• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz bende gerginlik yaratiyor

Konu sahibi @perlit size inanılmaz sasirdim. Bir çok yoruma da öyle.

Bir kere adamın ilgisi olup olmaması, kızın niyeti herkes bunu tartışmış. Yani tek önemli olan bu mu? Mesela diyelim ki ikisi de melek. İNANILMAZ iyi niyetle yaklasikleri var. O kadeh resmi gruba atılmış, orda siz ne konumuna düştünüz? Ben şahsen evli bir adama bu resmin atıldığını gorsem, ay yazık adamın karısına ne oluyorsa bunların arasında derim. Sizi rezil etmişler, ha elbette bu rezillik değil ama saf konumuna düşürmüşler. Ben inanılmaz sasirdim sadece adam ve kadına odaklanmaniza. Burda sizime saygısızlık yapılmış.

Bu kadınla gidip tanışmak istemeniz eve cagirmaniz bana ayrı bir garip geldi oldu olacak elinizle çay koyun sizi bu konuma dusuren bir kadına?

Ben olsam direk ararım, x hanım merhaba, ben y nin esiyim sizinle tanışmadık, ancak geçen eşim in whatsapp konuşmaları sırasında oldukça samimi ve yanlış algilanabilecek bir mesaj gördüm, siz zaten eşimle o konuma gelebilecek bir kadın değilsiniz ancak, dışardan farklı algılanabilir. Bir daha ilişkinizi iş içerisinde tutup mesafeli davranırsanız memnun olurum. Tek tarafli bir mesaj oldugu icin esimle konuşmanın gereksiz olduğunu düşü dum, zira bir kaç telefon konuşmasında sizi tersledigi halde güldüğünude tanık olmuştum, benim sizi uyarmamin daha etkili olacağına inanıyorum. İyi akşamlar.

Bitti. Daha da beteri, bu konuyu isyerinde insanların yanında açmak olur. En azından utanması varsa utanır yokşa bile elalem den çekinir.

Bu Tarz duruşunuz bana garip geldi açıkçası.

Kadın eşinize iş atıyor, eşinizin de maalesef hoşuna gidiyor ki ne bir whatsapp engellemesi ne de bir selam sabah kesme durumu var... Ayrıca ben istemediğim sürece kimse benim arabama binemez, bluetoothumu kullanamaz. Yüz almadıkça da hiçbir kadın bir adama kadeh atmaz, sana ihtiyacım var demez.
Ortada bariz kötü bir durum var, geçmiş olsun...

Eşini gerçekten anlattığınız kadar iyi niyetiymiş ya da saf mi desem bilemedim.

Şu alkol alıp sağa sola ezik ezik mesaj atan kızlara inanılmaz sinir olurum vardı böyle bi kaç arkadaşım. Ben şuan çok savunmasizim korunmaya ihtiyacım var mesajı veriyorlar. Bir erkeğin egosu bundan daha güzel tatmin edilemeZ.

Siz de bu kadar sabırlı oldugunuza gore özgüveni yuksek birisiniz ama biraz kıskançlık iyidir candır ...

Yerinizde olsam kadını direk arardım ve bizzat ayni ortamda bulunmak istediğimi dile getirirdim.

Eşinize de çok güvenmeyin çok saf çünkü

Biyerde eski konumda yazmissin merak edip baktimm. Ve aslinda sizin 3 aylik evliliginizde yolunda olmayan bazi seylerde varmis.
Mesela ickiyi surekli ictigini soylememesi gibi.
Yani senin kizabilecegin seyleri bilerek soylemiyor. Ve bu kizin ilgisininde farkinda oldugu icin beraber yemek,arabaya binmesi vs sana soylememis. Yani esin cok saf biri degil herseyin farkinda.
Ayrica bir kadinin tum grubun icinde esine kadeh yollamasi :KK57: ben o grubun icinde olsam senin durumunu dusunup uzulurdum.
Cunku buyuk saygisizlik ve seviyesizlik var.
Kadeh atip mehmeeeeet ne demek?
Esinin ickiye olan duskunlugunu soylemissin zaten
Bence ikisi asiri samimi ve esin bildigin yuz veriyor.
Kadeh herseyi acikliyor bence. Aldatiyor demiyorum ama goz yumma oldugu ortada.

Konu sahibi @perlit size inanılmaz sasirdim. Bir çok yoruma da öyle.

Bir kere adamın ilgisi olup olmaması, kızın niyeti herkes bunu tartışmış. Yani tek önemli olan bu mu? Mesela diyelim ki ikisi de melek. İNANILMAZ iyi niyetle yaklasikleri var. O kadeh resmi gruba atılmış, orda siz ne konumuna düştünüz? Ben şahsen evli bir adama bu resmin atıldığını gorsem, ay yazık adamın karısına ne oluyorsa bunların arasında derim. Sizi rezil etmişler, ha elbette bu rezillik değil ama saf konumuna düşürmüşler. Ben inanılmaz sasirdim sadece adam ve kadına odaklanmaniza. Burda sizime saygısızlık yapılmış.

Bu kadınla gidip tanışmak istemeniz eve cagirmaniz bana ayrı bir garip geldi oldu olacak elinizle çay koyun sizi bu konuma dusuren bir kadına?

Ben olsam direk ararım, x hanım merhaba, ben y nin esiyim sizinle tanışmadık, ancak geçen eşim in whatsapp konuşmaları sırasında oldukça samimi ve yanlış algilanabilecek bir mesaj gördüm, siz zaten eşimle o konuma gelebilecek bir kadın değilsiniz ancak, dışardan farklı algılanabilir. Bir daha ilişkinizi iş içerisinde tutup mesafeli davranırsanız memnun olurum. Tek tarafli bir mesaj oldugu icin esimle konuşmanın gereksiz olduğunu düşü dum, zira bir kaç telefon konuşmasında sizi tersledigi halde güldüğünude tanık olmuştum, benim sizi uyarmamin daha etkili olacağına inanıyorum. İyi akşamlar.

Bitti. Daha da beteri, bu konuyu isyerinde insanların yanında açmak olur. En azından utanması varsa utanır yokşa bile elalem den çekinir.

Bu Tarz duruşunuz bana garip geldi açıkçası.

Merhaba oncelikle yorumlarimda da bahsettim. Esime zaten dedim ben bu bana saygisizliktir bir daha beni bu duruma düşürmeyecegini düşünüyorum dedim. Gruplari cok lacka ne yazikki kiz diğer erkege de o tarz konusmus bir kac kez ona da denk geldim. Ve esim is arkadasi ahmete perlit rahatsiz oluyor diyince ahmette benim esimde ayni sekilde uyardi beni demis ben oyüzden boyle dusundum

Şu kadınlara çamur atıp kendini kurtaran adamlar da beni irrite ediyor şahsen.. Tamam çok masum değil hatun ama bir erkeğin başka kadına yılışık, yapışık diyecek kadar tepkili ama aynı zamanda zorla da olsa aynı arabaya binip yemeğe çıkacak kadar yakın olmasını anlayamam. Ayrıca 32 yaş nedir ki daha yeni tanıyor kendini ve kadınları bu yaşa geldim doydum demesi ayrı bi komik :işsiz:

Açıkçası ben eşiniz evet tepki koymalı belki ama böyle yılışık kadınlar çok var özellikle sevgilisi, eşi olan erkeklere yapışan tipler... Çok da şey yapmayın, eşinize güveniyorsanız o hayatından bir şekilde çıkarmayı bilir.
Heee etraf vantuz dolu, adamlar git diyor gitmiyorlar git diyor gitmiyorlar. Nasıl bir kandırılmaksa bu..

Once kocayi sonra kadini paralarim. Sana ihtiyacim var ne demek. Kadeh fotosu gondercek mehmeeeettt diye agzini yaya yaya konuscak olur canim. Koca da yemege cikacak arabasina alacak itinayla gizlicek. Kocanda da bir seyler var diyecem de daha 3 ay olmus aldatmaz diye umuyorum. GercI karisini gerdek gecesi birakip gidip aldatan adamcik gordu bu gozler.

Once kocayi sonra kadini paralarim. Sana ihtiyacim var ne demek. Kadeh fotosu gondercek mehmeeeettt diye agzini yaya yaya konuscak olur canim. Koca da yemege cikacak arabasina alacak itinayla gizlicek. Kocanda da bir seyler var diyecem de daha 3 ay olmus aldatmaz diye umuyorum. GercI karisini gerdek gecesi birakip gidip aldatan adamcik gordu bu gozler.
O nasıl bi model ya becerememiştir kesin:KK70::KK70::KK70:

Benzer seyler yaşıyoruz ve benimki kiz icin kotu niyetli degil falan diye koruyor cildiriyorum

Benimki korumuyor. Demin eve geldim kızlarla diisaridaydim. Bana neden böyle davranıyorsun dedi kizdan dolayi diye bi actim agzimi bana daha dogrusu o kiza etmedigi laf kalmadi ilk defa bu kadar sinirli gordum girdik birbirimize ilk defa bh kadar agir. Kizla konusturcam seni dedi okadar düşemem daha konusu geçsin istemiyorum dedim kapattım konuyu. Sen bana hic mi guvenmiyorsun dedi. Kizla bugunde ozelden yazismislar benimki sadece ok yazmış. Bu hafta etkinlik var dedim ya istanbulda yaşıyoruz kiz demis ki beraber gidelim. Esim olmaz demis. Daha da konusunu acmayacagim çünkü esimle huzursuzluk yaşıyoruz.

Konuyu şaşkınlık içinde okudum. Konu sahibi sürekli eşime güveniyorum yazmış. Kardeş sen kendinde misin pardon ? Kadın watsaptan kadeh fotosu yollayıp Mehmet sana ihtiyacım var bilmem ne yazmış. Siz hala ben eşime güveniyorum yazmışsınız. Kim kime böyle bi mesaj atar bur düşünün. Ayrıca Ne konuma düştüğünüzün farkında değilsiniz sanırım. Allah allah gerçekten ilginç

Benimki korumuyor. Demin eve geldim kızlarla diisaridaydim. Bana neden böyle davranıyorsun dedi kizdan dolayi diye bi actim agzimi bana daha dogrusu o kiza etmedigi laf kalmadi ilk defa bu kadar sinirli gordum girdik birbirimize ilk defa bh kadar agir. Kizla konusturcam seni dedi okadar düşemem daha konusu geçsin istemiyorum dedim kapattım konuyu. Sen bana hic mi guvenmiyorsun dedi. Kizla bugunde ozelden yazismislar benimki sadece ok yazmış. Bu hafta etkinlik var dedim ya istanbulda yaşıyoruz kiz demis ki beraber gidelim. Esim olmaz demis. Daha da konusunu acmayacagim çünkü esimle huzursuzluk yaşıyoruz.
Eşimle gideceğim demeliydi.

Siz iyi misin kiz resmen cikma teklif etmis? Suscak misiniz cidden? Esinizden eminseniz kadini arayip 2 cift laf edin. Kocaniz da bi alem kusura bakmayin. Birlikte gidelim diyor kadin da seninle ne isim var benim karim var gitsem onla giderim diyemiyor? Valla mi ya bana guvenmiyo musun diyip uste ciksin.

Konuyu şaşkınlık içinde okudum. Konu sahibi sürekli eşime güveniyorum yazmış. Kardeş sen kendinde misin pardon ? Kadın watsaptan kadeh fotosu yollayıp Mehmet sana ihtiyacım var bilmem ne yazmış. Siz hala ben eşime güveniyorum yazmışsınız. Kim kime böyle bi mesaj atar bur düşünün. Ayrıca Ne konuma düştüğünüzün farkında değilsiniz sanırım. Allah allah gerçekten ilginç

Ayri zamanlarda oldu onlar. Esimle ciddi sekilde tartistik. Orneklerde gosterdi bana evli ve çocuklu diger çocuğa da laubali laubali yazmis. Ben esime güveniyorum. Ben her zaman hemcinslerimin arkasindayimdir ama oyle de tipler var ki cok cok gordum is yerinde. Bizde de vardi evli adamlara masaj yapanlar boynundaki sivilceyi sikanlar tiksinerek bakardim ve is disinda konusmazdim. Evet suc benim esimde de var daha resmi davranabilrdi bir iki gundur davrandigi gibi davranabilirsi.ben hala onu koruyorun ama benle kavga etti sen bana nasil guvenmeSin diye ciddi sekilde tartistıbenimle. 3. Konuyu acisin o kizdan banane diyip durdu beni sucladi ona güvenmemekle halbuki güveniyorum sadece resmi durmasi gerektigini belirttim. Aliskin degil ya benden yana kiskancliklara. Gerci ona da soyledim bu kiskanclik degil bana saygısızlık ayseymis zeynepmis fatmaymis isim onemli degil yapilan densizlikler problem dedim. Cok kirildim bana haksizlik yapamazsin seni bu kadar severken benden suphe duyamazsin beni boyle sorgulamaya hakkin yok dedi bana. Haksiz olsam haklisin karicim derim ama bana bu sekilde hiçbir sucum yokken davranamaz ve sorgulayamazsin anlatiyorum benlik bir durum yok neden anlamiyorsun dedi. Kizla da yarin konuscam benle daha muhattap olma diyecem dedi bende ben kendimi dusuremem kiza birsey deme onemli birseymis gibi sen beni temsil ediuorsun hareketlerine dikkat et yeter dedim. Biraz alkol almis ben yokken cok kirici konustu.

Eşimle gideceğim demeliydi.

Ben zaten gideceğim için hic oyle dusunmedim.kafam çok karisti zaten büyükte kavga ettik. Ben birsey yapmadim diyio dyrdy eve geldigimde alkolluydu gec geldim eve arkadaslarimla disaridaydim. Bana kizip durdu beni sucladi. Dedim hangi kadin olsa kizar bak ben bluetooth gorene kadar sesimi çıkarmadim o kadehi sana hemen demedim dedim. Ama yok alkolunde etkisiyle sanirim bana kizip durdu. Çok kırıldım. O kiz benim umrumda degil benim neden gunahimi alıyorsun diyip durdu

Siz iyi misin kiz resmen cikma teklif etmis? Suscak misiniz cidden? Esinizden eminseniz kadini arayip 2 cift laf edin. Kocaniz da bi alem kusura bakmayin. Birlikte gidelim diyor kadin da seninle ne isim var benim karim var gitsem onla giderim diyemiyor? Valla mi ya bana guvenmiyo musun diyip uste ciksin.

Benim gideceğimi biliyorlar zaten

Uyuyamiyorum sinirimden. Esim benim abarttigimi ve onu gereksiz sorguladigimi buna hakkim olmadigini beni cok sevdiğini. Sorunun bir kez sorulmasi gerektiğini ve benim ona direkt inanman gerektiğini söyleyip durdu. Komiksin dedi bana daha neler neler. Alkolluydu onunda etkisi vardir. O kiz bilmem neyse ben napim ayni departmandayiz zaten olabildigince resmi duruyorum dedi. Ya ben ki asla kucuk seylerden tartisma cikartmam kizlar ben mi abartiyorum hic mi birsey diyemeyecegim oma. Hakliymis o hicbirsey yapmamış ben cok uzatmisim ya ben bluetooth gorene kadar ismini konusunu bile acmiyordum o kizin. Kim olsa tepki vermez mi? Hatta daha önce vermez mi?

Uyuyamiyorum sinirimden. Esim benim abarttigimi ve onu gereksiz sorguladigimi buna hakkim olmadigini beni cok sevdiğini. Sorunun bir kez sorulmasi gerektiğini ve benim ona direkt inanman gerektiğini söyleyip durdu. Komiksin dedi bana daha neler neler. Alkolluydu onunda etkisi vardir. O kiz bilmem neyse ben napim ayni departmandayiz zaten olabildigince resmi duruyorum dedi. Ya ben ki asla kucuk seylerden tartisma cikartmam kizlar ben mi abartiyorum hic mi birsey diyemeyecegim oma. Hakliymis o hicbirsey yapmamış ben cok uzatmisim ya ben bluetooth gorene kadar ismini konusunu bile acmiyordum o kizin. Kim olsa tepki vermez mi? Hatta daha önce vermez mi?
Ben yeterince resmi duruyorum dedigi siz soyledikten sonra miymis en bastan yaptigi sey miymis? Hep resmi durduysa kiz kadeh fotosuna adini yanlislikla yazdi heralde.

Bazen bazi olaylari icinde oldugumuz icin net goremiyoruz konduramiyoruz hayatimizdaki insana sizinki de o hesap olmus. Ayrica etkinlige gidicem orda gorurum demissiniz de ne sanıyorsunuz kiz siz yokken davrandigi gibi mi davranicak esinize? Ya da esiniz kiza? Esiniz kızı rahat rahat gecistiriyor. Ben aralarinda iliski oldugunu dusunmedim eger olsa whatsapp grubudan degil ozelden konusulurdu mesajlar silinirdi falan. Ama boyle giderse olamaz mi? Olabilir. Flortlesiyor olabilirler. Kizla samimiyet ileriyse karim rahatsiz oluyo alinma sen diyip sizin haberiniz olmadan is yerinde ayni samimiyeti gosterebilir bile. Kiz da bu lafa alinacak biri gibi durmuyo adini yazip kadeh fotosu atmalardan belli.. ayrica eve cagirmayip karisiyla yanyana getirmeyecegi kizla ne demeye yemeklere gitmis, arabaniza almis?

Back