Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oleyyyyy benim 3kızım var tam yerimi buldum yaniii büyük kızım 7 yaşında ismi fatıma ortaca2,5 ismi akile sude küçük 1,5 ismi berra gamyoncuiremsu
merhaba arkadaslar araniza yeni katildim bende kiz annesiyim insallah 28 kasimda benimde kizim dogacak uzun zamanandir siteyi izliyorum ama yeni uye oldum kasim annelerine dayanamadim
oleyyyyy benim 3kızım var tam yerimi buldum yaniii büyük kızım 7 yaşında ismi fatıma ortaca2,5 ismi akile sude küçük 1,5 ismi berra gamyoncuiremsu
Apple sen deyince dikkat ettim de benim kızımın pembe bir tek battaniyesi var. Demek artık pembeye çalışmak lazım :)
:CüvCüv:bende varım.... bende ekimde Allah nasip ederse kız annesi olacağım... ama ben yine ekimde erkek annesi olmuştum ben şimdi nasıl oluyorum yani... müdavim ekim annesi mi oluyorum bu durumda ... bu kadımn mütemadiyen ekim annesi olur gibi bir şey oldu bu...:roflol: :sm_cool: :CüvCüv:
eee biz zaten vardık kız anneleri bakıyorum da hastane çıkışları falan konuşulmaya başlanmış
[
gulbeseker :roflol::roflol: