- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Allah bağışlasın evlatlarınızıEvet canim çok güzel kızım da çok tatli
Valla bende şimdi fark ettim ,bebeğim uzun çabalar sonucu rabbim hiç ummadığım anda nasip ettiNisan ayında doğum günümde hamile olduğumu öğrendim o yüzden nickimde mevsim bahar olsun diye düzelttim yoksa farklı idi . İsim konusunda resmen bütün fikirler çöpe gitti gibi eşimle hiç anlasamiyoruz o benimkileri,ben onunkileri bir türlü beğenmedik . Bu yüzden tekrardan konu açtım kendi yazdiklarim haricinde buradaki üyelerin fikirlerini almak için
Ahh bunu da eşime söyledim ancak kabul etmiyor . Onu da kırmak istemiyorum anlaşarak olsun diyeNisan olmaz mı
Asel, zümraMerhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bir kızım olacak ve çok kararsız şekilde hiçbir isme odaklanamadan 24.hafta doldurma içindeyim ,böyle giderse de doğumdan sonraya kalacak kadar uzayacak . Sizden ricam isimlerde öneri bulanabilir misiniz ?
Ahh bunu da eşime söyledim ancak kabul etmiyor . Onu da kırmak istemiyorum anlaşarak olsun diye
Güzel ama sanki herkesleşti gibiKızlar Nehir nasıl sizce ?
Eşime sunduğum isimler içinde tek söylediği Nehir olduGüzel ama sanki herkesleşti gibi
Birgün kıjım olursa ben Nida koyucam inşallah
Orta yolu bulmalıEşime sunduğum isimler içinde tek söylediği Nehir olduadamla birbirimizi yiyecez en son isim konusunda valla
Gönlümden Rüya ya da İdil geçiyorOrta yolu bulmalıAma nehirde çok güzell çok zarif bi isim siz bize bakmayın gönlünüzden geçen olsun
Ben kendi fikrimi söyliyeyim Rüya ve idil zayıf geliyor bana şimdi linç yemiyeyimde isimlerin üzerimizde ölene kadar etkisi var öyle isimler varki çocuk isminin altında eziliyor sanki. Eylülde pasif ve kırılgan hissi veriyor ama Nehir daha güçlü daha iradeli daha sempatik hissi veriyorGönlümden Rüya ya da İdil geçiyorama babası hiçbirine evet demiyor , Eylül e kafayı takmıştı birara şimdi de Nehir oldu . 7.aya girdik halen diyo amannn çok var düşünürüz
Ben Eylül koyuyorum.Ben kendi fikrimi söyliyeyim Rüya ve idil zayıf geliyor bana şimdi linç yemiyeyimde isimlerin üzerimizde ölene kadar etkisi var öyle isimler varki çocuk isminin altında eziliyor sanki. Eylülde pasif ve kırılgan hissi veriyor ama Nehir daha güçlü daha iradeli daha sempatik hissi veriyor
Bence çok güzelKızlar Nehir nasıl sizce ?
Arkadaşımın kızının adı Nehir. Çocuklara su ve türevi koymayın. Benimki nehir gibi akıyor çok fena diyorduKızlar Nehir nasıl sizce ?
Ben çok seviyorum ya su isimlerini ama var etrafımda çokArkadaşımın kızının adı Nehir. Çocuklara su ve türevi koymayın. Benimki nehir gibi akıyor çok fena diyordu
Çok güzel düşünmüşsünüzBen kendi fikrimi söyliyeyim Rüya ve idil zayıf geliyor bana şimdi linç yemiyeyimde isimlerin üzerimizde ölene kadar etkisi var öyle isimler varki çocuk isminin altında eziliyor sanki. Eylülde pasif ve kırılgan hissi veriyor ama Nehir daha güçlü daha iradeli daha sempatik hissi veriyor
Kişisel tercih. Bana sevimli gelmiyor nedense. Tınısı hoşuma gitmiyor.Ben çok seviyorum ya su isimlerini ama var etrafımda çok
Eylülü de svemiyon senKişisel tercih. Bana sevimli gelmiyor nedense. Tınısı hoşuma gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?