• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek isim önerilerinde bulunur musunuz rica etsem? 🥰🙏🏻

Umutlar aslında bitmiyor çabalarken umutların hepsi devam ediyor , sadece bazı olaylar üst üste gelince ve çok sınaninca tükenmiş gibi kendinizi hissediyorsunuz ama bir de bakıyorsunuz ki hiç beklemediginiz şekilde nasip oluyor . Ben o süreçleri hep tek geçirdim ,kimse benimle yorulmadi biliyorum ama sevincim en çok dualarimin duyulması ve Rabbimin buna karşılık olarak vermesi idi 🙏🏻 şükürler olsun 💚 dua ediyorum hep ve hepte edicem Rabbim sizin umudunuzu hediye diye nasip etsin inşallah 🤲🏻 🥰
Çok teşekkür ederim tam da dediğiniz gibi herşeyin üst üste geldiği o dönemdeyim. İsyan etmekten korkuyorum Allah görüyor çabamızı inşallah deneme şansım olur. Psikolojik olarak çok yoruldum.
Allah size de kalbiniz gibi güzel Bi kız nasip etsin sağ salim olsun gerçekten okuduğumda benimde umudum olmuştu ❤️

Ay ben istemem sakin çocuk deermişim 🤪 cadoloz olsun bana benzesin. Ama babasına benzerse uslu olur bu ya 🤣
Ben anama çekmişim o da benim gibi 😂 inşallah benimki cadoloz olur ..hatta bazen eşime diyorum inşallah benim yapamadığım herşeyi sana kızın yapar hahahahah cidden diyorum çünkü tam bir kız bebek aşığı idi her zaman kız olsun olsun diye ,bizde eşim cadalozzz tam bir beter böcek ben tam tersi inşallah burnundan getirir 😂😂😂

Hiç umudunuzu yitirmeyin. Ben de 2. Tüp bebeğe hazırlanırken doğal gebe kaldım. O geleceği zamanı biliyor. Yeter ki hep umut olsun. Inşallah nasip etsin Allah. 🤲🏻
Amin insAllah güzel dualarınız için teşekkür ederim ❤️ iş, bu konu birbirine bağlı o yüzden çok üzülüyorum. İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin ❤️

Eylulu pasif ve kirilgan bulup nida koymayi dusunmek de ne bileyim :KK70: :KK70::KK70:
Yaaa demesene öylee :KK70::KK70:sonunda a var kalın harf:KK53:
Ay ben istemem sakin çocuk deermişim 🤪 cadoloz olsun bana benzesin. Ama babasına benzerse uslu olur bu ya 🤣
Mervoşum İnşallah sana benzer okadar zahmet çektin bi zahmet sana benzesin ama babasınında hakkı var bir miktar :KK70:

Back