırla yaklaşin.
Evet ismini gundumde tutarak pirim vermeyin olay esinizin gozunde basite inmesin. Yani farzedin o sizin abarttiginizI dusunuyor kendisi rahatsiz olmuyor esini anlattiginiz kadar cok seven biri sirf siz huzursuz oldugunuz icin bile durumu netleştirmeli ama esiniz gerçekten bunu istiyormu alistigi ilgiden vazgeçmek istermi
Amin insallah Ben yine diyorum makul biriyimdir siz cok cirkef davransaydiniz size asla yorum yapmazdım cunku bildiğinizi okuycaktiniz muhtemelen ama hislerim sizin hanımefendi biri oldugunuzu soyluyor o yuzden karsinizda sizin denginiz muhatap olacaginiz bir karakter yok simdi bazi arkadaslar oylece otursun beklesinmi diycekler kesinlikle hayir size bilincli olarak farkindalik yaratmaya calisiyor istedigini ver me yinSiz beni cok iyi anladiniz tam olarakta oyle yapiyorum suan. Konusacagimi konustum kenara cekildim hayirlisi olsun
Amin insallah Ben yine diyorum makul biriyimdir siz cok cirkef davransaydiniz size asla yorum yapmazdım cunku bildiğinizi okuycaktiniz muhtemelen ama hislerim sizin hanımefendi biri oldugunuzu soyluyor o yuzden karsinizda sizin denginiz muhatap olacaginiz bir karakter yok simdi bazi arkadaslar oylece otursun beklesinmi diycekler kesinlikle hayir size bilincli olarak farkindalik yaratmaya calisiyor istedigini ver me yin
Rica ederim umarim hakkinizda hayirlisi ne ise o olur siz yapmaniz gerekeni yaptiniz gerisini zaman gösterecekKesinlikle cok haklisiniz. Cok sagolun. Ben herzaman hayatimda sabirliyimdir fevri biri degilimdir. Bana soyledigi gibi saygisi varsa zaten bir daha boyle birseyle karsilastirmaz beni. Cok sagolun desteginiz icin :)
Eşiniz iş icabı bu kizla sürekli iletişim halinde olmak zorunda mı peki ?
Eger öyle değilse engellesin watsaptan en kolay yolu bu.
Burada dolduruşa gelmeyin,eşinizi en iyi siz tanırsınız. Mantıklı davranıyorsunuz gayette...Insan guvenmedigi biriyle ayni evi paylasamaz ki. Esimin benim icin yaptiklarini biliyorum. Bana olan davranisini biliyorum. Esime gozum kapali guvensem takipte olmazdim zaten.fakat dile getirmemek lazim herseyi. Erkek soucta evet. Fakat ben hergun kavga etsem onla o kizi Yüceltmis olacam kesin bir dille konustum eger bana saygisi varsa bir daha boyle bir durumla karsilastirmaz. Karsilastirirsa da baska davrancam.
Burada dolduruşa gelmeyin,eşinizi en iyi siz tanırsınız. Mantıklı davranıyorsunuz gayette...
Burada dolduruşa gelmeyin,eşinizi en iyi siz tanırsınız. Mantıklı davranıyorsunuz gayette...
Bazen erkekler bizim kadar gözü açık olamıyor veya gururlarının okşanması hoşlarına gidiyor aman ne olacak ya modunda oluyorlar. Hatasını anlaması ve gönül almaya çalışması size değer verdiğini gösteriyor inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsınız.Tes
Teşekkür ederim. Kesinlikle. Dün surpriz hazirlamis bana kiyamam esim anladi bence bir daha böyle birseyle karsilasmayacagim inşallah
Bazen erkekler bizim kadar gözü açık olamıyor veya gururlarının okşanması hoşlarına gidiyor aman ne olacak ya modunda oluyorlar. Hatasını anlaması ve gönül almaya çalışması size değer verdiğini gösteriyor inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsınız.
Cok sevindim sizin Adiniza umarim bu gereksiz konu Aranizda daha fazla problem olusturmazAynen masallah cok iyiyiz ve artik is disinda kizda birsey yazmamis. Esimde ok hayir evet seklind cevap vermis sadece.
şu etkinliğe git bakalım kızı merak ettim. hayatta en nefret ettiğim insan tipi. eşinin niyeti kötü olmasa da davranışları hatalı. düzelirsiniz umarım ama etkinlikten sonra buraya yaz muhakkak:)