- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Öncelikle geçmiş olsun.. kızın bu tavırları bence bazı şeyleri ortamdakilerin anlaması için , özellike de sizin. O durumda öksürmesinden çok şüphelendim ayrıca eşinizin aşırı sizin üzerinize düşer tavrından. Bence bir şekilde esiniz kıza yüz verdi belki kız eşinizin ondan hoşlandığını düşündü bir şeyler paylaştılar. Ama bir anda esiniz bu kadar dönüp sert tepki verip ortamda sizinle arasının ne kadar iyi olduğunu gösterince bir noluyoruz dedi. Iyi izleyin kız bundan sonra hırs yapacak ve eşinize ters davranıp laflar sokacak bence..
Esim hep benim ustume düştügu icin 3 bucuk senedir bana garip gelmedi. Esim evde disarda her zaman bebek gibi davranir bana. Oyüzden gozlemledim hep. Esimle tek kavgamiz alkol. Onu da disarda tek almaz ama ben yine de azaltmasi icin ugrasiyorum cok sukur haftada 1 e indirdik. Hastaneye gidiyoruz simdi boynum cok kotu kizi dusunmek istemiyorum birde. Kesin ayni is yerinden baskasini bulur bulaşacak anladigim kadariyla babasi tatafindan sikintiliymis buyuk ihtimal onun travmasi.