Kıymetsiz gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esasında bir kitaplık değil çok okuyan biriyim ev kira kitap odası olsun istedim böyle takım duvar dolusu kitaplık bunun için az eşya aldım dedim o odaya alırım

Tamam işte ne güzel düşünmüşsün
siparişi verirken eşine dersin kitaplıkları sipariş ediyorum diye
Sen de biraz ipleri eline alman lazım sanki

Her seye evet diyip alttan aldığınız için olmuş bunlar .Bundan sonra hic bir haksizlik karşısında susmayin .Sonunda kiyamet kopmaz senin kişiliğine saygi duymayi ogrenirler .Sınırları sen çizmezsen herkes kafasina gore sekil verir.

Şunu öğrendim 1 seneye yakın evlilik hayatımda. Ne kadar isteklerinden vazgeçip her isteklerine tamam dersen o kadar ezilip yok sayılıyorsun. Çalışıyorsun maaşın var yapacağın ilk iş bir marangoz çağırıp hayalindeki kitaplığın ölçüsünü aldırmak. Kimseyi duyma bu hayatta senden değerli hiçbir şey yok. Sen kitaplık yaptırdın diye sana kötü davranan olursa yolu göster. Unutma bir tek sen değerlisin artık alttan alma.

Sevgim tek taraflı değil bir kadın anlar sevildiğini ama ailesi durmuyor işte eşim bir kadına asla sesini çıkaracak biri değil o kadar herkese saygılı ki işte ondan sesi çıkmaz bunu bilmesem emin olun durmam . Bir grip olsam dünyayı önüme serer ama ailesi devreye girince susup oturur işte . Tayin de istemiyor nasıl ikna ederim bilmiyorum .
Susmakda suça ortak olmaktır. Siz çok sevdiğiniz birisine haksızlık yapılmasına müsaade edermiydiniz.

Ben sizi hatirliyorum galiba, bekarken de yazarmiydiniz baska bir uyemiydi bilmiyorum
Esinizi nasil sevdiginizi biliyorum lutfen onu hatirlamaya calisin ailesini ciddiye almayin itiraz etmeyin ama yapacaginizi yapin yok sayin

Bu arada eşim artık yürüyor çok pahalı tedaviler aldık ama çok şükür yürüyor

O yürüyor ama sen yürüyemiyorsun
Bazen ruh sağlığı beden sağlığından daha önemli
Madem adamı diktin ayaklarının üzerine artık sesini çıkar
Olmadı bırak bundan sonra kendisi yürüsün

Sevgi işte o aradaki sevgi elbette her şeye yetmez ama saf sevgi kimse dokunmasa bize öyle güzel bir sevgi var ki daima her konuda “ senin arkanda değil yanındayım ben o kadar güçlüsün ki sadece yanında durup alkışlarım “ diyen adam ailesi olunca sus pus

iyi de kimse dokunmadıktan sonra geçerli olan sevgi çok önemli mi?
asıl sevgi zorluklara birlikte göğüs germek, yanında olmak değil mi?
eşin ailesine ezdirtiyor işte seni, senden taraf olup korumuyor, destek çıkmıyor ki

Sevgim tek taraflı değil bir kadın anlar sevildiğini ama ailesi durmuyor işte eşim bir kadına asla sesini çıkaracak biri değil o kadar herkese saygılı ki işte ondan sesi çıkmaz bunu bilmesem emin olun durmam . Bir grip olsam dünyayı önüme serer ama ailesi devreye girince susup oturur işte . Tayin de istemiyor nasıl ikna ederim bilmiyorum .

herkese saygılı mı???
iyi de en başta sana saygılı değil
sadece kötü söz söylememekle, susmakla saygı olmaz ki

Kitap odası için kime yalvardın anlamadım.. çok iyi olan sevdiğin eşine mi?? Bide bu kadar borcunuz varken neden hele tüp bebekle çocuk için çaba veriyorsunuz??

Esine or** denilip susuyorsa, bil ki esini sevmiyor. Grip oldugunda sana corba koyuyorsa büyük birsey degil, olmasi gereken birsey. Senin kitapligina bile laf eden adam.

Ama neyse, eve seni cok seviyor. Bundan 20 yil sonra, ailesine hizmet ede ede, seni bir gram savunmayan koca icin aynisini düsünürsün kesin.

Her seye evet diyip alttan aldığınız için olmuş bunlar .Bundan sonra hic bir haksizlik karşısında susmayin .Sonunda kiyamet kopmaz senin kişiliğine saygi duymayi ogrenirler .Sınırları sen çizmezsen herkes kafasina gore sekil verir.
Aldığım Kararlardan ilki susmamak zaten doktora gidecek kadar bunalıma girdim susa susa

Kitap odası için kime yalvardın anlamadım.. çok iyi olan sevdiğin eşine mi?? Bide bu kadar borcunuz varken neden hele tüp bebekle çocuk için çaba veriyorsunuz??
Borçlar düğün ve araba içindi onlar bitti tüp bebek yüzünden borçlandık kimse de destek olmayınca elbette zorunda değiller ama sonuçta torun diye baskı yapmayı bildiler

herkese saygılı mı???
iyi de en başta sana saygılı değil
sadece kötü söz söylememekle, susmakla saygı olmaz ki
Farkındayım ama bunu daha nasıl ifade ederim bilmiyorum evliliğimi bitirmek istemiyorum eşimin öncesi ve sonrasını biliyorum liseden beri tanıdığım biri ailesi bunlara sebep sadece eşim değil eşimin beni geçtim ne iş yerinde ne dışarda kimseye bağırdığı görülmez

iyi de kimse dokunmadıktan sonra geçerli olan sevgi çok önemli mi?
asıl sevgi zorluklara birlikte göğüs germek, yanında olmak değil mi?
eşin ailesine ezdirtiyor işte seni, senden taraf olup korumuyor, destek çıkmıyor ki
Evet bunları yapıyor ama ne kazalar ne hastsalıklar aştık el ele asla pes etmeden ne felaketler ölümler o zaman bir an sorgulamadık birbirimizi şimdi bunda pes etmek bana doğru gelmiyor çözümü olmalı diyorum

Ben sizi hatirliyorum galiba, bekarken de yazarmiydiniz baska bir uyemiydi bilmiyorum
Esinizi nasil sevdiginizi biliyorum lutfen onu hatirlamaya calisin ailesini ciddiye almayin itiraz etmeyin ama yapacaginizi yapin yok sayin
Evet yazardım bekarkende yönetim biliyor başka bir Hesabım vardı kapattım o yüzden pes etmek istemiyorum arkadaşlar boşanın diyor elbette haklı yanları var ama o kadar felaketten sonra pes etmek bir de eşimin beni sevdiğini bile bile doğru gelmiyor . Ailesine çözüm bulmak zorundayım eşimde destek almak istiyor o da memnun değil ki ama karakter işte karıncaya zarar vermez .

Şunu öğrendim 1 seneye yakın evlilik hayatımda. Ne kadar isteklerinden vazgeçip her isteklerine tamam dersen o kadar ezilip yok sayılıyorsun. Çalışıyorsun maaşın var yapacağın ilk iş bir marangoz çağırıp hayalindeki kitaplığın ölçüsünü aldırmak. Kimseyi duyma bu hayatta senden değerli hiçbir şey yok. Sen kitaplık yaptırdın diye sana kötü davranan olursa yolu göster. Unutma bir tek sen değerlisin artık alttan alma.
Onu kesin yapacağım ev satın alırım belki evinin duvarına göre olur diyordum ama ev almam da çok zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back