Kiz bende gerginlik yaratiyor

Aralarinda birsey var mi yok mu bilmem ama demekki esinizin onla ilgili farkli bir algisi var ki herkes gelsin o gelmesin falan diyor. Boyle kadinlar sizin en ufak kavganizda, adamin ilk bos aninda sozde dert dinlerler ,omuz verirler kafasini karistirirlar.Benim arabamda bluetootha isim vermek de nedir alttan alta ben burdayim demis insan 5 dk bindigi arabada boyle birsey yapmaz demekki rutin biniyor yani bence esiniz sizden birseyler sakliyor yanlis anlamayin gaz vermek gibi oluyor ama kadina cok sinirlendim ortada bir suru abuk durum varken surekli guveniyorum demenize hayret ettim.

Hakli miyim diyorsun ya sirf disaridan bir goz olarak fikrimi yazmak istedim. Su kadeh resmi falan filani gec sana ihtiyacim var mesajini yada beraber gidelim mesajini gördüğüm an evi basina yukarim ben. Guvenmiyorum diye trip mi atacak birde? bu kadarima musama eden hak ediyor cok seyi. Sonrada kizi arayip haddini bildirirdim net. Sen hala tanisma derdindesin. Tanissan ne olacak kiz kocana aleni yaziyor

Istedigine mesafeli durabilen biri. Soz verdi bakip gorecegiz artik devamini
İstediğine mesafeli durabilen biri ? bu isin ozeti Evet aralarında düşündüğünüz gibi bir iliski yoktur ama malesef ego tatmini diye birsey vardir begenilmek arzu edilmek ve buda malesef erkeklerin zaafi. Esiniz Bisey hissetmesede zamanla bu duyguya alisicak bence sizin muhatap almanıza degmez o sizi nasil gormezden geliyorsa ki bilinçli yapıyor niyeti sizi huzursuz etmek ona istedigini vermeyin. Esiniz halletsin hatta etkinlikte sizin yanınızda ona onguzel ders bu olur farzedin sizin onla konusmanizdan sonra birde maduru oynarsa hem sinirleriniz bozulacak hemde esinizle Araniz tamda karşınızdakinin istedigi gibi buna firsat vermeyin

Kendinizi ne guzel ne naif anlatmissiniz

Sizi tanimiyorum ama sebepsiz bir sekilde aklıselim mantıklı hanımefendi bir bayan olduğunuz gozumde canlandi durumunuz cok bicaksirti yanlis bir harekteniz tamamen isleri değiştirebilir o yuzden kendinizi doldurmayinki olaylara objektif bakabilesiniz benim nacizane önerilerim esinizle sürekli tartışıp onu kucak Acmis bayana itmeyin bu zor olan biliyorum araba ve kadeh olayını sizin farkediceginizI bilerek atmis ama amac sizi bilerek huzursuz etmek ama caktirmadan siz sinirlerinize hakim olamayıp onla konuştuğunuzda maduru oynamak icin esinizide guya bosuna uzuyorsunuzya iki maduru ortak noktada bulusturmus olacaksınız etkinlikte bence Sicak davranin bayana hosuna gitmiycektir bu tavriniz cunki o bayan bilerek sizde antipati uyandırmaya çalışıyor arabadaki olay ve kadeh fotosu icin fotosu icinde olaydan haberdar olduğunuzu farkettirin ama arkadaşların da Dedigi gibi. Cok Ince ince konu arasında onu ciddiye almadan yani sunu göstermeye calisin ortalıkta sizin gibilerden cok var kendinize guvenli durun ama abartmadan bilenip geldiğinizi dusunmesin sonrasi Artik eşinize kalmis gidişatı ne siz ne karsinizdaki bayan belirleyecek is artik o noktadan sonra esinizde

Esinizin tepkileri hic hos degil ne yazikki.
O kadina yerini bildirmek cokmu zor...sanmam. Sizede uzuldum...tartismissiniz. Ama esinizin hakli bir yani yok gibi gorunuyor. Kiskanc olmayan kadini bile boyle boyle kiskanmaya iterler.
Bence esinize sakin bir sekilde olaylarin farkinda oldugunuzu bildirin. Emin olarak konusun ki uste cikamasin. Ki ortada cirkin seyler var ve esiniz bunlari istese önleyebilir. Icinizi ferah tutun esinize yazdigim tepkiyi vererek gerisini sallayan. Bakalim ne yapacak. Yapmiyorsa boyle bir adamla ömùr gecmez..kendisi bilir. Hicbirsey huzurunuzdan daha onemli degil..sakinlesin.

Kız resmen sizi görmezden gelip tek noktaya odaklanıyor anlattıklarınıza bakılırsa , eşiniz de demek ki biliyor ki gelmesin ,gitmesin vs. Deyip konuyu saf dısı bırakıyor , üstüne gidin konunun ve o kıza bir endamınızı gösterin inanın hiç normal değil ihtiyacım var ne demek , neye var onun ihtiyacı temiz bir had bildirmeye mi?

Kadını iyi niyetli bulmadım. Çok yakın erkek arkadaşlarıma bile istediğim saatte beni ara sana ihtiyacım var vs diye mesajlar atmıyorum. Eşin o kızla arabaya bindiğini filan neden saklamış, sınır koyamıyor anladığım kadarıyla.

Kizlar ben 1 senedir takipteyim. Gozlemledim hep esime konuyu acmadan. Burada guvenmiyorum yazsam yorumlarin yonunu degistirmek istemiyorum. Sizlerden fikir almak ve bir nebze icimi bosaltmak amacim. Esim akşam belki alkolunde etkisiyle cok tepki verdi. Bende ona bir daha bu konuyu açmayacagimi soyledimm etkinlikte konusursun dedi erkek arkadasin esiyle. Bu kiz boyle ya dovecem ya istej cikacam ozaman dedi. Ben benden uzak dur desemde bunu anlayabilecek yapuda biri degil hafta sonu konusursun arkadasimin esiyle dedi. O kizi severim cok tatli onlarinda bir an huzuru kactiysa uzuldum. Sabahta kalktik eşim yanima geldi mutfaktaydim optu sarildi ikna oldun di mi karicim dedi dedim dedigine goreik a olacak bir durum yok ortada sen daha dikkat edersin dedim. Optum normal davrandim çünkü ben 1 haftadir soguk davraniyorum is yerine veya baskasina evdeki sogukluğu yansitsin istemedim. Simdi daha konusunu acmayacam ve gozlemleyecegim. Mantikli bir sekilde ilerlemeye çalışıyorum

Tepki vermekte haklısın.
Soyle dusunelim bu adamin bir sey yapacagi varsa yapacak ve ortaya cikacak, yapmayacaksa zaten yapmayacak. Surekli ayni konuyu gundemde tutmak iliskiyi geriyor.

Tepki vermekte haklısın.
Soyle dusunelim bu adamin bir sey yapacagi varsa yapacak ve ortaya cikacak, yapmayacaksa zaten yapmayacak. Surekli ayni konuyu gundemde tutmak iliskiyi geriyor.

Kesinlikle rahatsiz oldugumu bildirdim ve konuyu kapattim gerisi ona kalmis

Yavaş yollasın o kadehi önce!!!
Eşin ya adam gibi sert konuşacak ya iletişimi tamamen kesecek.
Bunları yapamıyorsa/yapmıyorsa o zaman görüşelim.
vaovvvvvv resme gel maşallah maşallah efendim :)

bu arada Laale m haklı yazdıklarında
ben olsam o resmi görür görmez dayanamaz ordan bişeyler yaparım herhalde
gerçi oda doğru değil de

Yani yineliyorum lutfen kendinizi doldurmayin objektif bakabilmek icin esinizin ya dovuvem ya isten cikicam cumlesi neresinden tutarsanız tutun elde kaliyor ona yorum bile yapamiycam evet sizi cok seviyor bayanla ilişkisi Yok ama ortada olan bir ilgi var buda esinizin hosuna gidiyor ben genelde olaylara makul yaklaşmaya çalışırım kesinlikle fevri biri değilimdir burdaki enbuyuk suclu esiniz. Olaylarin bu dereceye gelmesinde belki istemeden belkide engel olmak istemediği icin siz bu basitlige maruz kaldınız yani eminimki karşınızdaki bayanada esiniz evli olduğu icin
Tepki vermekte haklısın.
Bende katiliyorum siz konuyu gündemde tutarak hem kendinizi yipratiyorsunuz hemde haketmeyen insanlara pirim veriyorsunuz ben makul hic fevri olmayan biriyim durum beni bile cileden çıkardı etkinlikte iyice gözlemleyin ve esinizle bu konuyu gerekirse son bir kez konusun yada tartışın surekli gundemde tutarak basite indirgemeyin bu olayi cozucek tek kisi esinizdir bu net ayrica esinizin ya dovucem ya isten cikicam aciklamasi mantik disi nerden tutsaniz elde kaliyor malesef

Haklisiniz. Ben yorum yapmadan gözlemfe kalacagim. Esime de dedim ben konudmak istemiyorum artik diye. Keyfi bilir artik ona kalmis tamamiyle akli varsa bir daha biyle konu gecmez.

Bayan bilincli olarak sizi huzursuz etmeye calisiyor sizin varliginizi umursamaz tavırları 1.etkinlikte sicak davranin cok zor tahmin edebiliyorum 2.yaptığı edepsizlikten haberdar olduğunuzu inceden ama onu ciddiye almadiginizi belli eder sekilde araya sikistirin( ki esinizin sizinle bu durumu paylastigindan hatta bunun dalgasını bile gectiginizi ima edin ) ama karsinizda bunlardan edep alicak biri oldugunu da düşünmüyorum.

bence eğer kiz bidaha eşinize mesj felan atacak olursa direk arayın ve eşimle gorusmeni istemiyorum deyin sonuna kadr hakeder bu tavrı evli adama gece 12 mesj atilir mi hemde kadeh daha neler resmen size gıcıklık olsun diye yapiyo gibi geldi bana

Çok sabırlısınız bence, ama şu durumda bu kadar sabır gerekli mi onu da bilemedim. Ben olsam o kadeh resmini falan görünce dünyaları yıkmıştım

Valla bi kadin hisseder... sizde hissetmissiniz.. ne yapin ne edin bu kizi uzak tutun... evet belki esiniz ona karsi simdilik hicbirsey hissetmeye bilir ama.. erkeklerin aklinin bir köşesinde kalir. Evliliginizin ilerki dönemlerinde en ufak bir tartismada bi huzursuzlukta esinizin teselli bulacagi kisi olmasin ... kusura bakma canini sikmak istemiyorum ama bunlar surekli cevrede gördüğümüz seyler.. bu kisi sizinle tanismak istemiyorsa demekki gormeye bile tahammülü yok buda akilda baska seyler uyandiriyor .. siz ara ara isyerine gidin ve bakislarinizla onu ikaz edin derim ben... emin olunki varsa böyle bi b..ku mutlaka hissedecek anlayacaktir rahatsiz olacaktir...

Kizlar cumartesiyi bekliyorum. Sabredecem çünkü ben rahatsiz oldugumu soyledim. Gerisi ona kalmış. Bana saygısı varsa bir daha boyle birseyle karsilasmam. Musade etmez. Ben sürekli kavga edip o kizi konusursam ozaman aslinda sarpa sarar hersey. Yuz goz olmus oluruz esimle. Zaten dun baya bi kavga ettik. Optu kokladi surekli ariyor. Oglen aradi yemege gittim askim disari 5 erkek gittik sana cok hak verdim ozur dilerim dedi. Ona da yorum yapmadim izleyecegim sadece. Ama ctesi bakislarimdan anlayacak zaten guzel planlarim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…