Kiz bende gerginlik yaratiyor

Esine cok guvenme.
"Biz yemege gidiyorduk yapisti", "bozuyorum yine de geliyor yilisik" cumleleri kulliyen yalan.
Demek ki yasayacagini daha yasayamamis doymamis. Yasadigimi yasadim nedir ya terbiyesizlik. Insan esinin kulagi duya duya bunu soyler mi

O muhabbetleri biz sevgiliyken yapmistik. Hatta daha oncesi. Esim benim en yakin arkadasimdi birbirimizin bilmedigi gizli seyleri yok oyüzden. Gecmisimizi biliyoruz. Onemi yok evet ama zamaninda cok yakin olduğumuz icin anlatmisti

Hayatimda gordugum iki aldatmadan cok etkilendim. Birincisi en yakin kiz arkadasi ile en yakin erkek arkadasinin arasini yapan bir kizin, bu kiz ve erkek ayrildiktan birkac gun sonra en yakin erkek arkadasiyla cikmasi idi. Yani once aralarini yapiyor sonra da kiz arkadasina kazigi vurup oglani aliyor. Ikincisi de basta benden surekli kacan eski sevgilimin arkadasi olan bir kiz vardi. Sonra ben bu kizla arkadas olmaya calistim, annesi hastaydi ziyarete gittim, kiz bana gelinimizsin sen bizim vs diyordu. Sonra o kiz da dahil birden cok kisiyle aldatildigimi ogrendim. Gunduz bana kanka ayagi ceken kiz gece sevgilimle belalti konusuyormus.
Ben cok suphelendim konunuzdan kizin davranislari normal degil, esiniz de yalan soyluyor olabilir.

Peki ne yapmam gerekiyor? Benim gozlemlerim 1 senedir esim normal arkadas davranıyor kiz cok civik konusuyordu. Canisi falan yaziyordu esime. Ama bluetooth ve kadeh olayi benim midemi bulandirdi ve gercektende esim bana yalan konusuyorsa icimdeki deli 1 dakka barindirmaz onu evde. 3 aylik evlilikmis demem birseyini yakaladigim gibi bir daha yuzumu goremez beni cok iyi taniyor. Su cumartesi gelsinde ben gozlemleyecegim. Ama esim cok seviyor beni cok emek verdi bebek gibi davraniyor bana konduramiyorum

Es olunca konular aslinda bi durup dusunuyorum ama bu konuda duramadim. Ben olsam watsap web yuklerdim. Bir sure takibe alirdim. Onun is yerinde guvendigim biri varsa laf almaya calisirdim. Bir sey varsa illaki acik verecektir. Belki sadece kizda sorun vardir. Insallah oyledir. Kiz tek basina kasiniyorsa o zaman esinize ayar verirsiniz gerekirse o kizi engeller watsaptan , bir daha ortak bir sey yapmazlar is disinda olur biter.

Esim whatsapp konusmalarini hic silmiyor ki

Benim eşime birisi canısı dese varyaaa mesajı okurken bile gözüm büyüdü sen kimsin hadsiz
Sen kime canısı diyorsun o canısı kelimesinden snra zaten kadını bulup bir güzel pataklardım iyi sabretmişsin

O zaman rahat ol bu konuyu kafanda buyutme

Büyüttüm ister istemez cunku eski konumda da var ben 1 senedir takip ediyorum ve bana o kizin ismini hic gevirmedi arabama almadim dedi ve Allah gisterdi bluetooth ile baglanmis kayitli kalmis. Esim neden bana yalan soyledi

Ister istemez suan soguk davraniyorum.

Büyüttüm ister istemez cunku eski konumda da var ben 1 senedir takip ediyorum ve bana o kizin ismini hic gevirmedi arabama almadim dedi ve Allah gisterdi bluetooth ile baglanmis kayitli kalmis. Esim neden bana yalan soyledi

Öyle durduk yere Bluetooth a bağlanılmaz. Ben Bluetooth olayına takıldım ne yalan söyleyim; bi kez bindiği arabaya Bluetooth ile bağlanmaz bence, sürekli bi yere gidio geliyorlar ve oradan açıp müzik dinliyorlar bence. Eşini çıkar aradan kıza herşeyi biliyorum tarzı yem at olmazsa. Madem yakın arkadaş, kanka, senle neden tanışmıyor?

3 kisi oglen yemeğe gitmisler. Valla isten izin almamislarsa eğer esimin is disinda gittigi bir yer olmadi bensiz. Bilmiyorum tek bildigim eskisi gibi davranamiuorum esime icimde bir huzursuzluk var. Kendisi pesimde dolaniyor

3 kisi oglen yemeğe gitmisler. Valla isten izin almamislarsa eğer esimin is disinda gittigi bir yer olmadi bensiz. Bilmiyorum tek bildigim eskisi gibi davranamiuorum esime icimde bir huzursuzluk var. Kendisi pesimde dolaniyor

Yani seni gıcık edip evliliğinizin bitmesini istiyor da olabilir, eşin yalan söylemiş gerçi o net. Bence peşini bırakma bu işin. Eşine herşeyin normale dönmesini istiyorsa o kızla tüm bağını koparmasını ya da seninle tanışıp sensiz görüşmemesi gerektiğini söyle bakalım ne dicek. Yani her türlü diken üstünde olurdum, peşini bırakma bu işin.

bu konunun sonunda ikisinin ilişkisi çıkacak demedi demeyin.
gerçi benim kocam yapmaz der kıza yıkarsınız o ayrı.

Ele tutulur birsey gorursem ki hala dusunmek istemiyorum ozaman benim kocam yapmaz demem zaten. Kizin herkesi huzursu ettigini ogrendim. Bilmiyorum kafam cok karisik takipteyim.

Is disinda sosyal hayatta görüşmuyorlar. Ama soyledim zaten bakalim bundan sonradaha da dikkat edeceğim

ben de böyle hissediyordum iş arkadaşına bişiler. kadın evliydi.

bizi ayırdı sevgilim aldatmış beni onla ayrıldı benden şu an birlikteler

benim yaptığımı yapma kadınla samimi ol çok samimi. ortamdan başka kadın arkadaşlar edin kendini sevdir o kadına baskı kur. sakın kaçma ortamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…