- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Canım öncelikle kendini doldurma, bence eşinde bir sıkıntı Yok , benimde çevremde var böyle yılışık tipler, iş yerinde erkek arkadaşlarla fazla samimi olan vs. Adamlar alışmış öyle kabul edilmiş . Senin burda sıkıntı edeceğin tek konu eşin ona karşı bir adım atmasın, yani yapmıştır demiyorum da belki gönlü kayar (onu da sanmıyorum adam seni seviyor, yapsa daha önce onla ilişki kurardı) sen içini ferah tut, uyanık ol, eşine de gerekli uyarıyı yapmışsın, bundan sonra bişey yapacak olursa da ona göre davranırsın. Ben eşinin ona prim vereceğini sanmam, ama Allah şaşırtmasın yinede
Bizim is yerinde de var cok kotu duruyorlar. Evli arkadaslar erkek kiza masaj yapiyor. Ne bilim bekar bi kiz arkadas evli erkege boynunda sivilce var diyor sıkıyor sacma sapan davraniyorlar. Ben mi geri kafaliyim bilmiyorum ama kimse bana dokunamaz ne hadle yani is arkadaşınla sohbet edersin ama herseyin bir sınırı olmalidir. Esime güveniyorum fakat insaniz sonuçta ve yapilanda saygisizlik oluyor ben ona bozuluyorum. Benim calisma ortamim hep erkek yeri geliyor fabrikada aksam tek kiz durdugum oluyor projeler icin ama asla 1 kisi benle yilisik konusamiyor. Tedarikçilere gidiyorum yeri geliyor denemeler icin olmuyor mu çıkıyor tek tuk sacma sapan davranan ama cevap vermeden sert sekilde bakip kafani cevirdim mi 2. Ye birsey diyemiyorlar. Cok takildim cumartesi olsun bir an once istiyorum. Kizla okadar ayni ortama girdik gidiuor odadan 1 kez tanisamadim bile