Bebek İkinci El Kız Bebekler İçin Uygun Fiyatlı Ürünler ( 10. Sayfadan İtibaren )

Canım sadece kuğulu takım duruyor. Başka beğendiğin varsa yardımcı olurum..

Kalan ürünler bunlardır arkadaşlar....

LCW Marka Mont.. Üzerinde 12-18 ay olarak yazıyor..Ben 9 ayken giydirmeye başladım.. 18 ayına kadar giydirdim.. Evde örgü hırkalarımız da vardı bu yuzden dönüşümlü olarak kullandık.. Yıpranmış hiçbir tarafı yok. Yırtık sökük yok. Renk solması yok.. Çok kullanışlı ve bir o kadar da şık.. Fiyatı 10 TL ..

Uyku Tulumu : Üzerinde 3 numara yazıyor.. 9 aydan 18 aya kadar kullandım.. Civilden 50 tl civarında bir fiyata almıştım. Geceleri kızım üzerini çok açıyor.. Ama gundüz uykularında nedense açmıyordu.. Sadece geceleri kullandım.. Titizliğimden haftada bir yıkardım.. Hafif bir renk açılması var fakat ciddi bir renk problemi yok. Yırtık sökük yok. Fermuarı saglam problemsiz.. Fiyatı 10 TL..

Elbise ve Ayakkabı: 1 Yaşına uygun..Tabi bir iki ay öncesi ve sonrası içinde kullanılabilinir.. Biz Doğum günümüzde kullanmıştık.. Düğün nişan kına sünnet gibi bir organizasyona davetliyseniz.. Bebeğinize Guzel ve ekonomik bir tercih olabilir. Ayakkabı ve elbise bir arada 20 TL.. Saç bandanasını da hediye olarak içine koyacağım..

Bolerolu Nar Çiçeği Elbise: 9 aydan 18 aya kadar kullandık.. 3 defa anca giymiştir. Resimdeki renk farkı ışıktan kaynaklanmış olmalı.. Normalde bu kadar bariz bir renk farkı yok.. Herhangi bir kusuru da yok.. Fiyat : 10 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…