- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
o iş bende kaptanişkomBen bu tatli olayini yarin tekrar düşüneyim en iyisi
haftaya da eksi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o iş bende kaptanişkomBen bu tatli olayini yarin tekrar düşüneyim en iyisi
Gülümse'yi mi çağırsam gerisini o halleder galibayapma yaaa nolar :)
yabancı değil yediğim tatlı bizim sebo
ay Allah korusunGülümse'yi mi çağırsam gerisini o halleder galiba
Senide bekleriz takima ablaSizin takım güzelmiş
Yarışmadan çekilrim desen etkili olurduda bir oydan Nevreste ablanın korkacağını sanmamay Allah korusun
söylediklerimi unut nevoşum,sonraki yarışmada oy vereyim
yok çekilmem ya 1 ay 1 yıl gibi geldi.hadi alın madalyanızı da sıra bize gelsinYarışmadan çekilrim desen etkili olurduda bir oydan Nevreste ablanın korkacağını sanmam
Tamam anlaştıkay Allah korusun
söylediklerimi unut nevoşum,sonraki yarışmada oy vereyim
hemen inandınız yaa ne safsınız
dev sebo mu olur
Canım ciddi kilo versem olabilir:)Ama bu sıra ufak ufak gidiyor:)Senide bekleriz takima abla
Yok canım olur mu hiçhemen inandınız yaa ne safsınız
dev sebo mu olur
ablamlar gelicek yarın anca yeter dedimYok canım olur mu hiç
Sen misafirsin otur abla ben hallederimkızın da sayfasını kirlettik
Acelemiz yok ki yavas yavas veriyoruz zatenCanım ciddi kilo versem olabilir:)Ama bu sıra ufak ufak gidiyor:)
Kışa belki olabilir:)
Yaaaa her mesaja kahkaha atıyorum kızımda kendine güldüğümü sanıp nasıl eğleniyoablamlar gelicek yarın anca yeter dedim
ablamı da antreye oturtup araba fırçasıyla uzatıcam pastayı
tamam sen buraları sil ben de wc ye girişeyimSen misafirsin otur abla ben hallederim
bknz benAcelemiz yok ki yavas yavas veriyoruz zaten
Cok hizli verilen kilolar cok cabuk geri dönüyor kac defa gordum sahit oldum burda:)
Mesela benimki gibi, çok hızlı da vermedim ama verdiğimi bikaç ayda geri aldımAcelemiz yok ki yavas yavas veriyoruz zaten
Cok hizli verilen kilolar cok cabuk geri dönüyor kac defa gordum sahit oldum burda:)
yaa yerim onuYaaaa her mesaja kahkaha atıyorum kızımda kendine güldüğümü sanıp nasıl eğleniyo