- Konu Sahibi izmirgelini
-
canım kızın nekadarlık? heralde aynı bebişlerimiz benim ağustoş20 doğumlu. kışlıklar olsa bizeuyan alacaktım :)
ürünlerin çok güzel iyi satışlar.
urunlerın hepsı cokguzel :)
ama benımde kızım 27 agustos dogumlu bıze olmazlar.. hayırlı satıslar arkadasım :)
1-7-11-13-14-16-17-18-24-30-ve hediye olarak gönderebilirim dediğin kıyafeti de gönderirsen sevinirim bende bu alacaklarımı hayır olsun diye parasını ben verip hediye edeceğim çünkü hamile olan kişinin bunları alacak durumu hiç yok ama kendim içinde burun pompasını verirsen sevinirim tşk ederim bu arada toplu fiyatı ne yapıyor seçtiğim ürünlerin tşk ederim
slm arkadaşım benim kızım 8 aya girdi ama ben yakında doğum yapacak birisi için almak istiyorum alacaklarımın numarasını yazarım birazdan
1-7-11-13-14-16-17-18-24-30-ve hediye olarak gönderebilirim dediğin kıyafeti de gönderirsen sevinirim bende bu alacaklarımı hayır olsun diye parasını ben verip hediye edeceğim çünkü hamile olan kişinin bunları alacak durumu hiç yok ama kendim içinde burun pompasını verirsen sevinirim tşk ederim bu arada toplu fiyatı ne yapıyor seçtiğim ürünlerin tşk ederim
pardon evde değildim yeni geldim size özelden yazdım dilekleriniz içinde tşk ederim
32 Numara : Bebessi Marka Battaniye. Önü fermuarlı ayak kısmı Çıtçıtlı. 0-3 ay için uygun. Fermuarında hiçbir sıkıntı yok. Herhangi bir leke vs yok. Tertemiz üründür. 1 defa yıkandı. 2 defa aşıya giderken kullandık. Yepyeni duruyor. Sıfırdan farkı etiketi yok o derece yeni.. Patikleri ve şapkası da var. Fiyatı: 25 TL
Eki Görüntüle 907019 Eki Görüntüle 907018 Eki Görüntüle 907016
Eki Görüntüle 907014 Eki Görüntüle 907017 Eki Görüntüle 907020
Ürünler bu kadar arkadaşlar...
Bu urun cok kullanisli.aynisi bana hediye geldi kizim dokuz aylik hala battaniye olarak kullaniyoruz.hem yumusacik hemde sicak tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?