- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
-
Ahh cnm demek istediğim neden yalvardın?? O evde sende yaşıcaksın neticede..Eşime ilk evlenirken kayınvalidem çok karıştı o zamanlar şimdi de borçlardan yorgun düştüm
Yok hayır o değildim bir bitki ismiydi@Apinklady miydin sen??
İşte o da benim hatam salaklığım aşırı fedakar yetişmem annemden aldığım en kötü huyumAhh cnm demek istediğim neden yalvardın?? O evde sende yaşıcaksın neticede..
Anladım.. onun nişanlısı da gazi olmultı da tedavi süresince sevgilisine hastanede baktu..Yok hayır o değildim bir bitki ismiydi
O zaman ikea gibi yerlerden al kitaplık kendinde yapabilirsin kurulumunu. Üzme kendini başka insanlar için. Ezdirme kendini.Onu kesin yapacağım ev satın alırım belki evinin duvarına göre olur diyordum ama ev almam da çok zor
Hiç sormadan küçükte olsa bi kitaplık al kendine.. bakalım ne tepki verecek.. neticede senin hayalin. .İşte o da benim hatam salaklığım aşırı fedakar yetişmem annemden aldığım en kötü huyum
Aslında var şu an boydan boya ama benim istediğim böyle kitaplar şık okuma alanı çünkü hayatım o odada geçiyor tez yazıyorum işime aşığım sürekli kendimi geliştirmek için eğitim alan bir öğretmenimHiç sormadan küçükte olsa bi kitaplık al kendine.. bakalım ne tepki verecek.. neticede senin hayalin. .
Evet yaşadığım şehirde yok o tarz mağaza ama kargo varmış sanırım ufak bir kredi çekmem gerek 5 6 bin kadar bu da tüp bebek sürecinde zor gibi ama yapacağımO zaman ikea gibi yerlerden al kitaplık kendinde yapabilirsin kurulumunu. Üzme kendini başka insanlar için. Ezdirme kendini.
Ha yok benim olay 5 6 sene önce oldu trafik kazasıAnladım.. onun nişanlısı da gazi olmultı da tedavi süresince sevgilisine hastanede baktu..
Böyle bir adamdan çocuk mu yapacaksınız???? Böyle bir aileye torun mu vereceksiniz???? Zorlamayın bazı şeyleri. Bir kitaplık için kayınvalidenizden izin alıyorsunuz farkında mısınız???Evet yaşadığım şehirde yok o tarz mağaza ama kargo varmış sanırım ufak bir kredi çekmem gerek 5 6 bin kadar bu da tüp bebek sürecinde zor gibi ama yapacağım
İnşalllah sürer zira ev içinde sorun kötü . Önce düğün ve araba hastane sonra tüp bebek süreçte eksik ev eşyaları aldıkAynı bızım durum . Kardeşiyle konuşmuyor.
Ama şuan biz barıştık .
Çünkü kv babası son bir şans istedi .
Son 1 kez daha dene dedi .
Eğer yıne edepsizliklerne devam ederse söz bir daha sana bu konuşmayla gelmicem dedi .
1 haftadır melek gibi bakalım ne kadar sürcek.
Şu borçlar ne borçları ?
Geçmişte çok hata yaptım ama anne olma isteği çok başka bir şey dünyadaki tüm çocukları seven bir kadınım hep böyleydim annelik denen o duyguyu yaşamak için neler vermezdimBöyle bir adamdan çocuk mu yapacaksınız???? Böyle bir aileye torun mu vereceksiniz???? Zorlamayın bazı şeyleri. Bir kitaplık için kayınvalidenizden izin alıyorsunuz farkında mısınız???
Kusura bakma ama neden hala bebek yapmaya çalışıyorsun bu adamdan ?İnşalllah sürer zira ev içinde sorun kötü . Önce düğün ve araba hastane sonra tüp bebek süreçte eksik ev eşyaları aldık
Biliyorum anlıyorum da ama eşim sevmiyor diyemem yalan olur ben sadece ailesine çözüm arıyorum eşimle uzun yıllar görüştük aynı evde yaşadık eskiyi de biliyorum eşim engelli olunca bir süre ailesi baktı ondan sonra beynini yıkadılar eşimin Minnet duygusu oldu fazlacaBen ya ailesile dialogu kes veya bosan derim. Böyle pislikleri (ve baskasini ezen gözümde baska birsey degil) hayatinizda barindiramazsiniz. Esinizede söyleyecek cok sey var,ama bu kadari yeter aslinda: sizi zerre sevmiyor. Ama sükür borclari ödemek icin calisiyorsunuz. Hem gencligin hem sen biteceksin. Ah ah kardesim olaydin ne güzelde cökerdim onlarin üstüne
Evet kitap odası hani bazen tek bir noktada kalırsın ya seneler geçse de orada durur öylece benim için kitap ve diğerleri diye hayat sanırım bundan hala zor geliyor bu durum borçlardan korkmasam ah bir de eşimin ailesi şimdi başka davranıyor gelin adayına zoruma gidiyorAyni konuyu sanki daha once okumuslugum var. Sakat es ve kitap odasi tarzinda ..
Bence bosan. Bu agir yuklerden kurtul.
Eger ayni eski konuysa aradan yillar gecmis birsey degismemis demek.
Birde birakin boyle sumsuk adamlari yahu.
Annesi ona da kufur eder susar oturur. Hic mi ozsaygisi yok kendine?
Kendi hayatindan herseyinden vazgecmissin. Ne icin? Kiymet bilmeyen insanlar icin..
Problem kaynanan degil esin. Esin istese izin vermez bunlara. Kendisine saygisi olmayan adam boyle esini de cocuklarinida ezdirir herkese..
Bence tekrar tekrar dusunun. Cocuk olmamasi hayrina diye dusunuyorum. Yazik sagligindan olmussun..
Evet yazardım bekarkende yönetim biliyor başka bir Hesabım vardı kapattım o yüzden pes etmek istemiyorum arkadaşlar boşanın diyor elbette haklı yanları var ama o kadar felaketten sonra pes etmek bir de eşimin beni sevdiğini bile bile doğru gelmiyor . Ailesine çözüm bulmak zorundayım eşimde destek almak istiyor o da memnun değil ki ama karakter işte karıncaya zarar vermez .
Bakış açınız beni farklı konuda düşündürdü eşimi savunduğumu sanıyor arkadaşlar elim seviyor diyince evet seviyor ama ailesine karşı korumuyor boşver deyip geçiyor bu cidden bir sorun ve çözemiyorum artık son kez denemek istiyorum eşime ciddi olduğumu nasıl anlatırım bilmem o Kadar biliyor ki onu bırakmayacağımıKimseyi hor görmüyorum ama esin engelli senn ona bakiyosun herseyi ustleniyorsun bide lafı yiyorsun esin ailesini sustursun oda nankörlük yapiosa ayril gitsin hersey aşk değil insan birkere aşık olmuyor baskasinada aşık olabilirsin ve bu sebepler sen kendini ezdirdigin için oluyor aileni ezdirdigin için oluyor o adama sana mecbur gibi bişey seni el üstünde tutması lazım ve tek aşık olan sen değilsin oda seni seviyor ve aşık tek fedakarlık senin yapman gerekmiyor kendini özellikle ailesini erdiren insanlara anlam veremiyorum bulunmaz bursa kumaşı değil kimse neden yani bence kendi ayaklarının üzerinde dur artık kimseye ezdirmeyin kendinizi bırakın ne halleri varsa görsünler
Evet güzel huyları saymakla bitmez benim buna çözğö bulmam tayin için ikna etmem lazım eşimiSizin icin onemli seyleri iyi ayirin ben bosanmaniz taraftari degilim merhamet onemli bsy kolay bulunmuyor kolay hissedilmiyor Alllah yardimciniz olsun insallah hepsi geride kalir
Evet kitap odası hani bazen tek bir noktada kalırsın ya seneler geçse de orada durur öylece benim için kitap ve diğerleri diye hayat sanırım bundan hala zor geliyor bu durum borçlardan korkmasam ah bir de eşimin ailesi şimdi başka davranıyor gelin adayına zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?