• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek isim önerilerinde bulunur musunuz rica etsem? 🥰🙏🏻

Arkadaşımın kızının adı Nehir. Çocuklara su ve türevi koymayın. Benimki nehir gibi akıyor çok fena diyordu :KK70:
Bende sulu isimlerdenim 😂 ama aşırı duygusalim ,şahsen gözlerim sürekli dolup aglayanlardanim diyorum belki nehir de öyle olmaz 😂 çağlayan bir su gibi mi ? Ark çocuğu acaba

Eylülü de svemiyon sen 🤣🤣
Ya sevmediğim bir kız vardı çocuğunun adı Eylül'dü. İkisine de gıcık kapıyordum ondan sevmiyorum :D
Eylül genel olarak güzel isim ben koysam Eylül değil Bahar koyarım. Yeni umutlar yenilenme gibi geliyor bana. Eylül'de hüzün ayı gibi geliyor.

Hayırlı olsun merveciğim :KK60: inşallah yanlış anlaşılmamışımdır. Eylül ismi çok naif ve çok güzel ama hani insana verdiği bi enerji olurya ben o enerjiden bahsettim. Herşey gönlünce olsun :oops:
Şaka diyorum gülüm. Var isimlerim de bi enerjisi tabi. Ben hiç sakin nahif Merve görmedim mesela hepsi cadoloz olur 🤣 Ama bi vine cı vardı ya memelimestan simdi eylulonline oldu galiba gayet cadoloz o kadın da🤣 hiç de başka Eylül bilmiyorum zaten.

Valla Merve babasıyla ilkkez hafiften aynı isimdeyiz 😂😂 böyle giderse ismi doğumda konacak ve çocuğu şöyle güzel bir isimle sevemedim karnımı okşayarak çünkü ismi yok
Benim oğlumun adını babası koydu. Ona sorsak ortak koymuşuz :D
Hangi ismi söylesem yok o arkadaş vardı böyleydi, yok ona gıcık oluyorum diye diye kendi kabul ettirdi bana

Şaka diyorum gülüm. Var isimlerim de bi enerjisi tabi. Ben hiç sakin nahif Merve görmedim mesela hepsi cadoloz olur 🤣 Ama bi vine cı vardı ya memelimestan simdi eylulonline oldu galiba gayet cadoloz o kadın da🤣 hiç de başka Eylül bilmiyorum zaten.
Hiç sakin, kendini ezdiren Eylül ile tanışmadım 🤷‍♀️

Valla Merve babasıyla ilkkez hafiften aynı isimdeyiz 😂😂 böyle giderse ismi doğumda konacak ve çocuğu şöyle güzel bir isimle sevemedim karnımı okşayarak çünkü ismi yok
Ben 13.haftadan beri ismiyle sesleniyom kesinlikle adıni bilerek dogacak bence. 🤣

Bende sulu isimlerdenim 😂 ama aşırı duygusalim ,şahsen gözlerim sürekli dolup aglayanlardanim diyorum belki nehir de öyle olmaz 😂 çağlayan bir su gibi mi ? Ark çocuğu acaba
Yani çok zeki çok hareketli. ağlaması yok aksine çok cevval bir kız tutuğunu koparıyor.

Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bir kızım olacak ve çok kararsız şekilde hiçbir isme odaklanamadan 24.hafta doldurma içindeyim ,böyle giderse de doğumdan sonraya kalacak kadar uzayacak . Sizden ricam isimlerde öneri bulanabilir misiniz ?
Sizin yazdığınız yazıyı doktor kapısında umutsuzca beklerken gözlerim dolu dolu okumuştum daha 10 15 gün önce ☺️ şimdide açtığını bu konuyu gördüm bari bende aklımda olan isimlerden size yazayım dedim fikir olsun ☺️
Buğlem
Asel
Lina
Bu 3 isim çok hoşuma gidiyor hatta Lina diye bıcırık bir yiğenim var 😍
Ama nedense Buğlem kulağıma çok hoş geliyor Allah nasip ederse bana da koymayı çok isterim ❤️

Benim oğlumun adını babası koydu. Ona sorsak ortak koymuşuz :KK70:
Hangi ismi söylesem yok o arkadaş vardı böyleydi, yok ona gıcık oluyorum diye diye kendi kabul ettirdi bana
Yok yok hiç ne dediysem yakinlasmadi yalnız biz sevgiliyken bile Rüya diye kızımız olsun diye andık bu kadar sene içinde evlendik yuva kurduk vs ... Adam halen kızı rüya diye seviyor ama diyo hayır Rüya olmayacak ismi şaka gibi 😁😁 ve sayesinde bende artık Rüya dan soğudum .

Sizin yazdığınız yazıyı doktor kapısında umutsuzca beklerken gözlerim dolu dolu okumuştum daha 10 15 gün önce ☺️ şimdide açtığını bu konuyu gördüm bari bende aklımda olan isimlerden size yazayım dedim fikir olsun ☺️
Buğlem
Asel
Lina
Bu 3 isim çok hoşuma gidiyor hatta Lina diye bıcırık bir yiğenim var 😍
Ama nedense Buğlem kulağıma çok hoş geliyor Allah nasip ederse bana da koymayı çok isterim ❤️
Canım bu konuyu mu yoksa nasıl hamile kaldığım yazıyı mı ? 🙏🏻 Dilerim ki Rabbim size ve dileyen ,bekleyen bu yolda sabırla emek veren herkese nasip olur . İnanın ki bende o kapılarda ,o yollarda gözlerimin çok dolduğu zamanlar oldu dilerim en güzel şekilde size de nasip olur 💞🤲🏻 çok teşekkür ederim , öneriniz içinde 😍😍

Canım bu konuyu mu yoksa nasıl hamile kaldığım yazıyı mı ? 🙏🏻 Dilerim ki Rabbim size ve dileyen ,bekleyen bu yolda sabırla emek veren herkese nasip olur . İnanın ki bende o kapılarda ,o yollarda gözlerimin çok dolduğu zamanlar oldu dilerim en güzel şekilde size de nasip olur 💞🤲🏻 çok teşekkür ederim , öneriniz içinde 😍😍
Hamile kaldığınız yazı denk gelmişti onu okumuştum. Duanız için çok teşekkür ederim ama benim artık pek ümidim kalmadı 😔 önümüzdeki ay aşılama için gidecektik umutlanmıştım ama bütün hevesim kursağımda kaldı. Eşim görevden yeni gelmişti şimdi tekrar gidecek büyük ihtimal. Denemeye şansımız olmuyor ki yüzümüz gülsün 😔 hamilelerin duası kabul olur derler güzel duanız için çok teşekkür ederim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız güzel bebeğinizi 😍❤️

Amanna tövbe de gızz :KK70: 9 ay karnında taşı sırf o mutlu olsun diye özel topikler aç sonra gelsin dünyaya cadoloz olsun iyimü:KK48:Amcamın torunu eylül var kız 6 yaşında düz duvara tırmanıyor daha bu yaşda laf getirip götürüyor geleceğide şimdiden çok parlak görünüyor 😂😂

İsimleri gibi ömürleride güzel olsun inşallah :KK60:

Hamile kaldığınız yazı denk gelmişti onu okumuştum. Duanız için çok teşekkür ederim ama benim artık pek ümidim kalmadı 😔 önümüzdeki ay aşılama için gidecektik umutlanmıştım ama bütün hevesim kursağımda kaldı. Eşim görevden yeni gelmişti şimdi tekrar gidecek büyük ihtimal. Denemeye şansımız olmuyor ki yüzümüz gülsün 😔 hamilelerin duası kabul olur derler güzel duanız için çok teşekkür ederim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız güzel bebeğinizi 😍❤️
Umutlar aslında bitmiyor çabalarken umutların hepsi devam ediyor , sadece bazı olaylar üst üste gelince ve çok sınaninca tükenmiş gibi kendinizi hissediyorsunuz ama bir de bakıyorsunuz ki hiç beklemediginiz şekilde nasip oluyor . Ben o süreçleri hep tek geçirdim ,kimse benimle yorulmadi biliyorum ama sevincim en çok dualarimin duyulması ve Rabbimin buna karşılık olarak vermesi idi 🙏🏻 şükürler olsun 💚 dua ediyorum hep ve hepte edicem Rabbim sizin umudunuzu hediye diye nasip etsin inşallah 🤲🏻 🥰

Amanna tövbe de gızz :KK70: 9 ay karnında taşı sırf o mutlu olsun diye özel topikler aç sonra gelsin dünyaya cadoloz olsun iyimü:KK48:Amcamın torunu eylül var kız 6 yaşında düz duvara tırmanıyor daha bu yaşda laf getirip götürüyor geleceğide şimdiden çok parlak görünüyor 😂😂

İsimleri gibi ömürleride güzel olsun inşallah :KK60:
Ay ben istemem sakin çocuk deermişim 🤪 cadoloz olsun bana benzesin. Ama babasına benzerse uslu olur bu ya 🤣

Güzel ama sanki herkesleşti gibi
Birgün kıjım olursa ben Nida koyucam inşallah :oops: :KK60:

Ben kendi fikrimi söyliyeyim Rüya ve idil zayıf geliyor bana şimdi linç yemiyeyimde isimlerin üzerimizde ölene kadar etkisi var öyle isimler varki çocuk isminin altında eziliyor sanki. Eylülde pasif ve kırılgan hissi veriyor ama Nehir daha güçlü daha iradeli daha sempatik hissi veriyor :oops:
Eylulu pasif ve kirilgan bulup nida koymayi dusunmek de ne bileyim :KK70: :KK70::KK70:

Hiç umudunuzu yitirmeyin. Ben de 2. Tüp bebeğe hazırlanırken doğal gebe kaldım. O geleceği zamanı biliyor. Yeter ki hep umut olsun. Inşallah nasip etsin Allah. 🤲🏻

Back