- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşündüğün isimlerin hepsi güzel canım ben eylülü çok istemişim ebrarda karar kıldık bizbiz de buradayız...
biz de isim bulamadık henüz.. alternatifler arasında; bahar, eylül, defne, irem ve melis var.. bu isimlerle ilgili ne dersiniz kızlar? yada başka önerisi olan var mı??
Juliannenin dediği gibi çok önemli bir konu bu.. bütün hayatı boyunca bu isimle yaşayacak.. güzel olmalı değil mi?
eylülcüm bebişin gelsin unutturursunuz inşalah canım.. oh kaynannanda hazıra konmuş kocamın olmadı benimkisi olsun diye..
bu arada bende DURU, ismini çok seviyorum ama eşim o ne kızım olursa sabun markasının isminimi vereceğiz diyor.. ne güzel bir isim oysaki berrrak saf çok anlamı var..
kızlar bende duru ismini çok istiyordum ama babası istemiyorum. daha kesin karar vermedik babasına göre çok erken daha karar veririz diyor. kayınvalidem falan henüz bişey demiyor ama bizim çocuğumuz birde 33 yaşında gelen bir bebek babası ile birlikte karar vermek istiyorum. babamız aybüke yada sudenaz diyor sizce nasıl bana aybüke yakın geliyor.
Eylül derinle selin resmi isimleri mi oldu. Umarım öyledir :))