Bebek İkinci El kız bebek bekleyen anneler

osssslemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
346
2
68
38
İstanbul
0-3 aya kullanabılecegınız kızıma kuculmus kıyafetlerımızı kargo ucretı karşılığında ucretsız verıcem.
kapı susu de dahıl
kıyafetlerımız marka degıl ama hepsı lekesız temız kullanılmıştır
ıhtıyac sahıbı bırılerı olursa daaha ıyı olur

Huyu guzel arkadasim allah senden razi olsun...umarim gercekten ihtiyaci olan birine gider..

Tebrik ederim sizi öpücüklerrrrrrrrrrr

Canım benim gerçekten ihtiyacım var.Bana gönderebilirsen çok ama çok sevinirim duacın olurum.doğuma da az kaldı zaten.göndermek istersen fyaman35@hotmail.com gönderirsende göndermezsende Allah senden razı olsun böyle bişeyi düşünmen bile yeter.

cnm senın bebeın kızmı erkekmı yolların tabıkııı
elımdekılerı arklara yolladım ama cıktıkca topaldıklarımıda sana yollarım ve bebeın kac aylık o onemlı

Son düzenleme:
Canım çok teşekkür ederim.Benim bebeğim nasip olursa şubat başında doğucak kız bebek olucak inşallah.eğer yeni doğan grubundan varsa gönderebileceklerin çok sevinirim.Çok sağol.

yenıdoagnları hep yolladım canım ama sen yolla ozelıme adresını ben bı tekrar bakayım artık kısmetıne ne cıkarsa :)

Son düzenleme:
sağol canım neyse kısmet değilmiş.Herşey nasip ilgilendiğin için Allah razı olsun.özel mesaj hakkım yok.iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…