- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.574
- 208
AynıyııııızCanım yaaa ben şimdi 73 küsür olmuşum
69.9 u göreyim hemen geliyorum![]()
![]()
Bugünlerde dikkat ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynıyııııızCanım yaaa ben şimdi 73 küsür olmuşum
69.9 u göreyim hemen geliyorum![]()
![]()
Bugünlerde dikkat ediyorum
Takımı birinci etmiş çok acımasızsın be ablaNettin bacım takımın geleceği![]()
Şişko duasına çikicim muridler arıyorumSen ne zaman geliyorsun takima canim![]()
Kendimi affetmicimTakımı birinci etmiş çok acımasızsın be abla![]()
Leeeeen doksan olmayı mi bekliyorsun...Allah'ım kahrimdan ölücüm...bugün saçsız kafamı vura vura iz kalacak ...Aynıyııııızboyunda 1.68 de sonra birlikte gidelim
![]()
Ben seni unutmuşum şeyyy 73 derken 3 kilo bana yetmiş demek istemiştimLeeeeen doksan olmayı mi bekliyorsun...Allah'ım kahrimdan ölücüm...bugün saçsız kafamı vura vura iz kalacak ...![]()
![]()
![]()
O güzelim lilim gitti mi şimdiBen seni unutmuşum şeyyy 73 derken 3 kilo bana yetmiş demek istemiştim![]()
Boynumdan yukarısı aynı ablaO güzelim lilim gitti mi şimdi![]()
Sen eritirsin onu afiyet olsun canim
Yaaa şuna bak yine tablo gibi yapmışsın ablaaaa
sen o yüzdeyle anca koklarsın seboyu-200 iyimi![]()
büyüktü zatenOfff müthişşş, bence ödülü daha büyük olmalıydı![]()
Senin küsüratını vermişsen o yüzdeyle anca koklarsın seboyu![]()
İki neki onun için tükürseiki kilo veriyor hatunElalis abla kaç vermiş -2 garanti diyodu, zıpzıptan sebo yeme hakkı kazandı![]()
İstemiyorum birkere hihsen o yüzdeyle anca koklarsın seboyu![]()
Şimdi burdan ne anlamalıyız, çok şişgo mu demek istiyosunİki neki onun için tükürseiki kilo veriyor hatun![]()
Bilmem oraya mi çıkıyor o kapıŞimdi burdan ne anlamalıyız, çok şişgo mu demek istiyosun![]()
![]()
Tabi seboyu gördün çevir kazı yanmasın
Diyet bozmaya teşvik ediyorsun sen beni essah miTabi seboyu gördün çevir kazı yanmasın![]()