Merhaba canım hoşgeldinMerhaba
Maşallah seninki çok büyükmüş benim büyük kızım mayısta 5 yaşında olcak ortanca 16 aylık küçüğü de 3 aylık olcak ayın 30un daHoşbuldum canım. Benim kızım 13 yaşında senim?
ooo maşallah. 3 kız. canım büyük kızın kardeşlerini kıskanıyor mu peki?Maşallah seninki çok büyükmüş benim büyük kızım mayısta 5 yaşında olcak ortanca 16 aylık küçüğü de 3 aylık olcak ayın 30un da
Tabi arada kıskançlık oluyoro
ooo maşallah. 3 kız. canım büyük kızın kardeşlerini kıskanıyor mu peki?
Teşekkür ederim :)Hayirli olsun topiginiz :)
canım birde bir sorum olacak sakıncası yoksa. fıstıkların uyku düzenleri nasl acaba?v gerçi daha küçüğün belli düzeni yoktur.Tabi arada kıskançlık oluyor
Yok canım ne sakıncası olacak büyük kızım kreşe gittiği için uyku düzeni gayet iyi ortanca için aynı şeyi söyleyemem çünkü geceleri uyumuyor bu sefer bende uyuyamıyorum gündüzleri hep uyuyor küçüğü gündüzleri doğru düzgün meme emmiyor geceleri hep emziriyorum işim çok zorcanım birde bir sorum olacak sakıncası yoksa. fıstıkların uyku düzenleri nasl acaba?v gerçi daha küçüğün belli düzeni yoktur.
allah yardım etsin. uykusuzluk çok zor.Yok canım ne sakıncası olacak büyük kızım kreşe gittiği için uyku düzeni gayet iyi ortanca için aynı şeyi söyleyemem çünkü geceleri uyumuyor bu sefer bende uyuyamıyorum gündüzleri hep uyuyor küçüğü gündüzleri doğru düzgün meme emmiyor geceleri hep emziriyorum işim çok zor
Evet sağol canımallah yardım etsin. uykusuzluk çok zor.
İkizlerin mi var canım ne güzel yaBende geldim
17-17-3,5 benim cadılar
Maşallah Allah bağışlasınSelam
Benimde 17 aylık kızım var ♡♡
Buyuduler gerçi ama ergenlikleri beni bıtırıyorİkizlerin mi var canım ne güzel ya
Sizinkileride ♡♡Maşallah Allah bağışlasın