- 12 Ocak 2010
- 16.669
- 1
- 25.047
- 798
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Aslında benimde çok hoşuma gidiyor. Ama biz bunu koymayı düşünüyoruz deyince ,"Eylül de mi doğacak ?" Dediler ve etkilendim.
Bir kızım olursa eğer ilerde adını EBRAR koyucazMerhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bir kızım olacak ve çok kararsız şekilde hiçbir isme odaklanamadan 24.hafta doldurma içindeyim ,böyle giderse de doğumdan sonraya kalacak kadar uzayacak . Sizden ricam isimlerde öneri bulanabilir misiniz ?
Eylül sonbaharı hatırlattığı için hüzünlü geliyor bana. Allah kısmet ederse ben “Güneş” ismini vermek istiyorum. Sağlıkla gelsinler inşallahMerhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bir kızım olacak ve çok kararsız şekilde hiçbir isme odaklanamadan 24.hafta doldurma içindeyim ,böyle giderse de doğumdan sonraya kalacak kadar uzayacak . Sizden ricam isimlerde öneri bulanabilir misiniz ?
ElvinMerhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bir kızım olacak ve çok kararsız şekilde hiçbir isme odaklanamadan 24.hafta doldurma içindeyim ,böyle giderse de doğumdan sonraya kalacak kadar uzayacak . Sizden ricam isimlerde öneri bulanabilir misiniz ?
Çok teşekkür ederimMadem nisan ayinin sizin icin hatırası var “nisan”
Allah nasip etsin size de inşallahBir kızım olursa eğer ilerde adını EBRAR koyucaz
Gerçekten güzelEylül sonbaharı hatırlattığı için hüzünlü geliyor bana. Allah kısmet ederse ben “Güneş” ismini vermek istiyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah
Kuzenimin adı elvin
KesinlikleGüneş ve İnci bu iki isme bayılıyorum
Allah size de nasip etsin inşallahGüneş ve İnci bu iki isme bayılıyorum
Kesinlikleçok teşekkür ederim çok sağolun
Allah size de nasip etsin inşallah
Nehir ismi güzel demi ? Hiç nehir isminde bir tanıdığım vs de olmadıIrmak , Nehir . Sulu şeyleri çok seviyorum :)
Benimki hazır bile Nil olacak umarım :)
Eşinizle birlikte karar verin ama herkesin beğenileri farklı .
Eylül de çok güzel amaBenim kızlarımin ismi
Elif
Eylül
Eylül koymasaydim zümra koyardim anlamida çok güzel
Evet canim çok güzel kızım da çok tatliEylül de çok güzel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?