- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
-
Valla bende şimdi fark ettim ,bebeğim uzun çabalar sonucu rabbim hiç ummadığım anda nasip ettiNickinizde mevsimmisfarketmemistim
Biz şöyle yapmistik, ben 10 isimlik falan bı liste hazırlamıştım, eşim onlarin arasından seçmiştiValla bende şimdi fark ettim ,bebeğim uzun çabalar sonucu rabbim hiç ummadığım anda nasip olduNisan ayında doğum günümde hamile olduğumu öğrendim o yüzden nickimde mevsim bahar olsun diye düzelttim yoksa farklı idi . İsim konusunda resmen bütün fikirler çöpe gitti gibi eşimle hiç anlasamiyoruz o benimkileri,ben onunkileri bir türlü beğenmedik . Bu yüzden tekrardan konu açtım kendi yazdiklarim haricinde buradaki üyelerin fikirlerini almak için
Sanırım öyle olacak bizde de çünkü örnek bir isim tutturuyorum içime siniyor , sonra eşime söylüyorum beğenmedim diyor. Sonra tuzla buz oluyorum :/ tekrar başa sarmamak için liste çıkarmak istiyorum.Biz şöyle yapmistik, ben 10 isimlik falan bı liste hazırlamıştım, eşim onlarin arasından seçmişti
Çok teşekkür ederimİpek, İnci.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.Merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bir kızım olacak ve çok kararsız şekilde hiçbir isme odaklanamadan 24.hafta doldurma içindeyim ,böyle giderse de doğumdan sonraya kalacak kadar uzayacak . Sizden ricam isimlerde öneri bulanabilir misiniz ?
Şimdi gördüm mesajınızı kusuruma bakmayın kızınızın ismi de kendisi gibi yaşatsın inşallahSağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
Ben kızıma DEVİN ismini koyucam 2 anlamı var
1. Hareket , kımıldanış
2. Çaba, gayret
Bizimde zor uğraş sonucunda olduğu için tüp bebekle böyle bir isim seçtik anlamına göre
Çok teşekkür ederim öneriniz ve güzel dileğiniz için . Özellikle güncel olsun diye düşünmüyorum ancak Duru ile Eylül ünde içinde olduğu ve başka birkaç isim geçen haftalarda anket dahi açmıştımçok güncel değil ama güzel isimler
eylül , selin , duru , ipek , ilkim
sağlıklı doğumlar olsun , size tavsiyem begendiğiniz isimleri bir kaç gün birbirinize evin içinde seslenin , karar vermenizi kolaylaştırır ,
Çok teşekkür ederim öneriniz ve güzel dileğiniz için . Özellikle güncel olsun diye düşünmüyorum ancak Duru ile Eylül ünde içinde olduğu ve başka birkaç isim geçen haftalarda anket dahi açmıştımsizde onlarından yazmışsınız . En çok bu ikisi oy almıştı
Kesinliklene güzel demek gerçekten begendiğim isimlermiş
Kesinlikleikisi en çok oy alandı . Ama başka öneriler de duymak istiyorum.
Ay gerçekten mi ilkkez duyuyorum inşallaheylül isimli bebekler çok sakin ve dingin çocuklar oluyorlar
buda kulağında kalsın
Ay gerçekten mi ilkkez duyuyorum inşallahçevrenizde mi var böyle bir bebek
Aslında benimde çok hoşuma gidiyor. Ama biz bunu koymayı düşünüyoruz deyince ,"Eylül de mi doğacak ?" Dediler ve etkilendim.evet var canım hemde bir kaç tane bildiğim çok akııllı bebişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?