• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz bende gerginlik yaratiyor

Öncelikle geçmiş olsun.. kızın bu tavırları bence bazı şeyleri ortamdakilerin anlaması için , özellike de sizin. O durumda öksürmesinden çok şüphelendim ayrıca eşinizin aşırı sizin üzerinize düşer tavrından. Bence bir şekilde esiniz kıza yüz verdi belki kız eşinizin ondan hoşlandığını düşündü bir şeyler paylaştılar. Ama bir anda esiniz bu kadar dönüp sert tepki verip ortamda sizinle arasının ne kadar iyi olduğunu gösterince bir noluyoruz dedi. Iyi izleyin kız bundan sonra hırs yapacak ve eşinize ters davranıp laflar sokacak bence..

Esim hep benim ustume düştügu icin 3 bucuk senedir bana garip gelmedi. Esim evde disarda her zaman bebek gibi davranir bana. Oyüzden gozlemledim hep. Esimle tek kavgamiz alkol. Onu da disarda tek almaz ama ben yine de azaltmasi icin ugrasiyorum cok sukur haftada 1 e indirdik. Hastaneye gidiyoruz simdi boynum cok kotu kizi dusunmek istemiyorum birde. Kesin ayni is yerinden baskasini bulur bulaşacak anladigim kadariyla babasi tatafindan sikintiliymis buyuk ihtimal onun travmasi.

NEFRET ederim boyle insanlardan! Kadin dedigin biraz agir olmali yaaa. Evli adama se nasil bu sekilde yilisik sulu sulu konusursun!!! Hiiç merak etmeyin eski arkadasiysa esinizin, bu zamana kadar bise olmadiysa aralarinda bundan sonra hic olmaz. Ve bence kesinlikle esiniz o kadini yazili whatsaptan olsun, ya da direk yaninizda olsun, net bozmasi lagzim! Iliskiyi de kesmesi lagzim. ''ben icimde hep bi supheyle yasayamam deyin. Bu kizdan hoslanmiyorum. Ya sen iliskini keseceksin ya da ben gider bizzat konusurum'' deyin.

Bilemiyorum, sahiden öğle araları iş arkadaşları toplanıp yemeğe gitse gerçekten rahatsız mı olursunuz? Adı üstünde öğle arası biraz basit düşünerek yaklaşın. Bekarken arkadaş oldukları için evliliğe geçişle birlikte adapte olamamışlardır. Sizden önce belki çok samimi iki yakın arkadaşlardı araya evlilik girince mesafe oluşması iki arkadaş için üzücü birşey esasen bir de bu açıdan bakın? Ha diyorsanız ki öyle değillerdi yeni yeni oluyor, tamam bunu dile getirin rahatsızsanız ve yine en can alıcı nokta eşinizin size tavrı nasıl olur aynı şeyi yaşasa? Muhakkak ona göre davranın, her şey karşılıklı eğer o da tahammül etmezse böyle şeylere kendisi de yapmasın eşiniz de suçlu o halde. Son olarak lütfen kimseye bu denli güvenmeyin, eşinizde insanoğlu yapma potansiyeli var, sadece karşı tarafı suçlayarak çözüm bulamazsınız

Bilemiyorum, sahiden öğle araları iş arkadaşları toplanıp yemeğe gitse gerçekten rahatsız mı olursunuz? Adı üstünde öğle arası biraz basit düşünerek yaklaşın. Bekarken arkadaş oldukları için evliliğe geçişle birlikte adapte olamamışlardır. Sizden önce belki çok samimi iki yakın arkadaşlardı araya evlilik girince mesafe oluşması iki arkadaş için üzücü birşey esasen bir de bu açıdan bakın? Ha diyorsanız ki öyle değillerdi yeni yeni oluyor, tamam bunu dile getirin rahatsızsanız ve yine en can alıcı nokta eşinizin size tavrı nasıl olur aynı şeyi yaşasa? Muhakkak ona göre davranın, her şey karşılıklı eğer o da tahammül etmezse böyle şeylere kendisi de yapmasın eşiniz de suçlu o halde. Son olarak lütfen kimseye bu denli güvenmeyin, eşinizde insanoğlu yapma potansiyeli var, sadece karşı tarafı suçlayarak çözüm bulamazsınız

Kesinlikle. Böyle durumlarda kocalarını sütten çıkmış ak kaşık sanıp karşı taraftaki kadını kötü kadın ilan edenleri anlamıyorum. Sanki adamın hiç suçu yokmuş gibi...

Bilmiyorum. Madem kadının hislerinin farkındaydı zamanında verseydi tepkisini, mesala aracına alıp müzik acmasına falan izin vermeseydi. Yada madem kadından hakkında böyle bi düşüncesi yoktu sizin demenizle bi anda nasıl ters davrandı. Siz rahatsız olunca mı aydınlandı. En cok da arabasına binmiş olmasını gizlemesi kıllandırdı beni. Umarım dediğiniz gibi esınızın hiç suçu yoktur ama kadının tepkileri falan normal gelmedi. Belki acık acık bir şey yaşanmamıştır ama kadın bi şekilde eşinizin ona ilgisi olduğunu düşünmüş. Neyse geçmiş olsun.

Eşinizin sakladığı bir şeyler var.
Belki pişman oldu. Lakin anlatmadığı şeyler olduğunu düşündüm.
Yemekteki şovu ve sizin müdahaleleriniz bu kadar alttan alması düşündürdü beni.
Şu an eşiniz ve kadin hakkında tam da eşinizin istediği gibi düşünüyorsunuz bence.

Olaya bir bütün olarak bakıyorum. Bilmiyorum belki hata ediyorum. Takipteyim ben yinede. Ama insanlarin şunu kabul etmesini istiyorum ki ne yazikki cok tuhaf hem cinslerimiz var. Ayni gruptan o kizin diger kiz arkadasin kocasi da ayni is yerinde. Kaciriyorum esimi diyor. Kizin konuemasu bile bir degisik. Ayni zamanda diger erkek arkadasta iyi biri ailesine duskun cocugu var cok tatli. O cocugun esi de cok sikayetci. Onlarda aynı seyleri yasamis. Bunları duymasaydim belkide kendimi kotu hissedip esime tepkili olabilirdim. Fakat yine takipte olmama ragmen kizinda sacma sapan biri olduguna inanıyorum. Bu kadar insan ayni seyi diyorsa eşimin normalde bana olan tavrimi da goz onune aldığımda köru korune esimi suclayamam. Tekrardan en ufak birsey yasatirsa bana o zamanda iste böyle tepki vermem

Acilen en güzel en bakımlı halinizle eşinizin işyerine gidin ve bahaneyle de olsa o kızla tanışın sonra gerekirse inceden onu tehdit edin ! Zamanı gelmiş de geçiyor bence ..

Acilen en güzel en bakımlı halinizle eşinizin işyerine gidin ve bahaneyle de olsa o kızla tanışın sonra gerekirse inceden onu tehdit edin ! Zamanı gelmiş de geçiyor bence ..

Edit yapmadim canim ama cumartesi gunu kafede bulusuldu grupca. Cuma trafik kazasi gecirmeme ragmen gittim :)

Olaya bir bütün olarak bakıyorum. Bilmiyorum belki hata ediyorum. Takipteyim ben yinede. Ama insanlarin şunu kabul etmesini istiyorum ki ne yazikki cok tuhaf hem cinslerimiz var. Ayni gruptan o kizin diger kiz arkadasin kocasi da ayni is yerinde. Kaciriyorum esimi diyor. Kizin konuemasu bile bir degisik. Ayni zamanda diger erkek arkadasta iyi biri ailesine duskun cocugu var cok tatli. O cocugun esi de cok sikayetci. Onlarda aynı seyleri yasamis. Bunları duymasaydim belkide kendimi kotu hissedip esime tepkili olabilirdim. Fakat yine takipte olmama ragmen kizinda sacma sapan biri olduguna inanıyorum. Bu kadar insan ayni seyi diyorsa eşimin normalde bana olan tavrimi da goz onune aldığımda köru korune esimi suclayamam. Tekrardan en ufak birsey yasatirsa bana o zamanda iste böyle tepki vermem
Canım biz kabul etsek ne etmesek ne inşallah senin düşündüğün gibidir. Hiç bi kadının aldatılmasını istemem. Kimse istemez sanırım. Sadece bi kaç ayrıntı var niye böyle madem diyo insan. Ama oladabilir. İlla bu eşinin suçu olduğu anlamına gelmez. Sen konu açınca biz de irdeledik enine boyuna.

Ah masum karısını el üstünde tutan erkekler ve onlara sonsuz güvenen eşleri size yaşanmış bi hikaye anlatayım : 27 yaşında 6 yıllık evli ikiz çocukları olan bi adam evliliğinin 6 yılı boyunca eşini hiç aldatmamış vr severek evlenmişler.
6.yılın sonunda veya içinde tam bilmiyorum bi yerde bi kızla tanışıyor yaptığı iş vasıtasıyla
Telefonlardan sosyal medyalardan takipleşiliyo
Gel zaman git zaman muhabbet koyulaşıyor buluşmlar çiçekler böcekler havada uçuyo.
Adam çocukları uyutma bahanesiyle çocuk odasında kızla telde konusuyo
Çok sıcak TV karşısında uyucam bahaneleriyle
Sabahlara kadar kızla görüntülü konuşuyo
Derken adam uyuya kalıyo ve karısı resimlere kadar herşeyi yakalıyo. Açıklama bekliyo adam bi hataydı yapma etme karıcım sen gidersen ben ne yaparım diyip bi ay boyunca karısına göstermediği kadar ilgi gösteriyo. Tabi bu arada diğer kişiye ben aramadan asla arama yazmadan yazma gibi telkinler veriyo. Karısı unutunca tekrar devam ediyorlar ilişkiye kız diyo ya tekrar yakalanırsan bu sefer gerçekten giderse ne yaparsın adam diyo ki asla gitmez bana sonsuz güveniyo çok korktum sanıyo.
Aradan bi kaç ay geçiyo tam bunlar mesajlaşırken eşi yine yakalıyo. Adam diyoki peşimi bırakmıyor bulmuş yine beni. Halbuki o sırada kız şehir dışında bu ilişkiden uzaklaşmak için gitmiş ve adam ona yalvarıyo kız dönsün diye
Daha bu olay uzaaar gider eşler ne kadar masum
Sonsuz güven ne kadar doğru

Sinirlerim cok bozuk kizlar. Boynum fena durumda. Rapor almiyim param kesilmesin diye ayagimda sargı boynumda boyunluk ise gidiyorum. Bugun agridan sizidan öldüm. Eve geldim öğlende esimle konusmustuk naptin demistim yemekhanede yedim demisti. Eve gelince telefonunu karistirdim. Oglen o kiz ve ekipcene manticiya gitmisler. Sikistirdim hala daha yemekhanedeyim dedi. En son neden bana yalan soyluyorsun diyince 2 porsiyon yedim diyetteyiz diye kizarsin diye utandim dedi. Dedim ne olursa olsun bana yalan soyledin mantikli bir açıklama yapana kadar umrumda degilsin dedim. Kremlerimi de ben suruyorum zor oluyo4 ama dokundurmayacam kendimi dorr dokuyor cevremde umrumda degil bu kadar kucuk birsey icin yalan soylemissin bana dedim. Cok israr ettiler diyor. Yeminler ediyor ama umrumda degil. Ben kucuk birsey bekliyordum onu da yaptu sagolsun

Sinirlerim cok bozuk kizlar. Boynum fena durumda. Rapor almiyim param kesilmesin diye ayagimda sargı boynumda boyunluk ise gidiyorum. Bugun agridan sizidan öldüm. Eve geldim öğlende esimle konusmustuk naptin demistim yemekhanede yedim demisti. Eve gelince telefonunu karistirdim. Oglen o kiz ve ekipcene manticiya gitmisler. Sikistirdim hala daha yemekhanedeyim dedi. En son neden bana yalan soyluyorsun diyince 2 porsiyon yedim diyetteyiz diye kizarsin diye utandim dedi. Dedim ne olursa olsun bana yalan soyledin mantikli bir açıklama yapana kadar umrumda degilsin dedim. Kremlerimi de ben suruyorum zor oluyo4 ama dokundurmayacam kendimi dorr dokuyor cevremde umrumda degil bu kadar kucuk birsey icin yalan soylemissin bana dedim. Cok israr ettiler diyor. Yeminler ediyor ama umrumda degil. Ben kucuk birsey bekliyordum onu da yaptu sagolsun
Esine inanilmaz sinir oldum. Benim icin inandiriciligini tamamen yitirdi artik.

Konunuzu okudum üzülmenizi istemem ama önleminizi alın.Eşinin tavırları şüpheli

kizlar simdi geldik eve. Toplucana grup etkinligi icin bir kafede bulusuldu. Kazadan dolayi bacagim ve boynum kötü oldugu icin fazla oturamadik kalktik. Salak kiz bugun esim sabahtan servise giderken gruptaki erkek arkadasini aramisti. Cocukta gruptan esime gecmis olsun mehmet Allah daha beterinden korusun yazmis. Bu kiz gruptan degil ozelden mehmet ne oldu hayirdir iyi misin yazmis millet gruptan yaziyor bu salak ozelden. Cevap vermedi esim iste gruptakilere teşekkür etti. 1 2 saat sonra da esimi aradi ben actim telefonu bir sasirdi sesi degisti. Iste ben is arkadaşıyim dedi. Dedim adınız ne hmm esimin isi var dedim kapattim. Sonra 1 2 saat sonra gerizekali ozelden whatsapptan esime yazdi. Giderken beni de alir misiniz aksam yazmis. Esime dedim yaz suna alamayiz diye dedim. Esimde alamayiz yazdi. Bugun elli kere aradi yazdi kazali kazali birde onu takip ettim. Neyse aksam gittik herkes ayaga kalkti bu oturdu selam vermedi. Ben gülerek merhaba dedim. Giderkende bu halimde saçımi yaptım makyajimi yapıp elbise topuklu ayakkabi baya suslendim. Esimde giyinmisti görünce beni hanim yaninda sonuk kaldim dedi gitti degistirdi ustunu :) masada sohbet ettik bu yok gibi davrandim. Zaten sicakkanliyimdir bir kacini da onceden de tanidigim icin hic susmadim diyebilirim bilerek yaptım guldum eglendim sohbet ettik herkesle esim boynumdan dolayi yemek yedirdi sarildi ve kiz vallahi hep izledi. Hani anlarsiniz ya birinin size baktığını ne zaman saga sola hafif donuk olsam inceliyordu. Farkedince hep buna dogru baktim gözgoze geldik kafasini çevirdi. Bir kac konu oldu kiskanclikla ilgili ben acmadim nasil geldi konu oraya anlamadim herkes birsey dedi bende ben aslinda kiskanc biri degilimdir esime zaten güveniyorum onun karsisina milyon kiz gelse donup bakmaz dedim. Bakmam tabi karicim dedi kiz o ara kalkti disari çıktı. Gelincede hadi kalkalim bitanem dedim boynum kotu dedim. Esimde niye soylemedin hayatım eve gidince dolgit surer masaj yaparim dedi. Masadakiler oooo diyince kiz oksurdu.kalkarkende herkese gorusuruz dedim buna da memnun oldum tanistigima dedim kalktik boyle iste ozeti.

ikinizin tavrı da çok yapmacık göstermelik samimiyetsiz ve gerçek sevgiden uzak geldi
kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki
ben olsam gülerdim

.

Sizin bu konudaki hassasiyetiniz, uyarınız ve tepkinizden (sonuna kadar haklısınız üstelik) sonra
hala o kızın olduğu ortamda yemek yemesini saklaması çok tuhaf. Tamam aynı ortamdalar herkes
gidince yemeğe o kız var diye gitmemezlik edemez ama o kızla ilgili olan herşeyi size şeffaflıkla
anlatmak yerine sürekli bir saklama çabası, hasıraltı etmeye çalışması hem şüphe uyandırıcı hem de bir suçu
yoksa bile yaşananlardan olaylardan bir ders almadığını gösteriyor. Siz çaktırmadan belli etmeden
takipte kalın bir süre.. Bir de diyetteyiz bahanesi cidden saçma çocuk kandırır gibi..

Niye rapor almıyorsun, canının kıymetini bil, bırak paran kesilsin, o mantıcılarda yemek yemeyi bilen eşin baksın sana bi zahmet. Yorma kendini, kendine bak sen .
Eşinde ne iradesizmiş , demekki kıza da düzgün mesafe koyamıyor bu iradesizliği ile. Ne demek ısrar ettiler gittim, ısrar etseler balkondan atla deseler , onu da mı yapacak yani

Back