Bebek İkinci El Kız Bebekler İçin Uygun Fiyatlı Ürünler ( 10. Sayfadan İtibaren )

Şapkalar 9 aydan 1-5 yaşına kadar kullanılabilir.. cm lerini tam bilmiyorum..isteyen olursa ölçerim .. Tanesi 2,5 tl.. Sayılı kullanıldılar.. Kot olan lcw dan pembe olan civilden..

Civilden aldığım ilk adım ayakkabısı 19 numara.. civilden 50 tl ye almıştım.. Fiyatı 15 tl.. İlk zamanlar çok yurumediğinden yıpranmadı..

Civilden aldığım ev botu: 25 numara pek kullanılmadı.. evde bir iki giydi ama kızım pek sevmedi sürekli çıkarıyor.. 3 tl

Örgü Etek : 9 aydan 1,5 yaşına kadar kullanılabilir.. Alt üst takımdı bu ama biz üstünü kullandık altını hiç kullanmadık.. Bu yuzden tek etek satılık.. Fiyatı 3 TL

Bu ürünlerde yeni doğmuş ya da yeni doğacak bebekler için uygundur..

Gezmelik Tulum..
üzerinde 9 12 aylık yazıyor ama ben 6 aydan itibaren 1 yaşına kadar kullandım.. Aşılara falan götürdum.. Kullanışlı bir ürün.. Sadece tek bir düğmesi düştü.. o düğmeyi de beraberınde göndericem. terzide 5 tl ye baskı ile takılabilir bir çıtçıt.. Yırtık sökük renk kusuru yok.. Tertemiz.. Gönül rahatlıgıyla kullanabilirsiniz.. Gittigidiyordan 70 tl ye almıştım.. 15 TL ye satıyorum ..

Bu ürünlerde yeni doğacak ya da yeni doğmuş bebeklere uygundur...

Aziz bebe marka bornoz.. Havlusuyla birlikte takım almıştık.. doğumdan itibaren havlusunu kullandım. Büyüyünce başka bir dikdortgen havlu alınca bornozu hiç kullanmadım.. Yumuşacık bir bornoz.. 5 tl fiyatı sıfırdan farkı yok.. Sanırım 6 ay 1 yaş arası kullanılır..

Bu ürünlerde yeni doğacak ya da yeni doğmuş bebeklere uygundur...

6-9 ay arası uygun ugur bocekli salopet.. 5 tl Fazla kullanılmadı.. tertemiz..

0--4 ay arası kullanılabilir lcw etek.. 5 tl

Bebek battaniyesi : Hiç kullanılmadı.. Çok battaniye var.. Bunu Hiç kullanmadım.. Bebek arabasında bebeğinizin üzerini ortmek için ideal.. 5 tl

merhaba ilk resimdeki beyaz elbiseyi almak istiyorum. Bir de kırmızı elbise beden nedir ve kadife mi?

Merhaba ürünler bunlar mı acaba ?

Beyaz olan andy wawa elbise 9 aydan 1,5 yaşa kadar kullanabilirsiniz..

Kırmızı olan hangisi anlayamadım.. Sagdaki eteği güllü olan kadife evet.. sol taraftaki penye lcw elbise.. 9 aydan 1,5 yaşa kadar kullanabilirsınız..

Elimde olan ürünleri 10. sayfadan itibaren inceleyebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…