Kız bebek isim önerilerinde bulunur musunuz rica etsem? 🥰🙏🏻

Nisan olmaz mı

Orta yolu bulmalı Ama nehirde çok güzell çok zarif bi isim siz bize bakmayın gönlünüzden geçen olsun
Gönlümden Rüya ya da İdil geçiyor ama babası hiçbirine evet demiyor , Eylül e kafayı takmıştı birara şimdi de Nehir oldu . 7.aya girdik halen diyo amannn çok var düşünürüz

Gönlümden Rüya ya da İdil geçiyor ama babası hiçbirine evet demiyor , Eylül e kafayı takmıştı birara şimdi de Nehir oldu . 7.aya girdik halen diyo amannn çok var düşünürüz
Ben kendi fikrimi söyliyeyim Rüya ve idil zayıf geliyor bana şimdi linç yemiyeyimde isimlerin üzerimizde ölene kadar etkisi var öyle isimler varki çocuk isminin altında eziliyor sanki. Eylülde pasif ve kırılgan hissi veriyor ama Nehir daha güçlü daha iradeli daha sempatik hissi veriyor

Ben Eylül koyuyorum.

Çok güzel düşünmüşsünüz ay cidden daha iyi hissettim şuan da bende Eylül'de aynısını düşündüm ben zaten aşırı kırılgan daha doğrusu çok duygusal bir insanım ,ilk cocugum ve çok beklenilen bir bebek kendisi şahsen sürekli diyorum bana annesi gibi olmasın daha dirayetli güçlü yapısı olsun ,incitemeyenlerdenim ama o daha güçlü olsun diyorum böyle isimlerden düşünüyorsanız bana da yazın lütfen bakis acınizi çok begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…