- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Aynıyııııız boyunda 1.68 de sonra birlikte gidelimCanım yaaa ben şimdi 73 küsür olmuşum
69.9 u göreyim hemen geliyorum
Bugünlerde dikkat ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynıyııııız boyunda 1.68 de sonra birlikte gidelimCanım yaaa ben şimdi 73 küsür olmuşum
69.9 u göreyim hemen geliyorum
Bugünlerde dikkat ediyorum
Takımı birinci etmiş çok acımasızsın be ablaNettin bacım takımın geleceği
Şişko duasına çikicim muridler arıyorumSen ne zaman geliyorsun takima canim
Kendimi affetmicimTakımı birinci etmiş çok acımasızsın be abla
Leeeeen doksan olmayı mi bekliyorsun...Allah'ım kahrimdan ölücüm...bugün saçsız kafamı vura vura iz kalacak ...Aynıyııııız boyunda 1.68 de sonra birlikte gidelim
Ben seni unutmuşum şeyyy 73 derken 3 kilo bana yetmiş demek istemiştimLeeeeen doksan olmayı mi bekliyorsun...Allah'ım kahrimdan ölücüm...bugün saçsız kafamı vura vura iz kalacak ...
O güzelim lilim gitti mi şimdiBen seni unutmuşum şeyyy 73 derken 3 kilo bana yetmiş demek istemiştim
Boynumdan yukarısı aynı ablaO güzelim lilim gitti mi şimdi
Sen eritirsin onu afiyet olsun canimEki Görüntüle 2651865
şundan bir dilim kaptanım deryam
Yaaa şuna bak yine tablo gibi yapmışsın ablaaaaEki Görüntüle 2651865
şundan bir dilim kaptanım deryam
sen o yüzdeyle anca koklarsın seboyu-200 iyimi
büyüktü zatenOfff müthişşş, bence ödülü daha büyük olmalıydı
Senin küsüratını vermişsen o yüzdeyle anca koklarsın seboyu
İki neki onun için tükürseiki kilo veriyor hatunElalis abla kaç vermiş -2 garanti diyodu, zıpzıptan sebo yeme hakkı kazandı
İstemiyorum birkere hihsen o yüzdeyle anca koklarsın seboyu
Şimdi burdan ne anlamalıyız, çok şişgo mu demek istiyosunİki neki onun için tükürseiki kilo veriyor hatun
Bilmem oraya mi çıkıyor o kapıŞimdi burdan ne anlamalıyız, çok şişgo mu demek istiyosun
Tabi seboyu gördün çevir kazı yanmasın
Diyet bozmaya teşvik ediyorsun sen beni essah miTabi seboyu gördün çevir kazı yanmasın