- 17 Şubat 2013
- 218
- 235
- 103
İstediğine mesafeli durabilen biri ? bu isin ozeti Evet aralarında düşündüğünüz gibi bir iliski yoktur ama malesef ego tatmini diye birsey vardir begenilmek arzu edilmek ve buda malesef erkeklerin zaafi. Esiniz Bisey hissetmesede zamanla bu duyguya alisicak bence sizin muhatap almanıza degmez o sizi nasil gormezden geliyorsa ki bilinçli yapıyor niyeti sizi huzursuz etmek ona istedigini vermeyin. Esiniz halletsin hatta etkinlikte sizin yanınızda ona onguzel ders bu olur farzedin sizin onla konusmanizdan sonra birde maduru oynarsa hem sinirleriniz bozulacak hemde esinizle Araniz tamda karşınızdakinin istedigi gibi buna firsat vermeyinIstedigine mesafeli durabilen biri. Soz verdi bakip gorecegiz artik devamini
Kendinizi ne guzel ne naif anlatmissinizKesinlikle haklisiniz bende dedim esime mesafeli ol biraz dedim. Ama kizda da var. Ben muhendisim ve isim gercektende erkek isi uretimdeyim kaliplarin ustundeyim bi bakmisim kamyonun altina inip inceleme yapiyorum yeri geliyor tek kiz ortamda oluyorum. 4 erkek 1 ben seyahat yaptigim oluyor. Esim eskiden bizim sirkette oldugu icin taniyor herkesi. Ve bende is yaptigim ozellikle seyahate çıktığım arkadaslarimim esleriyle hep tanıştım hepsiyle de cok iyiyim ve hafta sonu is sormam gerektiğinde eslerini ariyorum hal hatir sorup musaitse x telefona alabilir miyim acil birsey danismam gerekiyor isle ilgili diyorum. Ama asla densizlik yapmiyorum tanistigim halde. Ne olursa olsun babamin oglu degil. O kiza esim mesafeli davranmamis olsa bile (ki esimin yazismalarini görüyorum, yanımda konustu, ayni iste bir sure çalıştığımizdan insanlara yaklasimini biliyorum ) o kizin dusunmesi lazim evli barkli adam
Tepki vermekte haklısın.Uyuyamiyorum sinirimden. Esim benim abarttigimi ve onu gereksiz sorguladigimi buna hakkim olmadigini beni cok sevdiğini. Sorunun bir kez sorulmasi gerektiğini ve benim ona direkt inanman gerektiğini söyleyip durdu. Komiksin dedi bana daha neler neler. Alkolluydu onunda etkisi vardir. O kiz bilmem neyse ben napim ayni departmandayiz zaten olabildigince resmi duruyorum dedi. Ya ben ki asla kucuk seylerden tartisma cikartmam kizlar ben mi abartiyorum hic mi birsey diyemeyecegim oma. Hakliymis o hicbirsey yapmamış ben cok uzatmisim ya ben bluetooth gorene kadar ismini konusunu bile acmiyordum o kizin. Kim olsa tepki vermez mi? Hatta daha önce vermez mi?
Tepki vermekte haklısın.
Soyle dusunelim bu adamin bir sey yapacagi varsa yapacak ve ortaya cikacak, yapmayacaksa zaten yapmayacak. Surekli ayni konuyu gundemde tutmak iliskiyi geriyor.
vaovvvvvv resme gelYavaş yollasın o kadehi önce!!!
Eşin ya adam gibi sert konuşacak ya iletişimi tamamen kesecek.
Bunları yapamıyorsa/yapmıyorsa o zaman görüşelim.
Bende katiliyorum siz konuyu gündemde tutarak hem kendinizi yipratiyorsunuz hemde haketmeyen insanlara pirim veriyorsunuz ben makul hic fevri olmayan biriyim durum beni bile cileden çıkardı etkinlikte iyice gözlemleyin ve esinizle bu konuyu gerekirse son bir kez konusun yada tartışın surekli gundemde tutarak basite indirgemeyin bu olayi cozucek tek kisi esinizdir bu net ayrica esinizin ya dovucem ya isten cikicam aciklamasi mantik disi nerden tutsaniz elde kaliyor malesefTepki vermekte haklısın.
Soyle dusunelim bu adamin bir sey yapacagi varsa yapacak ve ortaya cikacak, yapmayacaksa zaten yapmayacak. Surekli ayni konuyu gundemde tutmak iliskiyi geriyor.
Yani yineliyorum lutfen kendinizi doldurmayin objektif bakabilmek icin esinizin ya dovuvem ya isten cikicam cumlesi neresinden tutarsanız tutun elde kaliyor ona yorum bile yapamiycam evet sizi cok seviyor bayanla ilişkisi Yok ama ortada olan bir ilgi var buda esinizin hosuna gidiyor ben genelde olaylara makul yaklaşmaya çalışırım kesinlikle fevri biri değilimdir burdaki enbuyuk suclu esiniz. Olaylarin bu dereceye gelmesinde belki istemeden belkide engel olmak istemediği icin siz bu basitlige maruz kaldınız yani eminimki karşınızdaki bayanada esiniz evli olduğu icin
Bende katiliyorum siz konuyu gündemde tutarak hem kendinizi yipratiyorsunuz hemde haketmeyen insanlara pirim veriyorsunuz ben makul hic fevri olmayan biriyim durum beni bile cileden çıkardı etkinlikte iyice gözlemleyin ve esinizle bu konuyu gerekirse son bir kez konusun yada tartışın surekli gundemde tutarak basite indirgemeyin bu olayi cozucek tek kisi esinizdir bu net ayrica esinizin ya dovucem ya isten cikicam aciklamasi mantik disi nerden tutsaniz elde kaliyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?