• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kız Bebekler İçin Uygun Fiyatlı Ürünler ( 10. Sayfadan İtibaren )

merhaba ben
foto38nodaki kırmızı kadife elbseyi
foto41kedili elbiseyi
foto43pembe kadife elbiseyi
foto 50krem ceket 9ay için
foto 51 güllü elbise
foto57 mor pantolon
foto64 çicekli elbise
foto68kugulu takım
istiyorum hangileri duruyor ?

Canım sadece kuğulu takım duruyor. Başka beğendiğin varsa yardımcı olurum..

DSC_0008.JPG DSC_0009.JPG DSC_0010.JPG DSC_0040.JPG DSC_0045.JPG DSC_0047.JPG DSC_0054.JPG DSC_0058.JPG

Kalan ürünler bunlardır arkadaşlar....

Resim (1).JPG
Resim (2).JPG
Resim (3).JPG

LCW Marka Mont.. Üzerinde 12-18 ay olarak yazıyor..Ben 9 ayken giydirmeye başladım.. 18 ayına kadar giydirdim.. Evde örgü hırkalarımız da vardı bu yuzden dönüşümlü olarak kullandık.. Yıpranmış hiçbir tarafı yok. Yırtık sökük yok. Renk solması yok.. Çok kullanışlı ve bir o kadar da şık.. Fiyatı 10 TL ..

Resim (4).JPG
Resim (5).JPG

Uyku Tulumu : Üzerinde 3 numara yazıyor.. 9 aydan 18 aya kadar kullandım.. Civilden 50 tl civarında bir fiyata almıştım. Geceleri kızım üzerini çok açıyor.. Ama gundüz uykularında nedense açmıyordu.. Sadece geceleri kullandım.. Titizliğimden haftada bir yıkardım.. Hafif bir renk açılması var fakat ciddi bir renk problemi yok. Yırtık sökük yok. Fermuarı saglam problemsiz.. Fiyatı 10 TL..

Resim (34).JPG
Resim (45).JPG
Resim (46).JPG
Resim (113).JPG
Resim (132).JPG

Elbise ve Ayakkabı: 1 Yaşına uygun..Tabi bir iki ay öncesi ve sonrası içinde kullanılabilinir.. Biz Doğum günümüzde kullanmıştık.. Düğün nişan kına sünnet gibi bir organizasyona davetliyseniz.. Bebeğinize Guzel ve ekonomik bir tercih olabilir. Ayakkabı ve elbise bir arada 20 TL.. Saç bandanasını da hediye olarak içine koyacağım..

Resim (10).JPG
Resim (11).JPG

Bolerolu Nar Çiçeği Elbise: 9 aydan 18 aya kadar kullandık.. 3 defa anca giymiştir. Resimdeki renk farkı ışıktan kaynaklanmış olmalı.. Normalde bu kadar bariz bir renk farkı yok.. Herhangi bir kusuru da yok.. Fiyat : 10 TL

Back