- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Sen makinayı boşalt yeter en nefret ettiğim iştir bulaşık makinasını boşaltmaktamam sen buraları sil ben de wc ye girişeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen makinayı boşalt yeter en nefret ettiğim iştir bulaşık makinasını boşaltmaktamam sen buraları sil ben de wc ye girişeyim
benim de üstüne dizeriz boşver,alttakiler bi daha yıkansınSen makinayı boşalt yeter en nefret ettiğim iştir bulaşık makinasını boşaltmak
Sağol ablacım sana da kolay gelsinay kaçtım ben işim gücüm dolu
lilişcim ellerine sağlık kuzum,başarılar diliyorum
Sen yine cok almamissin canimbknz ben
Sen niye gelmiyorsun takima sinava calisiyor musun canim sinav sonrasi bekliyoruz senideMesela benimki gibi, çok hızlı da vermedim ama verdiğimi bikaç ayda geri aldım
Yapmadığım şey değil hem de kendimi bile kandırmayaçalıştım iyi yıkanmamıştı ondan tekrar yıkansın diyebenim de üstüne dizeriz boşver,alttakiler bi daha yıkansın
Hızlandırılmış kursunuz var mı canım sınava da çalıştığım yok öyle boş boş yiyorumSen yine cok almamissin canim
Sen niye gelmiyorsun takima sinava calisiyor musun canim sinav sonrasi bekliyoruz senide
Ellerimle yaptın sen yeme diyebilirsinablamlar gelicek yarın anca yeter dedim
ablamı da antreye oturtup araba fırçasıyla uzatıcam pastayı
Keske bende calissam da tembellik yapiyorumHızlandırılmış kursunuz var mı canım sınava da çalıştığım yok öyle boş boş yiyorum
Öyle canım bende yavaş yavaş vereyim diyorum:)Acelemiz yok ki yavas yavas veriyoruz zaten
Cok hizli verilen kilolar cok cabuk geri dönüyor kac defa gordum sahit oldum burda:)
En guzeli gercektenÖyle canım bende yavaş yavaş vereyim diyorum:)
Ertelensin diyip durdum ertelendi yine çalışmıyorumKeske bende calissam da tembellik yapiyorum
Daha 2 aydan fazla var aslinda calisabiliriz gec degilErtelensin diyip durdum ertelendi yine çalışmıyorum
Zaten maksimum 5-6 kilo vermek istiyorum:)En guzeli gercekten
AYnen canım olmayacak şey değil aslında, her akşam karar verip gündüzüne uygulamıyorum, kışın güzel başlamıştım araya baş ağrısı falan girdi bıraktım öyle kaldı.Daha 2 aydan fazla var aslinda calisabiliriz gec degil
Ben daha hayatimda 2 ay fazla kpss calismadim bazi nedenlerden dolayi
Simdi bosum yine calismiyorum
Ben de bi 6 versem süper olacak abla yaaa, hergün yürüme şansım olsa yürüyüşle ben verebiliyorum aslında tek sıkıntım evde oturmak, aşırı yediğimden değil tek zaafım tatlı benimZaten maksimum 5-6 kilo vermek istiyorum:)
Bende öyle canım 6 yeter:)Ben de bi 6 versem süper olacak abla yaaa, hergün yürüme şansım olsa yürüyüşle ben verebiliyorum aslında tek sıkıntım evde oturmak, aşırı yediğimden değil tek zaafım tatlı benim
Benimde ideal kilom o, şu an 73 üm boyum 1.68 yani 67 olmaya bile razıyımBende öyle canım 6 yeter:)
Ben öyle 50 li kilolar istemiyorum.Mesela benim kızlar bu sıra kilo aldı 53 oldular:)Benim 64-65 iken giydiğim kotlar kızlara tam oluyor hatta dar:)
Boyumuzda aşağı yukarı aynı:)Yani 64-65 olsam yetecek:)
Yürüyüşe bu sıra başladım ama 1 haftadır düzenli değil:)Biraz düşmeye başladım tatlıda yemiyorum:)Yazın meyveler yetiyor:)
Tek sıkıntım hareketsizlik:)
Aynıyız o zaman canım benim 1.66 boyum kilo 70-71 arası şu sıralar:)Benimde ideal kilom da o, şu an 73 üm boyum 1.68 yani 67 olmaya bile razıyım
Geçen bilet bakıyorum demiştimya işte onu aldım bile 16 temmuza gidiyorum inşallah, ozamana kadar vermeliyimAynıyız o zaman canım benim 1.66 boyum kilo 70-71 arası şu sıralar:)
Aynen 67 ye bile razıyım çok haklısın:)