Bebek İkinci El Kız Bebekler İçin Uygun Fiyatlı Ürünler ( 10. Sayfadan İtibaren )

izmirgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
544
14
118
Niğde
1 Numara : Tomuycuk bebe zıbın takımı 62 cm. Alt, üst, şapka ve önlükten oluşuyor. 2. el üründür. Fiyatı: 3 TL

2 Numara : Şirin mi şirin uğur böcekli askılı. 6-9 ay 68 cm. Giydiremedim çünkü bebeğim kış bebeği. Ürün sadece yıkandı 1 defalığına. Fiyatı: 10 TL

3 Numara : El örgüsü çoraplar, Çok sıcak tutuyor. Bebeğinizin ayakları asla üşümez. Bende çok var, bunlar ihtiyaç fazlası. Sıfır kullanılmamışlar. 3. aydan 1 yaşa kadar giydirilebilir fikrimce. Fiyatı: Tanesi (Yani çifti) 2 TL

4 Numara : Galatasaray ponponlu patik. Sıfır kullanılmamış. Fiyatı : 2 TL

5 Numara : Mycey marka kundak. İnternetten 23 TL gibi bir ücrete almıştım. Bebeğimin kollarını kapatmadan sardım. Bedenini ve ayaklarını sıcacık tuttu ve bebeğim mışıl mışıl uyudu. 40 gün kullandım. Penye olduğu için penye battaniyelerden tek farkı uyku tulumu gibi bebeğinizi içine koyuyorsunuz. Ayak kısmı bebeği sıkmadığı için kalça çıkıklığına neden olmuyor. Aynı zamanda bebeğiniz bişeyin içinde olma duygusuyla güven kazanıyor sanırım böylece uykusundan aniden yani her hareketine uyanmıyor. Fiyatı : 5 TL

6 Numara : Hastane çıkışı setinin tulumu. Ayrı olarak satıyorum çünkü bunu kullanmadım. Bebeğim kullanamadan büyüdü. Bedeni yenidoğan (0-2 ay). Fiyatı : 5 TL

7 Numara : Yeşil tulum seti. 0-2 aya anca olur. Üzerinde 1-2 yerinde üretimden ya da satıcıdan kaynaklanan siyah nokta var ama çok minik. Yıkadım ama çıkmadı. Çok detaylı bakarsanız fark edersiniz. Ben böyle kullandım 2 defa. Fiyatı : 3 TL

8 Numara : Örgü yelek. El örgüsü. 0-2 aya uygun olur. Kullanılmadı. Fiyatı: 2 TL

9 Numara : İç zıbınlar. Fiyatı: Her biri 50 Krş. 4 tanesi 2 TL.

10 Numara : İçi dolgulu pantolon. Kışlık. 62 cm 0-3 aya uygun. Kullanılmadı. Fiyatı: 7 TL

11 Numara : 80 cm Mont. Üstteki düğmesi kopmuştur. Fermuarında arıza yoktur. Terzide düğmesi yaptırılıp kullanılabilir. İçi polardır. Fiyatı : 5 TL

12 Numara: Yeşilli yazılı bady. Ücretsizdir. Hediye isteyebilirsiniz.

NOT : Ürün eklemeye devam edeceğim...

Ayrıca aşağıdaki linkteki cibinlik tülünü de isteyene hediye edebilirim.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...mamis-bebek-nevresim-takimi-uygun-fiyata.html

13 Numara : Mamas Papas Bady ler. Kısa Kol. 0-3 aylık. Beyaz olanın kolunda küçücük bir delik var. E bebekten almıştım. Bana böle geldi. Kullandım delikte bir büyüme olmadı. Üretim hatası. Pembe olanın alt çıtçıtlarının ortadaki çıtçıtında biraz kopukluk var. Ama yerinde duruyor. Kopmadı diğer 2 çıtçıt sağlam. Ortadakini çekerken biraz açıldı. Ama kenardakiler sağlam olunca kullanılıyor. Ortadakini de kullanıyorsunuz ama orda birazcık deformasyon var. Çok belli olmuyor. Fiyat: Her biri 1 TL

14 Numara : Puan Baby Çilekli bady. 0-3 aylık Fiyatı: 1 TL

15 Numara : Mavi renk örgü yelek. 0-3 aylık Fiyatı: 1 TL

16 Numara : Pembe yeşil sarı 3 ayrı renkte ayaklı altlıklar 0-3 aylık Fiyat: Her biri 1 TL

17 Numara : Galatasaraylı Takım 0-3 aylık. Fiyatı: 3 TL

Not: Ürün eklemeye devam edeceğim...

18 Numara : Hastane çıkışı. Fiyatı: Hepsi 5 TL (Toplam 8 parça) Tomuycuk Bebe

19 Numara : Orjinal Galatasaray Lisanslı Hastane Çıkışı Full Set. Fiyatı: Tamamı 20 TL (Piyasa Sıfır fiyatı 120 TL)
Sadece çıtçıtlı badisinin orta çıtçıtının üzerinde 1,5 cm kadar sökük var. Almak isteyen bunu göz önüne alsın onu dikip kullanabilir zaten içte kalacak.

Son düzenleme:
20 Numara : LCW Marka 0-3 ay Pembe Elbise Fiyat: 6 TL

21 Numara : LCW Marka 0-3 ay Kot Elbise Fiyat: 6 TL

22 Numara : LCW Marka 0-3 ay Kot Etek Fiyat: 5 TL

canım kızın nekadarlık? heralde aynı bebişlerimiz benim ağustoş20 doğumlu. kışlıklar olsa bizeuyan alacaktım :)
ürünlerin çok güzel iyi satışlar.

Canım kızım 17 Eylül 2013 doğumlu. 3 ay bir haftalık. Seninki bizimkinden 1 ay büyükmüş. Seninkine küçük gelir bunlar. Ama kışlık çorapları düşünebilirsin anneannemin el örgüsü. Nur içinde yatsın ben daha lisedeyken örmüş çeyizime bebeğim için. Ama biraz fazla yapmış. Onlar bebeğine seneye bile olur.

Teşekkür ederim...

23 Numara : Pembe Kadife Pantolon. 0-2 aylık. 56 cm. Sadece resim çekilmek için giydirmiştim. Fiyatı: 7 TL

24 Numara : Mapas Papas Bady. 0-3 aylık. Sorunu Yok. Fiyatı: 2 TL

25 Numara : Minikel Penye Yelek. 0-3 aylık. Fiyatı: 1 TL

26 Numara : Annem beni seviyor bady. 0-3 aylık. İsteyene ücretsiz vereceğim.

27 Numara : Örgü Hırka. Sanırım 1-2 yaşa olur. İp kalitesinden olsa gerek yıkanınca azcık sertleşmiş. Kardeşimindi. İsteyene ücretsiz vereceğim.

Son düzenleme:
28 Numara : LCW Marka 0-3 ay. Pembe kelebekli elbise. Fiyatı: 6 TL

29 Numara : Tomuycuk bebe alt üst iç çamaşırı 0-3 aya uygun. Kullanılmadı. Fiyatı: 2 TL

30 Numara : 0-3 aya uygun tulum ve şapkası . Bacak kısımları ve ayıcık üzerinde tüylenme var. Ama kullanılacak düzeyde. Fiyatı: 1 TL

31 Numara : Chicco Burun pompası. Hiçbir işe yaramıyor. Denemek test etmek isteyen varsa ücretsiz göndereceğim.

32 Numara : Bebessi Marka Battaniye. Önü fermuarlı ayak kısmı Çıtçıtlı. 0-3 ay için uygun. Fermuarında hiçbir sıkıntı yok. Herhangi bir leke vs yok. Tertemiz üründür. 1 defa yıkandı. 2 defa aşıya giderken kullandık. Yepyeni duruyor. Sıfırdan farkı etiketi yok o derece yeni. . Patikleri ve şapkası da var. Fiyatı: 25 TL

Ürünler bu kadar arkadaşlar...

slm arkadaşım benim kızım 8 aya girdi ama ben yakında doğum yapacak birisi için almak istiyorum alacaklarımın numarasını yazarım birazdan

1-7-11-13-14-16-17-18-24-30-ve hediye olarak gönderebilirim dediğin kıyafeti de gönderirsen sevinirim bende bu alacaklarımı hayır olsun diye parasını ben verip hediye edeceğim çünkü hamile olan kişinin bunları alacak durumu hiç yok ama kendim içinde burun pompasını verirsen sevinirim tşk ederim bu arada toplu fiyatı ne yapıyor seçtiğim ürünlerin tşk ederim

Canım istediğin numaraların toplamı 28 TL tutuyor. Ürünlerin fiyatlarını 1 , 2 TL tuttum toplu alım da da 28 TL olur. Ayrıca ücretsiz göndereceğim dediğim kıyafet ürünlerin hepsini yani 12 - 26 - 27 ve 31 (burun pompasını) yanında ücretsiz olarak göndericem sana. Birde kargo ücreti alıcıya ait. Yani tamamı 28 + kargo ücreti. Kargoyu PTT ile gönderirim sana uygun fiyatlı olur. Paketini de minimum ölçülerde yaparım.

slm arkadaşım benim kızım 8 aya girdi ama ben yakında doğum yapacak birisi için almak istiyorum alacaklarımın numarasını yazarım birazdan

Bu arada Allah bağışlasın siz bize göre epey büyütmüşsünüz bebişinizi maşallah.. Doğumdan daha güzel bir olay yok, hediye edeceğiniz arkadaşta hediyeniz karşısında çok mutlu olur inş

Nurten Hanımcım ürünleri alacak mısınız? Cevabınızı bekliyorum..

Bu urun cok kullanisli.aynisi bana hediye geldi kizim dokuz aylik hala battaniye olarak kullaniyoruz.hem yumusacik hemde sicak tutuyor.

Bu urun cok kullanisli.aynisi bana hediye geldi kizim dokuz aylik hala battaniye olarak kullaniyoruz.hem yumusacik hemde sicak tutuyor.

Teşekkürler yorumunuz için, aynen dediğiniz gibi, laf aramızda siz benden daha iyi pazarlıyorsunuz tabi şaka bir yana bende de çok battaniye olduğu için satıyorum, sıfır durumda fazla değil neredeyse hiç kullanmadım, evde her türlü pazen, penye, polar, battaniye mevcut. Bunu dışarı çıkarken kullanmayı düşünmüştüm. Eee dışarıda çıkamadık malum kış geldi. Benim evlat çok sarılmayı sevmiyor evde uyku tulumu gibi de kullanamadık.. Artık yeni bebeği olacaklar için koydum incelesinler çok ama çok güzel çok temiz bir ürün garanti ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…